Gözenekler, sivilce, kızarıklıklar vs test edildi

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
kızlar benim çok hassas bir cildim var üstelik t bölgem çok yağlı.. ve o t bolgesınde yanı burun çevremde ve alnıma dogru olan yerlerde derin gozenekler var.. ve oralar sureklı kırmızı kırmızı duruyodu..sıvılcelenıyodu.. yuzumu yıka yıka ne yapacagımı sasırıyodum her yıkayısımdada soyuluyodu yuzum...

yapmadıgım şey kalmadı.. sonra bide yanaklarımda falan kuruluk başladı boyle tahta gıbı kupkuruydu..

sonra doktorra gıttım nıye boyle oldu yuzum dıye.. doktor YUZUNU SIK YIKAMA VE ASLA SABUNLA YIKAMA dedı.. BEBEK ŞAMPUANIYLA 5H MI NEY oyle bıseyle yıkayacaksın dedı.. ben bıde hep sıcak suya alıstırmıstım yuzumu..

sonra 1 haftada soguk suyla yıkadım yuzumu yatmadan once bebek sampuanıyla cabuk gergınlesıyodu yuzum bıde kıpkırmızı oluyodu.. sonra yatmadan once nemlendırıcı yuz kremı surup yattım.. sabah bı baktım bembeyaz yuzum ne gozenekler bellı oluyo ne kızarıklıklar:lepi:

artık boyle yapıyorum baktım yuzumun kırlendıgını hıssedıyorum soguk suyla bebek sampuanıyla yıkıyorum yuzumu iyi bi bebek sampuanı olması lazım aama alkisalkisalkis sonra yatmadan oncede nemlendıırıcı ooooh mis

ben o gozeneklı bolgeye pudra fondoten bıle suremezdım boyle derım soyulurdu hemen bı acayıp olurdu artık oyle bı derdımde yok heryerım yumusacık oldu ve gozenek derdımde yok olmaz tabı ama artık daha az farkedılıyo kızlar sositososito

YANI BENDEN HEPIZIE TAVSIYE

1- YUZUNUZU SOGUK SUYLA YIKAYIN KAN DOLASIMINI HIZLANDIRIR CILDI GUZELLESTIRIR ( sıcak su cıldı sarkıtır ve yaşlandırır ve sıcak suya alıstırırsanız işiniz bitti demektır.. )

2- YUZUNUZU ASLA SABUNLAMAYIN

3- ILLA BISEYLE YIKAYACAKSINIZ BEBEK SAMPUANI ILE YIKAYIN 5H OLANLARLA

4-ASLA LIF KESE FALAN SURMEYIN BU HER CILDE IYI GELMEZ BENIM YUZUMDEKI GOZENEKLER O KESEYLE OLUSTU ZATEN UZAK DURUNlmaz:

5- MAKYAJLA ASLA YATMAYIN OZELLIKLE GOZ ICIN SOYLUYORUM BUNU BEN COK CEKTIM RIMELLE YATTIGIM ICIN KIRPIK DOKULMESI ARPACIK BILMEM NE AMAN AMAN lmaz:

BUNLARIN HEPSI TARAFIMDAN TEST EDILDI KIZLAR Kİ BUNLAR GERCEKTEN DOGAL COZUMLER HEMDE KOLAY :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu forumda okumuştum canım ünlü bi kadın vardı neydi adı unuttum cildi çok güzelmiş ne kullandığını sormuşlar, bi şey kullanmıyorum aklıma geldikçe soğuk suyla yıkıyorum yetmez mi demiş, ayrıca yıkadıktan sonra havlu ile kurulamadığını, cildinin suyu emdiğini söylemiş. bunu okuduğumdan beri ben de yüzümü soğuk su ile yıkıyorum ve kurulamıyorum. 1 aydır falan böyle yapıyorum cildim daha yumuşak ve dolgun.paylaşımın için teşekkürler çok haklısın yerimseniben

evet evet aynen öyle işte soğuk suuu vee NO sabun NO lif :lepi:

Paylaşımın için çok teşekkür ederim. Bende hep yüzümü sıcak suyla yıkıyorum kendi kendimede sıcak olursa yüzüm daha temiz olur diye düşünüyodum ama artık hep soğuk suyla yıkayacağım.

Ayrıca bende bişey paylaşayim benim kuzenimin cildi çok sorunluydu istanbulda ünlülerin gittiği bi dermatoloğa gitti Güzide Duranın cildinide o kişi iyileştirmiş. Doktor ona sabah ve akşam yüzünü Olay diye bi marka varya onun salatalık özlü olanı var Skin adapt adı , onunla yıka sonrada nemlendirici yerine Gül suyu sür demiş. Cildine pahalı ürünler falan kullanmana gerek yok sakın kendi yaşına göre olmayan ürünleride kullanma demiş. Eğer erken yaşta anti-aging ürünler falan kullanırsan ilerde yüzüne süreceğin hiç birşey yaramaz demiş. O da hergün yüzünü Olayin temizleyicisiyle temizleyip gül suyu sürmüş şimdi cildi bebek gibi. bende o temizleyiciyi aldım ama gül suyunun kokusu çok ağır geliyo kullanamıyorum. Normalde cildim hem hassas hemde sivilceli yağlı ciltler için kullandığım ürünler hep ildimi gerip daha kötü yapıyodu şimdi daha yumuşak kızarıklığıda gitti. Ama hep sivilcelerimle oynadığım için sivilcelerim hala duruyoooo ( keşke sivilcelerimle hiç oynamasam.. (

Arkadaşlar reklam gibi anlamayın sakın şimdi yazımı tekrar okuyunca sanki reklem yapmışım gibi geldi banada kadın öyle demiş işte sizinle paylaşmak istedim...:)

ya bebek şampuanı ilginç geldi,sabundan daha mı iyi???yüze kullanıldığını bilmiodum benCADIARZU

bened sıcak suyla yıkamam duştan sonra bile mutlaka soğuk suyla yıkarım yuzumu ama ben sebamed sabunumdan vazgecemiyorum onunda ph5 zaten uzerindede sabun içermez yazıyo doktor tavsiye etmişti

bende yüzümü hep sıcak suyLa yıkardım çok saol. rimeLLede çok yattım bundan sonra asLa yatmam teşkrLr...

hep sıcak suyla yıkamazdım ama sıcak suyun daha iyi olduğunu düşünürdüm bundan sonra hiç yıkamam :smiley-cool: madem sarkıtıyo..

Bizim evde kardeşimden dolayı ipek var üzerinde ph falan yazmıyor nerden anlıycam kaydirigubbakcemile2

ben sarışınım ve cildim aşırı hassas ne kullandıysam iyi gelicene hep beter oluyo aslında cildimde pekte sorun yok siyah nokta var biraz ama aşırı değil clean clear siyah nokta için olanlardan kullandım berbat hiçbi işe yaramıyo en sonunda cildimi kendi haline bıraktım.....

Bende yüzümü normal sabunla hayatta yıkamam ama kremli bebek sabunu var onunla yıkıyorum sora mutlaka nemlendirici sürüyorum çünkü klorlu su mahvediyo ya

benim cildimde çok kuru ((
sudan oluyor çok kreçli bi suyumuz var malesef saçlarım filanda kazık gibi oluyor (((

bebe şampuanları diğer şampuanlara göre daha az kimyasal içerdiği için muhtemelen iyi gelecektir
ayrıca nasılki göğüsleri dik tutmak için soğuk su derler bütün cilt için soğuk su daha iyi sanırım
sıcak cildi bile mayışık yapıyor demek :)
teşekkürler umarım herkese iyi gelir :)

bende burdan duydum bu bebe şampuanını gittim dalin aldım iyi gibi ne bilim kullanıyorum bakalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…