Çocuk Hastalıkları Gözündeki Çapaklara Çözüm Bulamıyorum =(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

PiCaSSa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
32
0
2 aylık bir oğlum var kızlar parmaklarını sürekli gözüne değdirdiği için gözünde çapağı hiç eksik olmuyor iltihaplı bir şekilde oluyor bide :çok üzgünüm: çay ile temizliyorum sürekli ama artık çözüm bulamıyorum buna bilgisi olan varsa paylaşırsa benimle sevinirim ... :kahve:

dr göz damlası vermişti canım bize çok şükür geçti. çaylada silmiştim içten dışa doğru.bide parmakla gz yaşı kanalının olduğu yere masaj yap canım.geçmiş olsun sağlıcakla büyüt bebişini

doktora gidin
muhakkak bir damla ve göz kremi verir kullanırsa geçer doktoru ihmal etmeyin
geçmez evde :) :1hug:
geçmiş olsun a.s.

bende kendi bildiklerimi yazayım hani şu ıslak mendiller varya onları asla çocuğunda kullanma gerekirse ellerini ve diğer yerlerini ılık suyla yıka ben bu hatayı yaptım sen yapma tabiki doktorunada danış ve anne sütüyle göz çevresini sil bebeğini öpüyorum

Çayla filan geçecek birşey değil bu çapak olayı. Lütfen doktora götürün. Kuvvetle muhtemel sadece göz damlası verecektir, göz kremi vermez. çünkü daha çok küçük, sürmesi mesele.

Geçmiş olsun.

doktora gitmeyi ihmal etmeyin.
göz kanalları tıkanmış olabilir.
doktor nasıl masaj yapmanız gerektiğini söyler.gerekirse damla ve ya krem verir.

Yardımlarınız için teşekkür ederim doktora götürdüm ilk başladığında doktorumuz çayla temizlemem gerektiğini ve gözyaşı kanallarına masaj yapmamı önerdi sadece damla vermemişti ...

Pazartesi günü götürücem aylık kontrolümüz var inşallah geçer çünki her gören parmağı ile almaya çalışıyor çapağı artık söylemekden yoruldum = ( zira

kuvvetle muhtemel doğumda mikrop kapmıştır.GENTA adında bir damla var bir günde geçiriyor. dr bi sor derim.geçmiş olsun güle güle büyütün canım.

ben eldiven takıyorum canım bence sende tak ama arada cıkart hava aldır...hem yüzünüde cizmez

X