aycanisa Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2009 1.143 9 156 37 15 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aycanisa #1 merhaba yüzümde oldukca fazla gözenek ve burun ve çene kısmında siyah noktalarım var bunlar için ne yapabilirim kabak lifi ve zeytin yağı sabunu kullanmamı söyledi aktarcı ama fayda etmedi bana yardımcı olursanız sevinirim
merhaba yüzümde oldukca fazla gözenek ve burun ve çene kısmında siyah noktalarım var bunlar için ne yapabilirim kabak lifi ve zeytin yağı sabunu kullanmamı söyledi aktarcı ama fayda etmedi bana yardımcı olursanız sevinirim
Grimsi_ ••● Ήuzuя ••● Kayıtlı Üye 26 Şubat 2010 5.461 8 156 Diğer 2 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aycanisa #2 Yüzünüzü temizlemek için herhangi bir sey kullanıyor musunuz? Dove sabun veya gül suyu gibi ? yüzünüzü her gün bu şekilde temizlemenizi öneririm..
Yüzünüzü temizlemek için herhangi bir sey kullanıyor musunuz? Dove sabun veya gül suyu gibi ? yüzünüzü her gün bu şekilde temizlemenizi öneririm..
G gul560 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2011 27 0 36 İstanbul 26 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aycanisa #3 Aktarlar da satılan bir sabun var 15 tl ye ismini hatırlamıyorum ama yeşilimsi bir sabun. işe yarıyor
Aktarlar da satılan bir sabun var 15 tl ye ismini hatırlamıyorum ama yeşilimsi bir sabun. işe yarıyor