Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımIyi fikir muz sonra gidip aliyim bari bugün yine yaptim omletimi
Yulav? Hic duymadim yemedimdeAfiyet olsun canım, Yulaf kepeği kullandın mı hiç, ekmeği omleti çok güzel oluyor, hem kalorisi çok az hem doyurucu, bir ara dukancıların gözde yiyeceğiydi, ekmeğe alternatif olur
![]()
Sagol canimAfiyet olsun canım cok Güzel görünüyor![]()
Süpersin canim ... güclü kadinlarizbnede kendimi ahfif hissediyorum daha önce 21 güne başladım hep kaçamak yaptım bu sefer yapmadan bitireceğim inşallah
kesinlikleSüpersin canim ... güclü kadinlariz![]()
Afiyet olsun canimkahvaltım 1 haşlanmış yumurta
3 kaşık lor
bol yeşillik 5 zeytin domates yarım dilim ekmek
Aynen bende Telefona yaziyorum kulandigim bir app var Günde 1500 kalori hakkim var yaziyo ama ben yediklerimi yazdimi günde tek 600 kalori filan aliyorum yetiyokesinlikleönümde takvim var gün gün yazıyorum ve çiziyorum bugün 2. gün hadi bakalım gitsin kilolar
sağol canımAfiyet olsun canim![]()
bnede kendimi ahfif hissediyorum daha önce 21 güne başladım hep kaçamak yaptım bu sefer yapmadan bitireceğim inşallah
Afiyet olsun canımkahvaltım 1 haşlanmış yumurta
3 kaşık lor
bol yeşillik 5 zeytin domates yarım dilim ekmek
İnşallah canım gidecek tabi, bizim elimizden kurtulamaz kilolarkesinlikleönümde takvim var gün gün yazıyorum ve çiziyorum bugün 2. gün hadi bakalım gitsin kilolar
gitsinler bir dahada gelmesinlerİnşallah canım gidecek tabi, bizim elimizden kurtulamaz kilolar![]()
tesekkür ederim canımAfiyet olsun canım![]()
Benim de temennim o yöndegitsinler bir dahada gelmesinler![]()
![]()
![]()