- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
-
- Konu Sahibi agresifkiz
İyi ki alakadar etmemiş etseymiş nolurmuş bilmembeni tabi ki alakadar etmez ama
Ya aslında bir yandan da rahatsız olmamam gerekir diye düşünüyorum ama huzursuz hissediyorum belki ben yanlış düşünüyorumdur burda beni linçlerler ona göre takılmam artık dedimHerkesin yapısı farklıdır. Ona bu davranış doğru geliyor demekki. Rahatsız oluyorsanız söyleyebilirsiniz.
Aslında çok yakınız ama ben tüm yakın arkadaşlarımla böyleyimdir biraz sınırım hep vardır. Belki ona göre yanlış değildir o yüzden kırmak istemiyorum bilmiyorum.Yakın arkadaşınız değil o zaman. Uyaramıyorsanız yani. Yanlış olduğunu düsündüğümüz bir davranış görünce herkesi uyarmalıyız. Sonrasında ilişki nasıl devam ederse etsin.
O da doğru aslında anlıyorum onu da ama küçük bir şehirdeyiz başımıza bela alırız diye korkuyorum sanırımAbartıyorsun bence bırak kesişsin kızçe aşkın nerden geleceği belli olmaz
Evet erkeklerde aslında ama niyeti kötü değil muhtemelen çünkü hayatında biri olsun istiyor ama küçük bir şehirdeyiz başımıza bela alırız falan diye korkuyorum bazen.Gözü sürekli birilerinde mi erkeklerde mi?belki uzun süre karşısındakiyle göz kontağı kuramıyordur. Yada direk bakmak istiyordur yani bırakın bence he anlattığınızı dinlemiyorsa sitem edin ama kimlere baktığı umrunuzda olmamalı. yalkışıklı görmüştür bakmıştır.
Arkadaşınız tamamen benim arkadaşım. ve biz de küçük sayılan bir sehirdeyiz. Kesinlikle aynı kişiO da doğru aslında anlıyorum onu da ama küçük bir şehirdeyiz başımıza bela alırız diye korkuyorum sanırım
Akıl almak istedim birilerinden. Beni alakadar etmez kısmı onu bu konuda uyaramam haliyle beni tersleyebilir üzülebilir seni ilgilendirmez diyebilir. Ama birlikte takıldığımızda küçük bir şehirde yaşadığımız için bazen geriliyorum biri musallat olur diye.İyi ki alakadar etmemiş etseymiş nolurmuş bilmemkonu açmaya kadar gelmiş alaka kel alaka
Ahahaha kaç harfli bu şehirArkadaşınız tamamen benim arkadaşım. ve biz de küçük sayılan bir sehirdeyiz. Kesinlikle aynı kişi
MusallatAkıl almak istedim birilerinden. Beni alakadar etmez kısmı onu bu konuda uyaramam haliyle beni tersleyebilir üzülebilir seni ilgilendirmez diyebilir. Ama birlikte takıldığımızda küçük bir şehirde yaşadığımız için bazen geriliyorum biri musallat olur diye.
Tabi ki o kadar değil de ne bileyim küçük bir şehirdeyiz biri musallat olur falan insan korkuyorBu sırada arkadaşınız: "Güzele bakmak sevaptır."
Bence rahatsız oluyorsanız en azından arkadaşınız sevgili bulana kadar görüşmeyin
E tabi aslında işin bu boyutu da var dinlemiyor bazen beni çünkü ama ben daha çok onu düşünüyorum ne olduğu belli olmayan biri takılacak sonra bir şey olacak falan diyeArkadasinizla ciktiginizda dikkatinin masa disinda her yerde olmasi bazen sinir bozuyor evet. Benim de oyle bir erkek arkadasim var, sagolsun bizim disimizda her yere bakar. Gözleri fildir fildir etraftabenim de bazen sinirimi bozuyor, bizimle ciktiysan devamli dikkatin baska yerde olmasin diyorum.
Bu demek degil ki at gozlugu takmis gibi otursun ama insan bir sure sonra e ben gideyim sen etrafi kes demek istiyorki diyorum da. Ik dakika sonra ayni hikaye.
Oyle kabullendik artik, gozleri kaydiginda bizimki gitti yine deyip guluyoruz. Yakin arkadasinizsa ilgisinin surekli etrafta olmasinin dikkatinizi dagittigini soyleyebilirsiniz ama ona ragmen duzeltmiyorsa ya boyle kabul edeceksiniz ya görüsmeyeceksiniz.
Ben bu şekilde samimi bulmuyorum. Bir yanlışım varsa bana arkadaşım söylemeyecek de kim söyleyecek?Aslında çok yakınız ama ben tüm yakın arkadaşlarımla böyleyimdir biraz sınırım hep vardır. Belki ona göre yanlış değildir o yüzden kırmak istemiyorum bilmiyorum.