- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
Kendimden alıntı yaptım ama soruma cvp verir misiniz?
Bide nemlendiricinin markasını yazsanız bi zahmet?
sampuanın markası onemlı degıl canım ıyı olsun uyduruk olmasın yeter ph5 mı ne oyle bısey olması lazım...
nemlendırıcının markasınıda ben onemlı gormuyorum hepsı aynı gorevı goruyo nasılsa..
benım yuzum cok fenaydı kızlar lıfle sabunla yıkardım sımdı yuzume hıc sabun degmıyo ve daha yumusak oldu...
nemlendırıcıyı yatmadan once surmek daha ıyı oluyo bencebuyrunnnnnnnnn
Bu arada,Sinem Öztürk(arka sıradakiler-gamze) de cildini bebek şampuanıyla temizliyormuş yatmadan önce. kaydirigubbakcemile3
cildi çok güzel mi dikkat etmedim pek ama. aklinialirimsmile
"Yoğun bir set dönemi geçiriyorsunuz. Yapılan makyajdan sonra cildinizi nasıl koruyorsunuz?
Bebe şampuanları ile cildimin temizliğini sağlıyorum. Gece yatmadan önce yüzümü onunla yıkıyorum ve pürüzsüz bir ciltle uyanıyorum."
ya bugün gittim bebe sampuani aldim onlan yikiym ama ph5 degil sadece ph aynimiki bunun ikisi??ayy bide nerden okumustum gül suynu dondrun sabah aksam yüzünüze sürü gözenek sikilasiyor diyordu 2 gndr yapiyrm sanki gözeneklerim daha cok acildi kirmizi yanagi nekadara cok da sevsem kipkirmizi oldu yanaklarim acaba benm cildimmmi kötü yoksa sizdede oldumu böyle deneye varmi gülsuyunu??(acaba ilktten tüm gözenekleri acitigi temizledigi icin e sonradan yavas yavas kapanacagi icinmi öyle??
Bebe şampuanları bebeklerin cildine uygun ph da üretiliyor. Siz de bebek olmadığınıza göre neden cildinize uygun ürünler seçmek yerine bunu deniyorsunuz anlamadım. Gül suyu benim gözeneklerimi de açmıştı, bıraktım. Bir de buzu direk sürmek çok sakıncalı. Buz yanığı olur cildiniz. O nedenle kızarmıştır muhtemelen.
cünkü canim dogru düzgün ürünler yok birine cok iyi gelen baskasina cok kötü oluyor.ayrica bize uygun ürülerde cok fazla kimyasal ürün oldugu icin bu ilerde cildi mahvedebiliyor ama bebeklerin sampuannda kimyasala ürün digerlerine göre daha az oldugu icin tercih ediliyor normal sabunla yüzümü yikamaktansa bebek sampuanyla zararli oilmadan yapmamamiz bence daha mantikli.turkbayragi