Çok güzel canım tebrik ederim
![Thumbs up :thumbsup: 👍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f44d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel canım tebrik ederim
Ay inşallah canım21 günümüz hayırlı olsun sıfır kaçamakla bol incelmeler bol eksiler![]()
![]()
![]()
Wooow süper bi sayı tebrikler canım tam gaz devam
Sende çok iyi gidiyorsun canım devaaamBen bugün tam 66 geldim kizlar yine iyi tuvalet sorunum olduguna ragmen . Ben 67 bekliyordum![]()
3kilo iyi bir rakam canım tebrik ediyorum21 günde tam 3 kilo vermişim. Hedefim 4 tü ama yinede başarılı oldum bence
Bugün 62.4çıktım. Yani kabak detoksu da bir işe yaramadı. Regl şişkinliğim var diyerek aradan kaçııcam. Yeni bir hafta yeni umutlar başlasın![]()
Wooow süper bi sayı tebrikler canım tam gaz devam![]()
Canım çocuklar peşinde koşturmaktan oturamıyorım, küçük öğlen uyuduğunda büyüğü annemlere teslim edip hemen spora koşuyorum sonrasında duş al derken küçük uyanıyo büyük acıkıyo sonra küçük acıkıyo sonra biz acıkıyozKızlar ne var ne yok, ben 1 avuç içi kadar tuzsuz fıstık yedim, akşama sebze +yoğurt olacakaç hissetmiyorum ve aynı kararlılıkla devam ediyorum
Allah kolaylık versin canımCanım çocuklar peşinde koşturmaktan oturamıyorım, küçük öğlen uyuduğunda büyüğü annemlere teslim edip hemen spora koşuyorum sonrasında duş al derken küçük uyanıyo büyük acıkıyo sonra küçük acıkıyo sonra biz acıkıyozakşam yemek hazırlık telaşı derken telefonu elime alamıyorum
Olursun sen çünkü hiç kaçamak yapmıyorsun ve spor yapıyorsunKızlar kahvaltım aynı, ara yeşilçay ve türk kahvesi
ben de bugün 59.7 çıktım, bugün diyette 12.günüm ve giden 4.7kg.
kaldı 17günüm ve 17günde yine 4.7 kg versem tam 55kg oluyorum hedef kilomdan 1kilo aztabi 1 hafta sonra regl olucam bakalım nolucak heyecan tavan
İnşallah canım 55-56 biraz hayali gibide, alıştım bu menülere tatlı isteğim ilk 2-3gün oldu artık hiç yok ama memleketimde özlediğim bikaç yemek var hamurişi onlara arada aşeriyorumOlursun sen çünkü hiç kaçamak yapmıyorsun ve spor yapıyorsun![]()
![]()
55-56 olmasında 57-58 olsun canımİnşallah canım 55-56 biraz hayali gibide, alıştım bu menülere tatlı isteğim ilk 2-3gün oldu artık hiç yok ama memleketimde özlediğim bikaç yemek var hamurişi onlara arada aşeriyorumaslında 17değil 16günüm kaldı çünkü evime dönmeden son gün canımın çektiği bi yemeği yicem, karbonhidrat kısmını çook az yiyerek tabi
![]()
Dikkat et canım sağlık daha önemli, kesinlikle etkili olur, kendini yormadan level 1 devamSarayca bu arada jillian ın level1 devam edicem, 2yi izledim ayak bükülen çok hareket var, ayağım hala aynı, gidene kadar level 1 devam ve kardiyo kısımlarında ben bel-göbek egzersizi yapıyorum, ayakta hiçbir hareket yapmıyorum, sence etkili oluyor mudur, yine 25dk?
Süpersin canimKızlar kahvaltım aynı, ara yeşilçay ve türk kahvesi
ben de bugün 59.7 çıktım, bugün diyette 12.günüm ve giden 4.7kg.
kaldı 17günüm ve 17günde yine 4.7 kg versem tam 55kg oluyorum hedef kilomdan 1kilo aztabi 1 hafta sonra regl olucam bakalım nolucak heyecan tavan
Canım benim iyi tatiller diliyorum, tatilin tadını çıkar, geldiğinde bomba gibi başlangıç yaparsın, hem diyette tarih belirlemek çok etkili oluyormuş,Kızlar kusura bakmayın gelemedim biraz yoğundum ufacık bir tatil planı oluştu Sanırım hafta sonu eğer bir değişiklik olmazsa evde olurum
asılında sevinmen gerekiyor hepimize iyi gelecek ama hep böyle yarım kalması benim kendi planımın dışında geilişen şeyler cidden moralimi bozuyor kısmet dönüşe kalandı amaSarayca canım gücümü toplayıp bu dönüşümü eksi gelmek istiyorum
buralArda olamam telefondan netten de uzak kalmak istiyorum.