Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Ben umudu bastan kestim olabilir tabi:) sicak cay icsem kizariyorum hemen buna care yok sanirm yuzumuz ince ama dedigin gbi urunlerle bir nebze yatistirilabilr

biraz da psikolojik olduğuna inanıyorum. önceden çok kafaya takardım bu durumu hep kızaracağım aklıma gelirdi ve gerçekten çok fazla kızarırdı yüzüm.ama şimdi hiçtakmıyorum ve gerçekten eskiya göre nerdeyse %70-80 fark var.bir de önceden kıpkırmızı oluyodu, şimdi sadece pembeleşiyo.. çok takmamak lazım yani

sebamed kullananlar arkadaslar yardimci olabilir mi acaba?
genelde bu konuda siyah noktali ve yagliya donuk ciltler icin sebamedin yesil sabunu tavsiye edilmis fakat sitesindeki aciklamaya gore
siyah noktali hafif akneye meyilli ciltler icin beyaz olani tavsiye edilmis.
Sizce hangisini kullanmaliyiz?

yağ karısımını kullandım gecen yıldan beri ... gayet ıyı hos tabı yaz gelınce yagıda bıraktıkk :S kıs geldı tekrar kurumaya basladı bı daha kullanıyım dedımm bır baktım kı yuzumde kucuk kucuk alerjık sıvılce benzerı varlıklar .. her hafta banyodan cıktıktan sonra kıl kullanıorum .. kılın ıcerısıne de koyuyorum bu yagları demek alıstırmam gerek dıye dusundum. ben sadece yagları, kremi (e vitamın koyuyorum) ayrıca her hafta 1 kere kıl ıhlamuru azcık kaynatıp gulsuyu ve yaglarla gercekten cok ıyı oldu. cildimi duzene soktu böle bakıldıgında delık delık gozukuyordu (farkettıgımı gore kuru ve olu hucrelerden kaynaklı) ben memnunum yani . ARKADASA çok teşekkurler ... KENDI KIYMETIMIZI HEP BİLELİM,

ama benim sorum arada kaynadı :2: hala merakla cevap bekliyorum

koyulaştırmaz güzelim korkma aksine daha dinginleştirecek zamanla göreceksin zaten. Ara sıra telvenin içine 3-4 damla nar çekirdeği yağı yada pirinç kepeği yağı da ilave etmeni tavsiye ederim.

Saç maskesi güzel ama ben kendi saç bakım yağımı kendim yapmayı çok sevdiğim için dolapta 2 tane duruyor aklıma geldikçe uçlara uyguluyorum

Tatlım glikolik asiti sulandırmana gerek yok hele hele %10 luk glikolik asit aldıysan direkt sürebilirsin.
Askorbik asit toz yapıda olduğu için onu mecbur su, lavanta suyu veya adaçayı demleyip bununla sulandırıp sürebilirsin.
Bence herkes güneş koruyucu kullanmalı tv, bilgisayar, telefon, tablet bunların hepsinden ultraviyole ışın alıyor cildimiz.
Hatta en güzeli watsons mağazalarında pure beauty'nin bb kremi var 42spf bunu da kullanabilirsin

Sebamed candır

Tatlım pirinç kepeği ve nar çekirdeği, macademia yağlarını kullanmanı tavsiye ederim. Cildine masaj yaparak sür ertesi sabah yıka.
Türk kahvesi telvesi de cildine iyi gelir haftada 2 defa telveyle maske yap cildine epey yardımı olur

İnternet üzerinden kendi sitelerinde satılıyor tatlım. Oradan hareket edeceğin zaman siparişini verirsin türkiye adresine gelir

Sür tatlım neden zararı olsun ama kara üzüm çekirdeği yağı biraz yoğun yapıda daha rahat kullanmak istersen pirinç kepeği yağı veya macadamia yağı ile karıştırabilirsin bende böyle yapıyorum genelde. Başka bir şişede iki yağı eşit karıştırdım.

Zaten hemen mucize yaratan ürün olamaz tatlım.

Ben umudu bastan kestim olabilir tabi:) sicak cay icsem kizariyorum hemen buna care yok sanirm yuzumuz ince ama dedigin gbi urunlerle bir nebze yatistirilabilr

Cildin hassas güzelim normal böyle olman. Bende çok çabuk kızarıyorum

Beyaz olanı hiç denemedim üniversite zamanımdan bu yana hep yeşili kullandım çok memnunum.
İstersen al ikisini de bitene kadar düzenli kullan ve kıyasla, hangisini daha çok seversen ona devam edersin

Şifa olsun tatlım. Cilt bazen bir süre tepki verebiliyor, bazılarınızda bunu gözlemledim ama cilt alıştığı, kabul ettiği an hemen toparlıyor cildi

ama benim sorum arada kaynadı :2: hala merakla cevap bekliyorum
Kaynamaz tatlım hepinizden tek tek alıntı yapıp elimden geldiğince yanıtlıyorum

Ladycim konunu isgal ediyorsam k bakma konu disina cikabiliyorm bugün geldi doa siparislerim. Keratinli maskeyi sacima sürdm ve aninda cektisanki surmemis gbi? Sacim o kadar mi zor durumdaymis anlamadm...cekti resmen melisa kremini kullandm ki benim cildim cokkk hassastir su an yumusack oldu yüzüm ileriki zamanlarda daha iyi anlarm. Lavanta sabunu da cekiniyorm cnku sabun bazi var icinde. Banyoda kullanirm sanirm. She butter mukemmel zaten beğendim tabi yorumlamak icn cokk erken henüz ilk gün:) onerlilrrin icn tesekkurler canm bi de glokolik asit % 5 vardi galiba doada. Benm cildim hassas oldgundan daha yuksegini kullanmayi dusunmuyorm cnku guneste bile yaninca oyle kirmizi kalıyorum bronzlasmayan bir cildm var kirmizi beyazim resmen...

Maskeyi saçın çekmesi normal genelde bende de öyle oluyor.
%5 yada %10 glikolik asiti çekinmeden kullanabilirsin tatlım. ilk kullanımlarda cildin alışana kadar biraz kızartabilir ama geçici bir durum bu. Çok kızarırsan yıka yüzünü

yıllardır cılt problemım oldugu halde neden bu topıcı farketmemısım kızdım kendıme..ılk sayfalardan ıtırıbaren okumaya calıstım zaman oldukca da ılerliyorum.anladıgım kadarıyla ladysubarı bırcok arkadasın derdıne derman olmus...

lady benım de benzer problemım var.ne yapmam gerektıgı hakkında yardımcı olursan coookkk sevınırım

eskıden berı yaglı bı cıldım var.gozeneklerım ortaokulda cıktı genısledı.su an 29 yasındayım burun etrafımda ırı ırı gozenekler duruyorlar.temızlemessem ıclerı sıyah oluyor.hep fondotenle gızledım ama bıktım kullanmaktan.dogum yapalı 5 ay oldu.ıyıce bozuldu cıldım. bır de goz kenarlarımda kırısklıklar oldu cok derın degıl ama onlem almak ıstıyorum.sımdı bunun ıcın

nar cekırdegı kremı ve yagı, macadamıa yagı, hodan yagı kayısı cekırdegı yagı mı alıcam?eczaneden e vıtamınımı de aldım hepsını karıstıracak mıyım?
kahve maskesı ve arada maya maskesı yapıyorum.kahveyı cok beklettım bır gun, ertesı gun bıraz esmerlestı tenım hatta baskalarıda soyledı acaba cok beklettıgımden mı oldu?

yanıtlarsan cokkkkkk sevınırımm..

subarucum, ben ilk 32 sayfayı okudum, okumaya da devam ediyorum ama daha fazla sabredemedim sorumu sormak için, daha önce aynı soruya yönelik cevap verdiysen kusura bakma.
cildimin sorunları için gereken bakımları yapıyorum aslında, zaten çok ciddi bir sorunu yok ama ihtiyaç duyduklarımı da doa kozmetik'ten karşılıyorum. diğer konundan hatırlarsan daha yeni tca'ya başladım. yalnız ne yapmam gerektiğini bilemediğim sıkıntım göz çevresi ile ilgili. cildimde başka bir kırışıklık ya da çizgi filan yok ama geçen seneden beri gülümsediğim zaman göz altlarım torbalanıyor ve kırış kırış oluyor, mimik yapmadığım zaman ise bir şey farkedilmiyor. benim için insanın yaşını gösteren en belirgin yer gözleridir, o yüzden bu konuda hassasım biraz.
şimdi ben bu göz çevreme ne süreyim, ne yapayım dersin? hodan yağı gibi bir şey kırışıklığa çözüm olur mu, ya da ozon yağı mı kullanmalıyım, torbalanmanın önüne nasıl geçerim, hiçbir fikrim yok. bunları göz çevresinde kullanan kimseyle de karşılaşmadım, yorumunu hatırlamıyorum. bana da bir öneride bulunursan çok çok sevineceğim. gerçekten rahat rahat gülemiyorum bile, oysa ki gülmek insanı güzelleştirir..!
selam, sevgi, öpücük...

Tatlım merhaba, öncelikle evladının sağlık sıhatle güzel bir ömrü olmasını dilerim. Anne olduğun için ayrıca tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün

Cilt temizliği ile başlayalım. Herkese tavsiye ettiğim gibi sana da ''sebamed kompakt sabunu'' öneriyorum. sabah uyandığında ve gece uyumadan önce bununla yıka yüzünü ve 2-3 dk beklet köpükleri yüzünde. Cildinin yağ fazlasını alır ve düzene sokar.

Bitki yağlarına bakacak olursak, pirinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağını kesinlikle öneririm. Haftada 2-3 gece düzenli masaj yap bu yağlarla uyu ve sabah yıka.

Yağlara vitamin karıştırma, nemlendiriciye eklemelisin vitamini.

türk kahvesi telvesini kuruduktan sonra dairesel hareketlerle ovarak çıkart yüzünden ve soğuk suyla durula çok fazla bekletmene gerek yok.

Tatlım merhaba ne güzel iki konumda birden görmek seni, şimdiden hepsi şifa olsun dilerim.
Göz altı ve çevresi için nar çekirdeği, pirinç kepeği yağları iyi gelir. Ara ara türk kahvesi telvesi de sür, dolaşımı hızlandırır.
Göz çevresinin en büyük sorunlarından biri nemsizliktir.
Ben mesela bu ara nemlendirici olarak watsons'ta satılan ''Pure Beauty'' serisinden aldım, özellikle yüz losyonlarını çok beğendim sana da tavsiye ederim. Bu ay 2. ürün %50 indirimde

lady cim ben pirinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağını sürdükten sonra sabah bir sürü küçük sivilceyle uyanıyorum bırakmakta istemiyorum iyi gelir mi acaba diye ne yapmam lazım cildim alışınca çıkmaz mı bırakayım mı bu arada ürünleri doa dan aldım ve sürerken az miktarda sürüyorum

Tatlım sorunun yağlarda olduğunu sanmıyorum.
Cilt temizliğinde ne kullanıyorsun?
Ayrıca biliyorsun hepimizin her ay hormon dengesi değişiyor (regl dönemi) bu sebep oluyor olabilir.

Tatlım sorunun yağlarda olduğunu sanmıyorum.
Cilt temizliğinde ne kullanıyorsun?
Ayrıca biliyorsun hepimizin her ay hormon dengesi değişiyor (regl dönemi) bu sebep oluyor olabilir.

canım cilt temizliği en dikkat ettiğim şeydir sabha akşam jel kullanıyorum darphşn jel kullanıyorum haftada iki üç kezde avene temizleyici kullanıyorum ..bilmiyorumki yani yağı sürmediğimde bişey yok ama ne zaman sürsem sabah kalkıyorum cildim kötü olmuşsanırım cildime uymadı şans yok bende

Bu konu tam benlikmiş:) Yazım bulunsun kaybetmeyim. Mutlaka en kısa zamanda hepsini alıp denicem, lekelerden gözeneklerden kurtulursam ölene kadar dua ederim sana sanırım:) Teşekkürler Lady

Merhaba Lady subaru :)

önerilerini uygulamaya devam ediyorum , akşam gülsuyu+%10 glikolik asitli tonik (temizledikten sonra elbette) ve sonra cilt serumu ( glikolik asit ve yağları aldığımız malum yerli marka kullanıyorum. Sabah ise 2 ml L-ascorbit acid 'i ( c vit.galiba bu) yaklaşık yarım kutu Lavanta suyuna karıştırdım bu tonigi kullanıyorum. Şimdilik çok memnunum c vitamini çabuk bozulabilir demiştin ancak ben üşengeç olduğum için her defasında ayrı yapamıyorum yaklaşık bir haftalık kadar yaptım bir de lavanta suyunun şisesi koyu renkli ya buna güvenmek istedim biraz ağzını da sıkıca kapadım. Cildimde gözle görülür bir toparlanma oldu. Umarım akşam glikolik sabah C fazla yüklenmiyorumdur :s

Şimdi bloğunda önerdiğin 42 SPF li BB kremi alacağım, bir de ayrıca güneş koruyucu kullanmama gerek var mi?? normalde 50 SPF kullanıyordum bitti , doğrusu sabah c vitaminli lavantalı tonik + serum + BB krem + Güneş koruyucu bana biraz fazla geliyor sadece BB kremle idare edebilir miyim dersin?? Cildim çilli , lekelenmeye müsait , güneş lekelerim de yer yer var çok göze batmasa da ...O nedenle sormak istedim..

Gözaltlarımda geçen seneden beri kuruluk başladı , zaman zaman çok kuruyor baobab sürüyorum çok iyi geldi , bunu her akşam az miktarda sürmeye devam ettirmemin bir sakıncası olur mu ??

Şimdiden çok çok teşekkür ederim...sevgiler...

ladycim topiğini uzun zamandır takip ediyorum ve ben de yaşlandığını hissettiğimm cildime bir şeyler yapmak istiyorum.Ergenlikten kalma gözeneklerim var ve yağlı bir cildim var sivilcelenmeye çok müsait.Nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum.günlük temizliğimiz garnier ın yüz yıkama peeling 3 etkili ürününü kullanıyorum onun dışında hiiiççç bir şey yapmıyorum .İlgilenirsen çıok sevinirim.

lady merhaba benim cildim yağlı gözenekli ve sivilce izleri olan bir cilt önerebiliceğin bir karışım varmı kimyasal peelinglerden çekiniyorum kremlerdende daha bir yarar göremedim en azından gözenekler gitse oda kabülüm artık :)

Bilgilendirmen için çok teşekkürler Özelden mesaj atamıyorum ne yazık ki mesaj sayısının 50 olması gerekiyormuş, ben yağlarla ilgili sorun yaşamadım ancak geçen sene de ilk glikolik asit+yağ kullanımında tek tük küçük fısır fısır sivilcemsiler anımsıyorum , bu sene de oldu biraz yanaklarımda, sonra geçtiler. Sonra laktik asit yapmıştım misal onda sivilce problemi hiç olmadı?! Yağlardan Pirinç kepeğini denedin mi? epey hafif bir yağ, yatıştırıcı bir etkisi oldu benim cildimde . Çene bölgemde kıl problemim var lazer yaptırmıştım bir hastanede pek bir sonuç alamadığım gibi sonlara doğru bir seansta bir 1-2 leke olunca bırakmıştım , sonuçta tüylerle ilgili evhamdan öte gerçek bir soruna sahibim bu nedenle rahatça söyleyebilirim ki yağlar kıl, tüy yapmadı bende , olana da olumsuz etkisi olmadı. Ancak bu durum herkese göre değişir mi bilemiyorum tabii :)

ladycim merhaba.. önerdiğin yağları aldım.pirinç kepeği yağı,nar çekirdeği yağı,macadamia yağı.. yağlar elime ulaşınca şaşırdım kaldım aklıma birsürü soru takıldı.onları danışmadan kullanmaya cesaret edemedim.bunları hangi ölçüde karıştırmam doğru olur? sadece lekeli bölgeye mi sürecem yoksa tüm yüzüme uygulamalımıyım?bunları uyguladığım geceler gece kremi sürmem doğru olmaz dimi?
şimdiden tşkr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…