Harikasın canımSpor zamanı kızlar 2 mil Leslie yapicam
Afiyet olsun canım cok GüzelKahvaltı
2 haşlanmış yumurta.4 zeytin
1 kaşık lor peyniri..
Ögle
1 mandalina.
Sade türk kahvesi
Akşam yarım kepçe çorba
3 kaşık mantarsote 2 kaşık fırın sebze bir bardak ayran
Spor 2 mil Leslie
İnşallah hedefine ulaşacaksınAynen ben hedef 56 dedim ama amacım kaçamaksız hedefe en yakın sayıya ulaşmak beni mutlu edecek
Sana nasıl iyi gelecekse öyle yap canım, oğlunun nesi varSarayca yarın 17.30da oğlumun hastane kontrolü var, yarın menüye fırında karnabahar planlamıştım ancak hastaneye gidip geldikten sonra fırında yemek yapmak bizi yoracak yemek saati çok gecikicek, o yüzden perşembe yapacağımız tek öğünü yarın yapıcaz, öğlen 3-4 gibi yiyip günü kapatıcaz, ben belki sabah 1kk peynir ve 1domates yerim bilmiyorum
Olabilir belki, hormon alıyorsun çünkü.Ya kizlar düsünüyorumda Ben bes ay önce korunma hapi kulanmaya basladim herhalde ondan ihstaha geldim gögslerim büydü kilo aldim... ondanmi acaba veremuyorum kolay
Tebrik ederim canımGünümün özeti. Spor yaptım 488 kalori yaktım +10.000 adım tamamladım şimdi türk kahvesi yaptım keyif zamanıııEki Görüntüle 2769232
Canım geçen memlekete geldiğimde eylül ayında sünnet olmuştu 4 aylıkken, bu gelişimde geçen kontrole götürdüm yapışıklık olmuş, bikaç gün önce baktım yine yapışmışSana nasıl iyi gelecekse öyle yap canım, oğlunun nesi var
Çok iyi afiyet olsunGünümün özeti. Spor yaptım 488 kalori yaktım +10.000 adım tamamladım şimdi türk kahvesi yaptım keyif zamanıııEki Görüntüle 2769232
Tüh herhalde Ben zor kilo vercem ozamanOlabilir belki, hormon alıyorsun çünkü.
Ayyy kuzum cok gecmis olsun insallah Bu sever okadar olmazCanım geçen memlekete geldiğimde eylül ayında sünnet olmuştu 4 aylıkken, bu gelişimde geçen kontrole götürdüm yapışıklık olmuş, bikaç gün önce baktım yine yapışmışher defasında etle deriyi ayırıyo doktor kıpkırmızı kan oturuyo pipisine, şimdi yarın yine aynısı olacak içim içimi yiyor, inşallah bidaha yapışmaz
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyileşirCanım geçen memlekete geldiğimde eylül ayında sünnet olmuştu 4 aylıkken, bu gelişimde geçen kontrole götürdüm yapışıklık olmuş, bikaç gün önce baktım yine yapışmışher defasında etle deriyi ayırıyo doktor kıpkırmızı kan oturuyo pipisine, şimdi yarın yine aynısı olacak içim içimi yiyor, inşallah bidaha yapışmaz
Afiyet olsun canımAkşam menüm
1 tabak dünden kalan kereviz
2yk light yoğurt
Şu an sodamı içip günü kapatıyorum
dikkat edersen verirsin canım,Tüh herhalde Ben zor kilo vercem ozaman
TebriklerBugünü cok sükür atlatim kacamak yapadan .. bol su ictim... karnim öyle siski sanki 70 kilo gibi hisediyorum kendimi....
evet kizlar simdi sirkeli limonlu suyumu ictim ...
Yarin devammmm
Amin canım inşallahAyyy kuzum cok gecmis olsun insallah Bu sever okadar olmaz
Afiyet olsun canım, kahve çay/bitki çayı gibi değil ben içtiğim zaman yemek yemiş gibi oluyorum, yarında gelsin boool eksilerKahve içiyorumhepinize iyi geceler bu gün hepimiz harikaydık yarın yine çok güzel geçsin hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?