- 16 Nisan 2013
- 343
- 21
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.841
Ben umudu bastan kestim olabilir tabi:) sicak cay icsem kizariyorum hemen buna care yok sanirm yuzumuz inceama dedigin gbi urunlerle bir nebze yatistirilabilr
ama benim sorum arada kaynadı :2: hala merakla cevap bekliyorummerhaba canım... benim de sorularım olacak sana..
benim cildimdeki kılcal damarlar çok yüzeyel, bu nedenle en ufak bişeyde kızarıyor.sıcak,soğuk,dokunma,hatta duygu değişiminde bile(gülme,ağlama,sinirlenme,heyecan..) oyüzden bişey kullanmaya çok korkuyorum.daha önce bir dermokozmatik markanın ürünleri allerji yapmıştı.şimdi dermacos diye bir markanın kızarıklık karşıtı ürünlerini kullanıyorum. faydası oldu sayılır kızarıklıklarımda azalma var ama tamamen geçmiş değil tabiki. bunun yanında alnında kocaman bir güneş lekesi, çenemde de sivilce lekeleri var. güneş kresiz asla dışarı çıkmam aslında.. cilt tipimi uzun uzun anlattım ki bu şartlarda önerdiğiniz yağları kullanmam uygun olur mu? bu yağları kullanırsam kızarıklık karşıtı ürünleri bırakmam mı gerekiyor? ne dersiniz? cevabınızı merakla bekliyorum
Aaa kahve gozaltimi daha koyulastirir gbi hissesiyordum morluk var ya:)) ) deneyeym o zaman smdi yarina kadar indirim uzatilms kuru hassas cilde hangi yaglari tavsiye edersn cank yarna kadar yarn öğle saatlernde siparis vericem. Sac maskesinden de cok memnunsun onu da alicamm tesekkurler
Tatlım glikolik asiti sulandırmana gerek yok hele hele %10 luk glikolik asit aldıysan direkt sürebilirsin.ladycm gilikolik ve ascorbic asit aldım ascorbici her gün sulandırarak yüzüme sürücem gilikolikte haftada 3 sefer nasıl bir uygulama tavsiye edersin birde bunları kullanırken mutlaka güneş kremi kullanmalımıyım ?
benimde hassas bir cildim var sabunla temizleyince çok kurutuyor gbime geliyor yıllardır hep temizeme jelleri kullanıyorum aven nin sivilce karşıtı jelini kullanıyordum ama oda baya kurutma yapabiliyor sonra darphinnin jel köpüğünü aldım içinde bitki özleri varmış vee inanılmaz güzel 68 lira fıyatı yüksek genelde temzleme jelleri pahalı oluyor ama buradakş çoğu kişi sebemadi kullanıp çok memnun tercih senin
Tatlım pirinç kepeği ve nar çekirdeği, macademia yağlarını kullanmanı tavsiye ederim. Cildine masaj yaparak sür ertesi sabah yıka.merhaba canım... benim de sorularım olacak sana..
benim cildimdeki kılcal damarlar çok yüzeyel, bu nedenle en ufak bişeyde kızarıyor.sıcak,soğuk,dokunma,hatta duygu değişiminde bile(gülme,ağlama,sinirlenme,heyecan..) oyüzden bişey kullanmaya çok korkuyorum.daha önce bir dermokozmatik markanın ürünleri allerji yapmıştı.şimdi dermacos diye bir markanın kızarıklık karşıtı ürünlerini kullanıyorum. faydası oldu sayılır kızarıklıklarımda azalma var ama tamamen geçmiş değil tabiki. bunun yanında alnında kocaman bir güneş lekesi, çenemde de sivilce lekeleri var. güneş kresiz asla dışarı çıkmam aslında.. cilt tipimi uzun uzun anlattım ki bu şartlarda önerdiğiniz yağları kullanmam uygun olur mu? bu yağları kullanırsam kızarıklık karşıtı ürünleri bırakmam mı gerekiyor? ne dersiniz? cevabınızı merakla bekliyorum
Selam kızlar size bir kaç sorum olacak ilk başta ben yurtdışında yasiyorum bu doa nin urunleri türkiye mağazalarda satıliyormu ben bu yağları nerden temin edeceğim üç hafta sonra tr ye geleceğim acaba nerden bulabilirim bide yüzumde sivilce izleri ve siyah noktam var ne önerirsiniz umarım yazımı görüp cevapladınız şimdiden teşekkür ederim
Sür tatlım neden zararı olsun ama kara üzüm çekirdeği yağı biraz yoğun yapıda daha rahat kullanmak istersen pirinç kepeği yağı veya macadamia yağı ile karıştırabilirsin bende böyle yapıyorum genelde. Başka bir şişede iki yağı eşit karıştırdım.Doa urunlerini internetten alıyoruz magaza satilmyor .
Bende bugun indirimin son gunuymus birseyler aldim.
Kara uzum çekirdeği aldim lady acaba direk surmemde sakinca olur mu?
Melisa kremi, hindistan cevizi yağı, keratinli maske aldm. Sozlume de yağlı saclara ozel sampuan aldk umarim guzeldir:)lavanta sabunu aldik bir de indirim sebebyle sanirim sabunlar tükenmisti resmen... ilk alisverism umarim beğeniriz. Ozon yağının gelmesini bekliyorum göz altima hareket gerekk
bende kafaya takmıyorum ama bazen sinir bozucu olabiliyor.. hangi bakım ürünleri kısa sürede etki ediyo merak ettim.. ben bahsettiğim kızarıklık karşıtı ürünleri yaklaşık 3 aydır kullanıyorum yeni yeni fayda görmeye başladım desem yeridir.
Ben umudu bastan kestim olabilir tabi:) sicak cay icsem kizariyorum hemen buna care yok sanirm yuzumuz inceama dedigin gbi urunlerle bir nebze yatistirilabilr
sebamed kullananlar arkadaslar yardimci olabilir mi acaba?
genelde bu konuda siyah noktali ve yagliya donuk ciltler icin sebamedin yesil sabunu tavsiye edilmis fakat sitesindeki aciklamaya gore
siyah noktali hafif akneye meyilli ciltler icin beyaz olani tavsiye edilmis.
Sizce hangisini kullanmaliyiz?
yağ karısımını kullandım gecen yıldan beri ... gayet ıyı hos tabı yaz gelınce yagıda bıraktıkk :S kıs geldı tekrar kurumaya basladı bı daha kullanıyım dedımm bır baktım kı yuzumde kucuk kucuk alerjık sıvılce benzerı varlıklar .. her hafta banyodan cıktıktan sonra kıl kullanıorum .. kılın ıcerısıne de koyuyorum bu yagları demek alıstırmam gerek dıye dusundum. ben sadece yagları, kremi (e vitamın koyuyorum) ayrıca her hafta 1 kere kıl ıhlamuru azcık kaynatıp gulsuyu ve yaglarla gercekten cok ıyı oldu. cildimi duzene soktu böle bakıldıgında delık delık gozukuyordu (farkettıgımı gore kuru ve olu hucrelerden kaynaklı) ben memnunum yani . ARKADASA çok teşekkurler ... KENDI KIYMETIMIZI HEP BİLELİM,
Kaynamaz tatlım hepinizden tek tek alıntı yapıp elimden geldiğince yanıtlıyorumama benim sorum arada kaynadı :2: hala merakla cevap bekliyorum
Ladycim konunu isgal ediyorsam k bakma konu disina cikabiliyorm bugün geldi doa siparislerim. Keratinli maskeyi sacima sürdm ve aninda cektisanki surmemis gbi? Sacim o kadar mi zor durumdaymis anlamadm...cekti resmenmelisa kremini kullandm ki benim cildim cokkk hassastir su an yumusack oldu yüzüm ileriki zamanlarda daha iyi anlarm. Lavanta sabunu da cekiniyorm cnku sabun bazi var icinde. Banyoda kullanirm sanirm. She butter mukemmel zaten beğendim tabi yorumlamak icn cokk erken henüz ilk gün:) onerlilrrin icn tesekkurler canm bi de glokolik asit % 5 vardi galiba doada. Benm cildim hassas oldgundan daha yuksegini kullanmayi dusunmuyorm cnku guneste bile yaninca oyle kirmizi kalıyorum bronzlasmayan bir cildm var kirmizi beyazim resmen...
yıllardır cılt problemım oldugu halde neden bu topıcı farketmemısım kızdım kendıme..ılk sayfalardan ıtırıbaren okumaya calıstım zaman oldukca da ılerliyorum.anladıgım kadarıyla ladysubarı bırcok arkadasın derdıne derman olmus...
lady benım de benzer problemım var.ne yapmam gerektıgı hakkında yardımcı olursan coookkk sevınırım
eskıden berı yaglı bı cıldım var.gozeneklerım ortaokulda cıktı genısledı.su an 29 yasındayım burun etrafımda ırı ırı gozenekler duruyorlar.temızlemessem ıclerı sıyah oluyor.hep fondotenle gızledım ama bıktım kullanmaktan.dogum yapalı 5 ay oldu.ıyıce bozuldu cıldım. bır de goz kenarlarımda kırısklıklar oldu cok derın degıl ama onlem almak ıstıyorum.sımdı bunun ıcın
nar cekırdegı kremı ve yagı, macadamıa yagı, hodan yagı kayısı cekırdegı yagı mı alıcam?eczaneden e vıtamınımı de aldım hepsını karıstıracak mıyım?
kahve maskesı ve arada maya maskesı yapıyorum.kahveyı cok beklettım bır gun, ertesı gun bıraz esmerlestı tenım hatta baskalarıda soyledı acaba cok beklettıgımden mı oldu?
yanıtlarsan cokkkkkk sevınırımm..
subarucum, ben ilk 32 sayfayı okudum, okumaya da devam ediyorum ama daha fazla sabredemedim sorumu sormak için, daha önce aynı soruya yönelik cevap verdiysen kusura bakma.
cildimin sorunları için gereken bakımları yapıyorum aslında, zaten çok ciddi bir sorunu yok ama ihtiyaç duyduklarımı da doa kozmetik'ten karşılıyorum. diğer konundan hatırlarsan daha yeni tca'ya başladım. yalnız ne yapmam gerektiğini bilemediğim sıkıntım göz çevresi ile ilgili. cildimde başka bir kırışıklık ya da çizgi filan yok ama geçen seneden beri gülümsediğim zaman göz altlarım torbalanıyor ve kırış kırış oluyor, mimik yapmadığım zaman ise bir şey farkedilmiyor. benim için insanın yaşını gösteren en belirgin yer gözleridir, o yüzden bu konuda hassasım biraz.
şimdi ben bu göz çevreme ne süreyim, ne yapayım dersin? hodan yağı gibi bir şey kırışıklığa çözüm olur mu, ya da ozon yağı mı kullanmalıyım, torbalanmanın önüne nasıl geçerim, hiçbir fikrim yok. bunları göz çevresinde kullanan kimseyle de karşılaşmadım, yorumunu hatırlamıyorum. bana da bir öneride bulunursan çok çok sevineceğim. gerçekten rahat rahat gülemiyorum bile, oysa ki gülmek insanı güzelleştirir..!
selam, sevgi, öpücük...
lady cim ben pirinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağını sürdükten sonra sabah bir sürü küçük sivilceyle uyanıyorumbırakmakta istemiyorum iyi gelir mi acaba diye ne yapmam lazım cildim alışınca çıkmaz mı bırakayım mı bu arada ürünleri doa dan aldım ve sürerken az miktarda sürüyorum
Tatlım sorunun yağlarda olduğunu sanmıyorum.
Cilt temizliğinde ne kullanıyorsun?
Ayrıca biliyorsun hepimizin her ay hormon dengesi değişiyor (regl dönemi) bu sebep oluyor olabilir.
canım cilt temizliği en dikkat ettiğim şeydir sabha akşam jel kullanıyorum darphşn jel kullanıyorum haftada iki üç kezde avene temizleyici kullanıyorum ..bilmiyorumki yani yağı sürmediğimde bişey yok ama ne zaman sürsem sabah kalkıyorum cildim kötü olmuşsanırım cildime uymadı şans yok bende