Gözenekler, sivilce, kızarıklıklar vs test edildi

bende 2gündür kullanıyorum bi sabah kalktığımda yıkıyorum bide yatarken bakalım ne olucak

Çok güzel bilgiler bunlar, teşekkür ederim herkese : )))
Sıcak su daha iyi temizler mantığıyla bende yüzümü sıcak suyla yıkardım, artık kesinlikle yapmayacağım.
Johnsons Baby'nin şampuanından alacağım bir de.

Bu arada madem bebek şampuanlarında daha az kimyasal var ve daha faydalı, neden saçlarımızı da bunlarla yıkamıyoruz? Sahi bebek şampanıyla saçını yıkayan arkadaşlar var mı? ıyi geliyor mu saçlarınıza?

hergün dalinle yıkıyorum çok ii geliyo

çok güzel bir paylaşım bende bebek şampuanıyla yıkıycam artık
babamda hep derki bayanlar birsürü krem kullanır kendilerini iyi güzel hissetmek için makyaj yapar
bende kendimi iyi hissetmek istediğimde bolbol soguk suyla yüzümü yıkarım der :eek:
oyüzden 60 yaşında ama karizmaısndan hiçbişey kaybetmiyo yüzüne asla sıcak su değdirmez

ben bu forumda okumuştum canım ünlü bi kadın vardı neydi adı unuttum cildi çok güzelmiş ne kullandığını sormuşlar, bi şey kullanmıyorum aklıma geldikçe soğuk suyla yıkıyorum yetmez mi demiş, ayrıca yıkadıktan sonra havlu ile kurulamadığını, cildinin suyu emdiğini söylemiş. bunu okuduğumdan beri ben de yüzümü soğuk su ile yıkıyorum ve kurulamıyorum. 1 aydır falan böyle yapıyorum cildim daha yumuşak ve dolgun.paylaşımın için teşekkürler çok haklısın yerimseniben

ben de denicem bunu bilmiyorumkismile

bunu öğren mem iyi oldu benm de t bölgem çok yağlı aksine yanaklarım çok kuru hatta canım bile yanoyor yanaklarıma dokununn ca .. teşekkürler denicem

bölgesel kuruluk için nemlendirici tüm yüze sürülmeli mi ?

Son düzenleme:
hangi marka kullanabiliriz,onu da yazsanız olumunekankayizsmile
en iyisi markete gidip ph'ı 5 şampuanları bir araştırayım ben gamyoncuiremsu

ben bu forumda okumuştum canım ünlü bi kadın vardı neydi adı unuttum cildi çok güzelmiş ne kullandığını sormuşlar, bi şey kullanmıyorum aklıma geldikçe soğuk suyla yıkıyorum yetmez mi demiş, ayrıca yıkadıktan sonra havlu ile kurulamadığını, cildinin suyu emdiğini söylemiş. bunu okuduğumdan beri ben de yüzümü soğuk su ile yıkıyorum ve kurulamıyorum. 1 aydır falan böyle yapıyorum cildim daha yumuşak ve dolgun.paylaşımın için teşekkürler çok haklısın yerimseniben

nebahat çehre o kadınsempatiksalakcinni

ben dalin aldım kızlar.3-4 gündür günde 1 kere sabah arko sabunla(iyi temizliyor),1 kere de dalin şampuanla yıkıyorum bakalım iyi gibi şimdilik. :eek:

X