kızlar benim çok hassas bir cildim var üstelik t bölgem çok yağlı.. ve o t bolgesınde yanı burun çevremde ve alnıma dogru olan yerlerde derin gozenekler var.. ve oralar sureklı kırmızı kırmızı duruyodu..sıvılcelenıyodu.. yuzumu yıka yıka ne yapacagımı sasırıyodum her yıkayısımdada soyuluyodu yuzum...
yapmadıgım şey kalmadı.. sonra bide yanaklarımda falan kuruluk başladı boyle tahta gıbı kupkuruydu..
sonra doktorra gıttım nıye boyle oldu yuzum dıye.. doktor YUZUNU SIK YIKAMA VE ASLA SABUNLA YIKAMA dedı.. BEBEK ŞAMPUANIYLA 5H MI NEY oyle bıseyle yıkayacaksın dedı.. ben bıde hep sıcak suya alıstırmıstım yuzumu..
sonra 1 haftada soguk suyla yıkadım yuzumu yatmadan once bebek sampuanıyla cabuk gergınlesıyodu yuzum bıde kıpkırmızı oluyodu.. sonra yatmadan once nemlendırıcı yuz kremı surup yattım.. sabah bı baktım bembeyaz yuzum ne gozenekler bellı oluyo ne kızarıklıklar:lepi:
artık boyle yapıyorum baktım yuzumun kırlendıgını hıssedıyorum soguk suyla bebek sampuanıyla yıkıyorum yuzumu iyi bi bebek sampuanı olması lazım aama alkisalkisalkis sonra yatmadan oncede nemlendıırıcı ooooh mis
ben o gozeneklı bolgeye pudra fondoten bıle suremezdım boyle derım soyulurdu hemen bı acayıp olurdu artık oyle bı derdımde yok heryerım yumusacık oldu ve gozenek derdımde yok olmaz tabı ama artık daha az farkedılıyo kızlar sositososito
YANI BENDEN HEPIZIE TAVSIYE
1- YUZUNUZU SOGUK SUYLA YIKAYIN KAN DOLASIMINI HIZLANDIRIR CILDI GUZELLESTIRIR ( sıcak su cıldı sarkıtır ve yaşlandırır ve sıcak suya alıstırırsanız işiniz bitti demektır.. )
2- YUZUNUZU ASLA SABUNLAMAYIN
3- ILLA BISEYLE YIKAYACAKSINIZ BEBEK SAMPUANI ILE YIKAYIN 5H OLANLARLA
4-ASLA LIF KESE FALAN SURMEYIN BU HER CILDE IYI GELMEZ BENIM YUZUMDEKI GOZENEKLER O KESEYLE OLUSTU ZATEN UZAK DURUN
lmaz:
5- MAKYAJLA ASLA YATMAYIN OZELLIKLE GOZ ICIN SOYLUYORUM BUNU BEN COK CEKTIM RIMELLE YATTIGIM ICIN KIRPIK DOKULMESI ARPACIK BILMEM NE AMAN AMAN
lmaz:
BUNLARIN HEPSI TARAFIMDAN TEST EDILDI KIZLAR Kİ BUNLAR GERCEKTEN DOGAL COZUMLER HEMDE KOLAY :)))