Gözü sürekli etrafta olan arkadaş?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.135
1.769
Merhaba hanımlar. Çok yakın bir kız arkadaşım var çok da severim çok iyi birisi kesinlikle. Son günlerde biraz rahatsız olduğum bir konu var ama bu onu kesinlikle uyarabileceğim bir şey değil çünkü beni tabi ki alakadar etmez ama bir aradayken bazen rahatsız hissediyorum kendimi. Ben mi çok dikkatliyim bilmiyorum ama mesela avmye gidiyoruz nerde kalabalık erkek gruplarının olduğu kafeler var ya da bahçeleri daha kalabalık oralarda oturuyoruz. Mesela birini beğeniyor fark ediyorum bir şey anlatırken ben gözünü dikip ara ara oraya bakıyor. Örneğin geçen bir yerde otobüs bekliyoruz bir kurumun önü burası benim arkam dönük baktım konuşurken sürekli arkamda birine bakıyor nöbet tutan biri varmış ona bakıyor ve bahsettiğim saat gece 10-11. Bilmiyorum huzursuz hissetmeye başladım çok sevdiğim bir arkadaşım birde ama yalnız aşk hayatı hep hüsranla bitti son zamanlarda yalnızlıktan çok yakınıyor. Bu yüzden olabilir hayatında birini istediği için ama yolu bu değil. Bilemedim uyarmak asla bana düşmez yanlış anlar. Elimden geldiğince mesela bir yere oturacaksak burası kahve gibi başka yere geçelim falan diyorum. Ne bileyim ben mi abartıyorum bilemedim.

Yakın arkadaşınız değil o zaman. Uyaramıyorsanız yani. Yanlış olduğunu düsündüğümüz bir davranış görünce herkesi uyarmalıyız. Sonrasında ilişki nasıl devam ederse etsin.

Gözü sürekli birilerinde mi erkeklerde mi? belki uzun süre karşısındakiyle göz kontağı kuramıyordur. Yada direk bakmak istiyordur yani bırakın bence he anlattığınızı dinlemiyorsa sitem edin ama kimlere baktığı umrunuzda olmamalı. yalkışıklı görmüştür bakmıştır.

Bu sırada arkadaşınız: "Güzele bakmak sevaptır."

Bence rahatsız oluyorsanız en azından arkadaşınız sevgili bulana kadar görüşmeyin

Arkadasinizla ciktiginizda dikkatinin masa disinda her yerde olmasi bazen sinir bozuyor evet. Benim de oyle bir erkek arkadasim var, sagolsun bizim disimizda her yere bakar. Gözleri fildir fildir etrafta benim de bazen sinirimi bozuyor, bizimle ciktiysan devamli dikkatin baska yerde olmasin diyorum.
Bu demek degil ki at gozlugu takmis gibi otursun ama insan bir sure sonra e ben gideyim sen etrafi kes demek istiyor ki diyorum da. Ik dakika sonra ayni hikaye.

Oyle kabullendik artik, gozleri kaydiginda bizimki gitti yine deyip guluyoruz. Yakin arkadasinizsa ilgisinin surekli etrafta olmasinin dikkatinizi dagittigini soyleyebilirsiniz ama ona ragmen duzeltmiyorsa ya boyle kabul edeceksiniz ya görüsmeyeceksiniz.

Herkesin yapısı farklıdır. Ona bu davranış doğru geliyor demekki. Rahatsız oluyorsanız söyleyebilirsiniz.
Ya aslında bir yandan da rahatsız olmamam gerekir diye düşünüyorum ama huzursuz hissediyorum belki ben yanlış düşünüyorumdur burda beni linçlerler ona göre takılmam artık dedim

Yakın arkadaşınız değil o zaman. Uyaramıyorsanız yani. Yanlış olduğunu düsündüğümüz bir davranış görünce herkesi uyarmalıyız. Sonrasında ilişki nasıl devam ederse etsin.
Aslında çok yakınız ama ben tüm yakın arkadaşlarımla böyleyimdir biraz sınırım hep vardır. Belki ona göre yanlış değildir o yüzden kırmak istemiyorum bilmiyorum.

Evet erkeklerde aslında ama niyeti kötü değil muhtemelen çünkü hayatında biri olsun istiyor ama küçük bir şehirdeyiz başımıza bela alırız falan diye korkuyorum bazen.

İyi ki alakadar etmemiş etseymiş nolurmuş bilmem konu açmaya kadar gelmiş alaka kel alaka
Akıl almak istedim birilerinden. Beni alakadar etmez kısmı onu bu konuda uyaramam haliyle beni tersleyebilir üzülebilir seni ilgilendirmez diyebilir. Ama birlikte takıldığımızda küçük bir şehirde yaşadığımız için bazen geriliyorum biri musallat olur diye.

Musallat

E tabi aslında işin bu boyutu da var dinlemiyor bazen beni çünkü ama ben daha çok onu düşünüyorum ne olduğu belli olmayan biri takılacak sonra bir şey olacak falan diye

Aslında çok yakınız ama ben tüm yakın arkadaşlarımla böyleyimdir biraz sınırım hep vardır. Belki ona göre yanlış değildir o yüzden kırmak istemiyorum bilmiyorum.
Ben bu şekilde samimi bulmuyorum. Bir yanlışım varsa bana arkadaşım söylemeyecek de kim söyleyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…