6 yasimda gozluk takmaya basladim, kullandikça gözlerin düzelir dediler hiç çikarmadim taktim
15 yasimda ise lensleri kullanmaya basladim, gözlükleri bir daha takmadim,
neyse 23 yasimdaydim geçtigimiz agustos ta Türkiye'ye geldigimde
önce ankara dünya göz hastanesine gittik ailemle, babamda muayene oldu
doktor kadin bana göz ayarlarin çok yuksek sen lazer ameliyat olamazsin dedi, 7 yil sonra gel sana mercek yerlestirecem dedi, bide dalga gecer gibi seni kurtaricam merak etme diyordu
bir hafta lens takmadan gez, tatildesin birsey göreme ve doktor sana olamazsin desin!!!!
ben o gun sabaha kadar agladim, gozlerim sisti, bunu herkes ertesi gun çok açik birsekilde gorebiliyordu!!!
neyse bir hafta surmedi, ben eskisehir'e mavi ay 'a gittim babamla, birde oraya muayene olduk, doktor bana senin gözlerin musait dedi, dedim diger doktor böyle böyle dedi sizde tam aksini söylüyorsunuz!!! dedi gözlerin müsait sen ameliyat olabilirsin!!!
neyse bizi ertesi gün ameliyat etti!!!
gerçekten su an çok memnunum, ii ki de olmusum diyorum,
o gece bosuna agladim sabahlara kadar, gerçekten butun dunyam yikilmisti, herseye lanet etmistim, sülaleme, genlerime kadar lanet ettim, ama hepsi geçti simdi mutluyum
ve o ayni kadin burda belçika'da bir tanidigimi daha muayene etti, ve onada olamazsin demis,
ben seni ameliyat edemezsem kimse edemez dedi,
o tanidigim arkadas'ta belçikada baska bir doktora gidip lazer ameliyat oldu...
bazi doktorlar gerçektende islerini, kotuye kullaniyorlar!!! bi çare olacaklari yerde, yok yere insanlarin umutlarini söndürüyorlar!!!