🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Sarayca Sarayca yarın 17.30da oğlumun hastane kontrolü var, yarın menüye fırında karnabahar planlamıştım ancak hastaneye gidip geldikten sonra fırında yemek yapmak bizi yoracak yemek saati çok gecikicek, o yüzden perşembe yapacağımız tek öğünü yarın yapıcaz, öğlen 3-4 gibi yiyip günü kapatıcaz, ben belki sabah 1kk peynir ve 1domates yerim bilmiyorum
Sana nasıl iyi gelecekse öyle yap canım, oğlunun nesi var 😔

Günümün özeti. Spor yaptım 488 kalori yaktım +10.000 adım tamamladım şimdi türk kahvesi yaptım keyif zamanııı 🌸
241962C9-7396-4075-A185-8F2C3CB6ECDB.jpeg

Sana nasıl iyi gelecekse öyle yap canım, oğlunun nesi var 😔
Canım geçen memlekete geldiğimde eylül ayında sünnet olmuştu 4 aylıkken, bu gelişimde geçen kontrole götürdüm yapışıklık olmuş, bikaç gün önce baktım yine yapışmış😢 her defasında etle deriyi ayırıyo doktor kıpkırmızı kan oturuyo pipisine, şimdi yarın yine aynısı olacak içim içimi yiyor, inşallah bidaha yapışmaz

Bugünü cok sükür atlatim kacamak yapadan .. bol su ictim💪🏻... karnim öyle siski sanki 70 kilo gibi hisediyorum kendimi....

evet kizlar simdi sirkeli limonlu suyumu ictim ...
Yarin devammmm💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Canım geçen memlekete geldiğimde eylül ayında sünnet olmuştu 4 aylıkken, bu gelişimde geçen kontrole götürdüm yapışıklık olmuş, bikaç gün önce baktım yine yapışmış😢 her defasında etle deriyi ayırıyo doktor kıpkırmızı kan oturuyo pipisine, şimdi yarın yine aynısı olacak içim içimi yiyor, inşallah bidaha yapışmaz
Ayyy kuzum cok gecmis olsun insallah Bu sever okadar olmaz❤️

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyileşir🙏kaç yaşında oğlun .
benim oğlum hala sünnet olmadı, eşim bu ara yaptıralım diyor ama ben yazın olsun istiyorum 😊

Back