Graves(hipertroid) iyileşme süreci

Evet o sonucu geç çıkacak olan trab. Netten acilimina bakabilirsiniz. Hatta graves rahatsizliklarinda gözlerde bulgu oluyor ya dışa dogru cıkma seklinde. Gozlerinde oyle bulgusu olanlar trab degeri düşük olanlar. Onemli yani ben tedavi gordugum surece rutin araliklarla bakildi trab degerime. Onunda tedavi sırasinda yukselmesini bekliyorlar

Anladım canım cok sağol. Benim gözlerde bi sıkıntı yok şimdilik. O sonuç hala cıkmadı ama 2 hafta oldu

Merhaba benim de tsh dusuk t3 ve t4 yüksek çıktı. Doktor sintigragi istedi ama yaşadığım şehirde sintigrafi yok. Ne yapabilirim isteğe bağlı başka şehirlerde çekerler mi

Kızlar merhaba benim tekrar nüksetti rahatsızlıgım. Thramazol, dideral kullanmaya baslayacagım. 3. Defa nüksederse ameliyat öneriyorlar. Umarım sizlerin hastaligi nüksetmez şanslı gruptan olursunuz

Kızlar merhaba benim tekrar nüksetti rahatsızlıgım. Thramazol, dideral kullanmaya baslayacagım. 3. Defa nüksederse ameliyat öneriyorlar. Umarım sizlerin hastaligi nüksetmez şanslı gruptan olursunuz
Çok geçmiş olsun
Size sormuştum bende graves hastasıyım değerlerim aylardır ilaçla normal düzeyde bebek düşündüğümüz için propeycil içiyorum yarım olarak.
Daha önce dideral vermişti doktor ama çarpıntım cok değil diye içmemiştim bugün aşırı derecede oldu ve 1 tane aldım sorun olmaz değil mi

Tesekkurler. Bende dideral kullaniyorum ekstra. Sabah aksam yarim olacak sekilde iciyorum. Ayrica 1 tane aldigimda oldu sorun olacagini sanmiyorum

Tesekkurler. Bende dideral kullaniyorum ekstra. Sabah aksam yarim olacak sekilde iciyorum. Ayrica 1 tane aldigimda oldu sorun olacagini sanmiyorum
Sağol tesekkür ederim çarpıntım cok olunca içiyorum kontrol günümde doktoruma söyleyeceğim.
Değerlerim normalken çarpıntı olması canımı sıkıyo.
Siz nasıl fark ettiniz tekrar nüksettiğini?

Rica ederim. Bende carpintim oldugu gunler iciyorum. Bazen yuruyus falan yapacagim zaman iciyorum carpintim cok oluyor. Ben nuksettigini yine nabzimdan anladim ve saclarim fazla dokuluyodu. Umarim sizin nuksetmez tekrardan. Bu genetik yatkinligi olan bi rahatsizlik ama stes donemlerinde tekrar ediyor malesef. Bende gecti diye seviniyodum ama ameliyata gidecek sanirim. Son defa ilac tedavisi goruyorum. Insallah sizin son olur ilac tedaviniz

Bende degerlerim normal oldugu zamanlarda da carpinti hissediyodum. Biz bu rahatsizligi yasadigimiz icin kendimizi mi dinliyoruz, pskolojik mi bilmiyorum. Ama akilli saatten takip ediyodum nabzim normaldi ama bende sizin gibi hissediyodum

Ben ilkkez tedavisini oluyorum ekimde 1 yıl olacak dozu baya baya azalttık tsh t3 t4 hepsi normal düzeylerde aylarlardır.
Tabiki ilacı bırakınca ne olur bilemem.
Doktoruma söyleyeyim belki banada çarpıntım oldugu günler iç der.
Genetik oldugu belli evet dayımın kızında da var aynısı tiroitleri alındı onun umarım ben o duruma gelmem

Bende degerlerim normal oldugu zamanlarda da carpinti hissediyodum. Biz bu rahatsizligi yasadigimiz icin kendimizi mi dinliyoruz, pskolojik mi bilmiyorum. Ama akilli saatten takip ediyodum nabzim normaldi ama bende sizin gibi hissediyodum
Doktora bunu söyleyeceğim psikolojik olabilir ama bariz var çarpıntım hergün değil ama oldugu zamanda cok oluyo.
Kafeinden olabilir yorum 2 bardak çay la bile oluyor.

Kilo aldimi peki. Ameliyat olmasi da bi yana bu sefer hipotroit oluyosun hergun hap kullanman gerekiyor ve kilo aliyolar genelde. Benim bi kac tanidigim oldu ve kilo aldilar. Omur boyu da hap kullanmak can sikici. Allah dermansiz dert vermesin tabiki. Sizin umarim nuksetmez. Benimde 2. Ilac tedavim. 3. Defa olursa doktor degerlendiricek. Atom mu ameliyat mi.

İlaç kullanıyor evet 8-9 yıldır kullanıyor hemde.
Kilolu değil normal kilosu onun çok ilerlemiş ve gözleri dışarıya çıkmıştı gözleri düzeldi tiroit düzelmeyince ameliyat yapılmış.
Valla bu ilaçtan hiç kurtulacağız gibi gelmiyor bana annemde de var onunki yavaş çalısıyo oda ilaç kullanıyor yıllardır bikere bulaşınca bitmiyo ne yazık ki

Acikcasi benimde inancim pek yok duzelecegine. Organlara da zarari var hizli calismasinin. Sonu ameliyat gibi ama oteleyebildigimiz kadar oteleriz. Bi umut duzelebilir diye. Goz bulgusu olmaz insallah

Acikcasi benimde inancim pek yok duzelecegine. Organlara da zarari var hizli calismasinin. Sonu ameliyat gibi ama oteleyebildigimiz kadar oteleriz. Bi umut duzelebilir diye. Goz bulgusu olmaz insallah
Ah inşallah bende ondan cok korkuyordum çok şükür şimdilk iyiz böyle gitmesi ümidiyle

Mrb graves durumunuz nedir. Ameliyat oldunuzmu. Yoksa ilacmi kullaniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…