- 22 Şubat 2009
- 79
- 0
-
- Konu Sahibi cosmicpower
6 yildir lens kullaniyorum ilk baslarda focus la baslamistim ilk zamanlar biraz zorluk cekmistim cunku kayiyordu gozumde daha sonra johson oasys e gectim bunu uzun yillar kullandim ve coook rahat ettim ama daha sonralari firmanin gece gunduz kullanimda lensin suresinin 15 gun olarak aciklamasinin ardindan ekonomik olarak kulfet olacagindan ve oasysy i kolay bulamam dan dolayi air optix e gectim..
ve o kadar rahat ettim ki anlatamam. asla kuruluk yapmiyor gozde kaymiyor gozu sulandirmiyor.
ben geceleri lensi cikarmiyorum cunku hem cok gec yatiyorum hem de yatarken mutlaka bisiler izliyo ya da okuyor oluyorum sabahlari etrafi bulanik gormekten de nefret ediyorum.
arada bi hafta sonlari ya da tum gun evde oldugum vakitler cikarioyorum sadece. biliyorum bu sekilde de saglikli degil ama dedigim gibi bir sorun yasamiyorum ben. lens bir aydan cok daha uzun sure dayaniyor. ve benim yedek renkli lenslerim de var sanirim en sorunlu olanlar da onlar. freshlook cok cok yumusaklar ve asiri kayma yapiyor gozumde bulaniklik vs.. ondan memnun degilim acikcasi ayda yilda bir takiyorum sirf hevesimi almak icin o gunlerde cektigim rahatsizla katlaniyorum yni..
en guzelinden yesil renkli numarali lens almak istiyorum asiri yumusak olmayanlarindan. hihoyyyt
umarim yardimci olabilmisimdir.
CADIARZUlens kullanan arkadaşlar gözlerinizde ağrı felan oluyormu
zuzular neden lazerle tedavi olmuyorsunuz...yaşasın rahatlıkhihoyyyt
zuzular neden lazerle tedavi olmuyorsunuz...yaşasın rahatlıkhihoyyyt
ben 5 senedır lens kullanıyorum bosh loumb seffaf olarak ..hiç zorluk cekmeıdm ama en buyuk zararı göz kurulugu ..bu kanıtlanmış bı yan etkı .ama gozlukten bıktgm için dewam edyorum ..we bı arkadas lensle uyudgunu yazmış çok zaralı lensle yatmayın bence .goze yapışıp gözun nefes almasını engellıyo we gözün nem oranını azaltıyo.bu yuzden olusyo kuruluk
Lens benim için yüzyılın en önemli icatlari arasında arkadaslar. 6 yıldır lens kullanıyorum. daha oncesinde de gözlerim bozuktu ama gözlüğü kendime yakıştıramadıgım, lens de zarar verir korkusuyla kör gibi gezdim yıllarca. lenslerimi taktıgım gün dünyam aydınlandı resmen :)
Bausch&Lamb'un soft38 markali lensini kullanıyorum 6 yıldır. Hiç şikayetim olmadi. şanslıyım ki gözlerimde kuruluk da olmadi bu sure zarfinda. Denizde, havuzda, kumda, dagda, kırda, bayırda hiç çıkarmıyorum gözümden. yaşasın kontak lens hihoyyyt