🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Aksam yemegim kizlar

Eklentiler

• 89FAA6EE-B223-4B58-9D39-FC88D203D2B6.jpeg
    89FAA6EE-B223-4B58-9D39-FC88D203D2B6.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 10
Menüm 1. Gün
Sabah
Eki Görüntüle 2769018

Öğlen
1 avuç fıstık

Akşam
1 avuç fındık ve fıstık

Su 2 lt

Bu gün akşam yemeği yemek istemedim, kuruyemişle tamamladım ama kıvamında yediğim için mutluyum 😂
Süpersin canim 💪🏻💪🏻💪🏻 Güzel basladik insallah hergün böyle gecer

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta.4 zeytin
1 kaşık lor peyniri..
Ögle
1 mandalina.
Sade türk kahvesi

Akşam yarım kepçe çorba
3 kaşık mantar 🍄 sote 2 kaşık fırın sebze bir bardak ayran

Spor 2 mil Leslie

Kızlar kahvaltım aynı, ara yeşilçay ve türk kahvesi

ben de bugün 59.7 çıktım, bugün diyette 12.günüm ve giden 4.7kg.

kaldı 17günüm ve 17günde yine 4.7 kg versem tam 55kg oluyorum hedef kilomdan 1kilo az😍tabi 1 hafta sonra regl olucam bakalım nolucak heyecan tavan
İradene hayranım canım senin maşallahh. Kaçamak yapmadan ilerliyosun keşke senin gibi olabilsem

Menüm 1. Gün
Sabah
Eki Görüntüle 2769018

Öğlen
1 avuç fıstık

Akşam
1 avuç fındık ve fıstık

Su 2 lt

Bu gün akşam yemeği yemek istemedim, kuruyemişle tamamladım ama kıvamında yediğim için mutluyum 😂
Afiyet olsun canım

Kuruyemiş enerji verir, kendini bitkin hissetmeyeceksen arada böyle yapmak iyi gelir

Sarayca Sarayca yarın 17.30da oğlumun hastane kontrolü var, yarın menüye fırında karnabahar planlamıştım ancak hastaneye gidip geldikten sonra fırında yemek yapmak bizi yoracak yemek saati çok gecikicek, o yüzden perşembe yapacağımız tek öğünü yarın yapıcaz, öğlen 3-4 gibi yiyip günü kapatıcaz, ben belki sabah 1kk peynir ve 1domates yerim bilmiyorum

Kızlar kusura bakmayın gelemedim biraz yoğundum ufacık bir tatil planı oluştu Sanırım hafta sonu eğer bir değişiklik olmazsa evde olurum
asılında sevinmen gerekiyor hepimize iyi gelecek ama hep böyle yarım kalması benim kendi planımın dışında geilişen şeyler cidden moralimi bozuyor kısmet dönüşe kalandı ama Sarayca Sarayca canım gücümü toplayıp bu dönüşümü eksi gelmek istiyorum 💜buralArda olamam telefondan netten de uzak kalmak istiyorum.
Arada kısa tatiller çççoook iyi geliyor, gelince güzelce devam edersin iyi tatiller iyi eğlenceler iyi dinlenmeler keyfini çıkar canım

Ya kizlar düsünüyorumda Ben bes ay önce korunma hapi kulanmaya basladim herhalde ondan ihstaha geldim gögslerim büydü kilo aldim 😭😭😭😭😭... ondanmi acaba veremuyorum kolay

Back