• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözlerini kaçırıyo :(

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
sevgili arkadaşlar benim oğlum 40 günlük. uzun zamandır kafama takılan bişey var. bebeğim beni sevmiyor galiba. çoğu zaman gözlerini benden kaçırıyo. biraz soğuk davranıyo bana. ağlayınca kucağıma alıyorum hemen memeye saldırıyo. beni memeden ibaret görüyo galiba. babası kucağına alınca onda rahat rahat duruyo, gözlerine tatlı tatlı bakıyo, gülüyo eşime. ama bana oyle davranmıyo. sizce bunun sebebi ne? halbuki ben ona türküler, ninniler söylüyorum. konuşup ilgileniyorum. ama böyle oluyo. hastanede mi karıştı acaba diyorum. ama bu imkansız. nolur beni aydınlatın tecrübelerinizle...

ay canım walla tebessüm ettim yazdıklarını okuyunca..
bebekler 2. aydan sonra göz temasını cok yoğun hale getiriyorlar.
benim kızım 4. ayını doldurdu ve şu an babası resmen darılıyor bu kız benimle oynamak istemiyor,
bana sana güldüğü gibi gülmüyor diye.

mesela bir hoppala aldık.
içine koyuyoruz,bana doğru olunca yüzü resmen kahkahalar atıyor,
babasına döndürünce yüzünü başka yöne ceviriyor,yokmuş gibi davranıyor..

bir bebeğin annesinden daha ilgili olbileceği kimse olamaz bence.
çünkü aramızda apayrı bir bağ oluyor.
daha cok küçük senin yaramaz.
az sabret.
hem daha lohusalığı da yeni atlatmışsın.
sen de o da daha düzene girer ve alışırsınız birbirinize..

sevgiler...

Anne gibisi varmı?senin bebeğin henüz çok minik büyüdükçe sana nasıl ışıl ışıl ve sevgi dolu baktığını göreceksin.. bebeğinle en büyük bağı bence emzirirken kuruyorsun.. senin kokunu tanıyor süt kokusunuda alıyor ve meme istiyor haliyle..benim kızımda babacı onunla oynamaya bayılıyor uykusu gelince yada acıkıncada gözünü benden alamıyor zilli kızım benim

ilahi hastanedemi karıştı benimkide kucagıma gelince direk memeye saldırıyor emerken bebeğinin kafasını okşa onunla konuş ozaman nasıl sana bakıp dinliyor göreceksin tatlım aklına böyle şeyler getirme o masum bebeğinin senden başka kimsesi yok su an sen olmasan ona kim böyle iyi bakabilir

Cnm sana bakamaması normal. Çünkü henüz net göremiyor.. Ve göz kaslarını tam olarak kullanamıyor... Bu çok normal. Hem senin kokunubiliyor bebeğin. Bundan güzeli varmı... Hem bol bol emzir bebeğini. Bu anneyle bebeğin arasında ki en güzel bağmış..

Sen beni güldürdün ya sabah sabah , Allah da bizi güldürsün..:roflol:

Alışamamıştır sana daha,, eee 40 gün olmuş daha üstüne gitme, allttan all..:delphin:

Ay pardon koca topicleriyle karıştırdım ben..-tatlicadiarzu-

hhehehe arkadaşım şaka yapıyorsun galiba..40 günlük bebek nereye baktığını bile bilmiyor daha..:roflol::1hug:

canım hiç boşuna üzülme.bebekler böyle yaparlar ilk zamanlar.benimde aynısı olmuştu.bebekler babalarını oyun makinası olarak görürler ama iş acıkmaya gelince babalarına o kadar umursamaz bı tavır gösteriyorlar ki şaşıp kalırsın.hatta ben ilk zamanlar eşimi o kadar çok kıskanıyordum ki oğlan beni değil babasını seviyo anne diye onu biliyo galiba diye.hem zaten ilk 40 gün bebekler sadece 30 cm ye kadar görebiliyorlar ve çamur renginde görünüyürmüs cisimler.bebeğini yüzüne çok yakın tut ve nefesini ver hafif hafif biraz da konuşursan sana karşılık verecektir.bebeğini sağlıkla büyüt canım.

40 günlük bebekten bahsediyorsun canım ne bilsin gözünü falan kaçırmayı kendine dert etcek şey mi arıyorsun. azcık büyüsün o zaman bakar güler merak etme.

canımcım üzülme normal malesef.. bende yaklaşık 2 aylıkken bebeğim bana hiç bakmıo neden die dert edinmiştim. öncesinde bana bakıp gülüodu uyandıgında olsun severken olsun. annem vardı ozaman yanımızda 1 haftalına gitmişti. o ara bana hiç pas vermedi annem geldi bi hafta sonra. ona güldüğünü görünce amaniinn ben bi başladım salya sümük ama nasıl ağlıyorum beni sevmio bana bakmıoo bana gülmüoo küstü bana die.. anneme gülüyoda bana nasıl gülmes die.. o günden sonra tekrar gülmeye başladı üzüldüğümümü hissetti.. yada tesadüfmü bilemem ama şu varki.. bize alıştıkları için olabilir artık etraftaki şeylerr objeler her türlü şey daha çok tikkatlerini çekiyor , merakla onlara bakıolar ve bize daha az yoğunlaşıolar galiba direk göz göze olarak. tabi hiç olmuo diğil bizimle oynaşıp sıkılınca etrafa geçiolar. geçici bi durumdur üsülme yani :)

canımcım üzülme normal malesef.. bende yaklaşık 2 aylıkken bebeğim bana hiç bakmıo neden die dert edinmiştim. öncesinde bana bakıp gülüodu uyandıgında olsun severken olsun. annem vardı ozaman yanımızda 1 haftalına gitmişti. o ara bana hiç pas vermedi annem geldi bi hafta sonra. ona güldüğünü görünce amaniinn ben bi başladım salya sümük ama nasıl ağlıyorum beni sevmio bana bakmıoo bana gülmüoo küstü bana die.. anneme gülüyoda bana nasıl gülmes die.. o günden sonra tekrar gülmeye başladı üzüldüğümümü hissetti.. yada tesadüfmü bilemem ama şu varki.. bize alıştıkları için olabilir artık etraftaki şeylerr objeler her türlü şey daha çok tikkatlerini çekiyor , merakla onlara bakıolar ve bize daha az yoğunlaşıolar galiba direk göz göze olarak. tabi hiç olmuo diğil bizimle oynaşıp sıkılınca etrafa geçiolar. geçici bi durumdur üsülme yani :)

hihoyyyt senin kayra fanatik galiba. benim oğlum da fanatik beşiktaşlı. demek ki bu fanatikler taş fırın erkeği biraz ondan yüz vermiyolar bize. yazılanlar doğru biraz abartıyo olabilirim ama geçen bize arkadaşlar ourmaya geldi. arkadaşın oğlu annesinin gözlerine nasıl bakıyo gülüyo şımarıyo annesine.. onu kıskandım ben aslında. hoş o oğlan benimkinden 2 ay büyük:utangac:

hihoyyyt senin kayra fanatik galiba. benim oğlum da fanatik beşiktaşlı. demek ki bu fanatikler taş fırın erkeği biraz ondan yüz vermiyolar bize. yazılanlar doğru biraz abartıyo olabilirim ama geçen bize arkadaşlar ourmaya geldi. arkadaşın oğlu annesinin gözlerine nasıl bakıyo gülüyo şımarıyo annesine.. onu kıskandım ben aslında. hoş o oğlan benimkinden 2 ay büyük:utangac:

cok değil en fazla 1 ay sonra bebeğin nasıl da cilvelenicek görüceksin..
az sabır....

sevgili arkadaşlar benim oğlum 40 günlük. uzun zamandır kafama takılan bişey var. bebeğim beni sevmiyor galiba. çoğu zaman gözlerini benden kaçırıyo. biraz soğuk davranıyo bana. ağlayınca kucağıma alıyorum hemen memeye saldırıyo. beni memeden ibaret görüyo galiba. babası kucağına alınca onda rahat rahat duruyo, gözlerine tatlı tatlı bakıyo, gülüyo eşime. ama bana oyle davranmıyo. sizce bunun sebebi ne? halbuki ben ona türküler, ninniler söylüyorum. konuşup ilgileniyorum. ama böyle oluyo. hastanede mi karıştı acaba diyorum. ama bu imkansız. nolur beni aydınlatın tecrübelerinizle...

ya benim kızmda 44 günlük ve aynı şeyler banada oluyo ne yapmak istiyo anlamıyorum sadece beni inek olarakmı görüyo acaba? ama bazen bana gülüyo ama eşime daha çok

vay anasini bunu nasil yapar sana:1shok:bosa gitsinkaydirigubbakcemile3
kesin hastanede karisti yoksa olurmu hic aaaaaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
yarebbim biri bana cimdik atsin bu saka degilmikafamçokkarıştı

Back