-
- Konu Sahibi cosmicpower
5 senedir gözlük kullanıyorum.ve gerçekten bıkkınlık geldi.dün gittim muayene yaptırdım aldım lensimi kaydirigubbakcemile2 renkli istiodum ama hiç kullanmadıım için alışmam zor olurmuş şeffafla başla dediler öle yaptım CADIARZU daha dün aldım orda takdılar hala çıkarmadım hiç. b & l ayarlı lens. sol gözüm ara ara ağrı zonklama yapıo. doğalmı bu başlarda CADIARZU
5 senedir gözlük kullanıyorum.ve gerçekten bıkkınlık geldi.dün gittim muayene yaptırdım aldım lensimi kaydirigubbakcemile2 renkli istiodum ama hiç kullanmadıım için alışmam zor olurmuş şeffafla başla dediler öle yaptım CADIARZU daha dün aldım orda takdılar hala çıkarmadım hiç. b & l ayarlı lens. sol gözüm ara ara ağrı zonklama yapıo. doğalmı bu başlarda CADIARZU
Bende 3 yıllık gözlük macerası sonuccunda 1 ay once muayne oldum ve lens aldım.Gözlük hiç kullanamıyordum astigmatım oldugu ıcın doktor once tavsıye etmedı ama gozluk kullanmadıgımdan kor gıbı gezmektense lensten alıcam performansın bana yetecegını dusundum.1aydır sefaf lens kullanıyorum.Zamanı dolmak üzere.Yenisini yeşil almak istiyorum.Dogal gorunen yesıl renk lens markası tavsıye edermısınız.Bi de yıllık almak ıstıyorum onlar yatarken felan cıkarılmasa oluyomus sanırım? yardım lütfen
forumda genelde kozmetik amaçlı lens kullananlar var.özellikle uzun süre lens kullanan arkadaşlar lens kullanmaktan memnun musunuz?herhangi bir sorun yaşıyormusunuz
?hangi marka lens kullanıyorsunuz?numaralı lenslerle ilgili bütün genelkonuları paylaşalım kaydirigubbakcemile5
7-8 yıldır numaralı lens kullanıyorum hiç sorunum olmadı gereken temizlik ve bakımı yaparsanız herşey yolunda gider
ama lensle uyur, duş alır, lensi solüsyonuyla hergece ovalamadan çıkarıp koyarsanız sorun yaşarsınız
solüsyonların içinden çıkan kullanım talimatına göre kullanılan lensler uzun süre ve rahat kullanılabilir ben hergece lensimi çıkaran her sabah takan birisiyim çok memnunum
teşekkürler Orodrethica. dün öyle yaptım canım eve gider gitmez çıkardım gözlüğümü taktım. acaba ters felan mı takıorum ben lensi. düzüyle tersini nasıl ayırt edicem söyleyebilir misiniz :ecrin_bebek: sabah işe gelirken taktım.takar takmaz gene aynı ağrı ve zonklama.. bişey var sanırım o gözde
johnson & johnson'ın oasis anky modelini kullanıyorum. gözde kesinlikle batma yapmıyor. oksijen geçirgenliği çok fazla. isterseniz hiç çıkarmadan 6 gün boyunca (hatta daha fazla ama zararlı olduğu için siz denemeyin yine de) hiç çıkarmadan kullanabiliyorsunuz.
daha önce clear58 diye bir marka kullanmıştım. ilk lens deneyimimdi ama oasis anky yi alınca aradaki farkı çok iyi anladım. clear58 bir noktaya 10 sn göz kırpmadan bakınca gözümde hemen kuruyordu.
bu arada gözlerimin numarası aynı olduğu için, tek bir kutu alıyorum. üç aylık kullanım olmasına rağmen o kutu bana 6 ay gidiyor. temiz kullanım ile lenslerin ömrü iki katına çıkıyor. fiyatı en son 90 tl idi.
bu oasys anky dediğin hangisi oluyor acaba? ben de acuvue oasys olanı kullanıyorum ama başka ve daha rahat çeşidi varsa bileyim. hydraclear diye bir versiyonunu biliyorum ama anky farklı bişi mi?