Gözü sürekli etrafta olan arkadaş?

E tabi aslında işin bu boyutu da var dinlemiyor bazen beni çünkü ama ben daha çok onu düşünüyorum ne olduğu belli olmayan biri takılacak sonra bir şey olacak falan diye
Bunlar tamamen şans işi, ben artık buna inanıyorum. Bizim lisede müzik öğretmenimiz trende tanıştığı biri ile üç günde evlenmişti. Halen görüşüyoruz. Maşallah diyeyim çok mutlu 😅😅

Ya bayanlar öyle sanane diyerek olmuyor işte bu durumu yaşamanuz lazım çünkü Benimde vardı bu tarz arkadaşım çok rahatsız edici gerçekten , nasıl anlatsam bilemiyorum ama gerçekten kendini çok rahatsız hissediyorsun oan

sen birşey konuşurken gözünün, ortamdaki farklı farklı erkeklerde gezmesi, bir erkek grubu görünce oraya seni çekiştirmesi, oturduğun her yerde gözünün erkek araması falan Aşırı derecede seni rahatsız ediyor

Ama ben açıkça söylemiştim , her gittiğimiz yerde erkeklere bu kadar bakmandan rahatsız oluyorum ve üstüne o kişininde senin baktığını farketmesi için yaptığın aşırı davranışlarda rahatsız ediyor beni bu durum devam edecekse birdaha toplu alanlarda bir araya gelmeyelim lütfen dedim.

Evet erkeklerde aslında ama niyeti kötü değil muhtemelen çünkü hayatında biri olsun istiyor ama küçük bir şehirdeyiz başımıza bela alırız falan diye korkuyorum bazen.
o zaman onu bu küçük yerde görüşeceği insanlara karşı uyarın herkese güvenme gibisinden. seçici davransın ağırdan alsın başka verebileceğiniz tavsiye yok malesef.

X