Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Canım cildim yağlı malesef Peki makyaj altı için önereceğin bir şeyler var mı?

Kil maskesi yapıyorum zaten.Ve kullandığım sabun içermeyen bi jelim var Loreal'in memnunum da şimdilik.Ama sebamedi deneyeceğim mutlaka:)
Ben daha çok sivilce ve siyah noktalar için ya da gözaltı morluklarına bi çaren varsa inanılmaz makbule geçer subaruuuu
Çok mu oldum ne:18:

az önce doadan alış veriş yaptım yüz yıkama jeli ve cilt serumu gördüm ve onlarıda listeme ekledim bunları kullanann var mı acaba özellikle cilt serumu çok mucizevi bir şekilde anlatılmış açıkcası umutlandım cildim serumları çok seviyor ramzanda cildim çok kurudu ve soldu umuyorumki canlandırır artık yaş 36 ve şimdi daha bir canlı tutmak gerekli

Canım acil bişey sormalıyım evigen ampul yerine bemiks ampul konlrmu buda e vitaminiymiş

lady cim sivilceye meyilli roccotane tedavisi görmüş olduğu halde sivilce çıkaran bir cildim var günlük temizleme bakım herşeyi yapıyorum ama lekelerim geçmiyor bu leke açıcı yağ reçeteni uygularsam sivilcelenme yapmaz dimi ? kayısı çekirdeği kremini kullanmaya korktum çünkü kıllanmaya müsait ciltlerde kıl yapabilirmiş ve cildim çok fazla müsait o yüzden kara üzüm çekirdeği kremini kullanmaya karar verdim yalnız biberiye kremide sivilceye karşı etkiliymiş bu konuda bilgin varmı yardım edebilirmisin ?

Sevgili lady subaru, kaç gündür blogun dahil, burda da yazdığın tüm yazıları okudum, öncelikle çok teşekkürler. Doa kozmetiğe ne yazdınsa hepsinin siparişini verdim ve hemen elime geçti.
Sorum şu, laktik asitli toniği şöyle hazırladım, %20lik laktik asit, eşit miktarda gül suyu. Dün akşam aynı dediğin gibi nazik hareketlerle sürdüm cildime, biraz yanma yaptı, ben de kurur kurumaz yağ karışımını sürdüm. Sabah cildim pırıl pırıldı:)
Bu toniği ne sıklıkla kullanacağız? her akşam mı? yoksa haftada 2-3 gün mü?
Sabun da üzüm çekirdeği sabunu kuruma yaptı, ama nar çekirdeği yağı sabunu iyi geldi, ona devam edeceğim sanırım.

Kendime şöyle bir program yaptım.
Haftada 2 gün yağ karışımı (pirinç kepeği-kara üzüm çekirdeği-nar çekirdeği ve makademia)
Haftada 2 gün argan yağı
diğer günlerde de doa kozmetiğin yeni çıkan yüz serumu
haftada 1 kil maskesi
haftada bir maya-sütle maske
cildim kuru,ama komedonlarım var
gündüzleri 50 faktör koruyucu, çünkü Bodrum da yaşıyorum

Bir tek laktik asitli toniği ne sıklıkla kullanacağımı bilmem gerekiyor. Cevabın ve bilgilendirmelerin için teşekkürler canım

Son düzenleme:
Canım cildim yağlı malesef Peki makyaj altı için önereceğin bir şeyler var mı?

Tatlım ben makyaj altı diye bir ürün kullanmıyorum. Bb krem (güneş koruma faktörü olan pure beauty) kullanıyorum ve kullanmadan önce sabah yüzümü yıkarım ve nemlendiricimi sürerim :)

Sivilce ve siyah noktaların devam ediyorsa kullandığın jelde iş yok demektir. Sen git sebamed in yeşil renk sabununu veya pek raflarda görmüyorum bu ara ama belki denk gelirsen yine sebamed sivilceye meyilli ciltler için bir temizleme sabunu çıkartmış onu al ve devam et. Bak bir süre sonra yüzün nasıl toparlayacak ne sivilce ne de siyah nokta

Cilt serumunu bende aldım kullanıyorum. Diğer nemlendiriciler gibi ciltte sahte bir yumuşaklık beklemeyin çünkü cilt sünger misali emiyor serumu Yüz temizleme jelini denemedim çünkü hepinizin bildiği gibi sebamed vazgeçilmez ürünlerim arasında.

Canım acil bişey sormalıyım evigen ampul yerine bemiks ampul konlrmu buda e vitaminiymiş

Hayır tatlım koyulmaz. B vitamini genelde saç bakımında kullanılır saç kaş kirpikleri güçlendirir, e vitamini yeniden yapılandırıcı onarıcıdır tüy vs güçlendirmez.

Tatlım sende cilt temizliğini sebamed in yeşil renkteki sabunu ile yap. Eğer buljabilirsen sivilceye meyilli ciltler için de bir sabun çıkarttılar onuda kullanabilirsin. Cilt lekelerin için nar çekirdeği yağı ve pirinçkepeği yağını tavsiye ederim

Tatlım laktik asitli toniğine 30ml daha gül suyu ekle oran ağır gelir cildine ve haftada 2-3 defa kullanman yeterli olur. Her gün kullanırsan cilt pul pul atmaya başlar. Ki zaten cildinin kuru olduğunu söylemişsin sık kullanırsan daha çok kurutur cildini.

Bende bugün geldim bodrum'dan, 15 gündür oradaydım Bodrum şahane güneş alan bir yer lütfen 50+ faktör güneş koruyucunu kullanmayı ihmal etme (laktik asit, glikolik asit kullananlar mutlaka ciltlerini ultraviyole ışınlardan korumalıdır)

Argan yağı kullanımını haftada 1 güne indirsen daha iyi olur. Toplamda haftada 3 gün yağ bakımı yapmış olursun

cevabın için teşekkürler canım. haftada3 gün yağ bakımı diğer günler melisa kremi+e vitamini karışımını kullansam olur mu?
Bir de gözaltı için ne tavsiye edersin? benim gözaltımda çökme ve kazayağı kırışıkları var, hindistancevizi yağı sürüyorum akşamları, senin önerin ne?

Yüz temizleme ürünlerinden bende en çok nar sabunu ve sebamed yeşil sabundan memnun kaldım. Yüz temizleme jelini kullanıyorum şu an, oda yumuşacık yapıyor ama nar ve sebamad ayrı gerçektende. Diğer sabunlar bana iyi gelmedi.

Cilt serumunu cildim hemen çekiyor, bende sana soracaktım ne durumda diye.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
bodrum ve marmariste geçen süper bir tatilden yüzümdeki lekeler bir hayli koyulaşmış olarak döndüm. beni her gören yüzüne ne oldu diyor.sürekli güneş kremi (hamilton sensitive 30 faktör dr tavsiyesi) sürdüm ama.4 temmuzda yüzüme Lekeler için mezoterapi yaptırdım çok acıdı bu arada. dr ısrarla 4 seans daha yapmak istedi ama tatile gittiğim için yarım kaldı. 1 seans gittiğim için hiç faydası da olmadı yada olmayacaktı bilmiyorum.çok kuruma yaptı yüzümde nemlendirici olarak ta ısıs pharma sensylia verdi.

cildim çok mat cansız beni olduğumdan daha yaşlı gösteriyor. gözenekler çok belli. pürüzsüz bebek gibi bir cilt istiyorum.

şimdi doadan sipariş vereceğim. tca uygulamak istiyorum. ekim ayını mı beklemeliyim lady? ayrıca dudak üstlerimde sir ada lekesi var tca sürülmez demişsin o lekelerde çok arttı. yardım et lady bana. hemen yarın sipariş vereceğim.

merhaba,
mezoterapiyi tatilden önce mi sonra mı yaptırdın...leke gidermesi için önerilen bir yol olduğunu biliyorum anca sen acıdı demişsin...bu durumda tavsiye etmezsin zannediyorum...lady ye bende tca ya ne zaman başlamalıyız diye sorcaktım aslında...

tatilden önce yaptırdım acı eşiğine bağlı biraz acıyor özellikle dudak üstü ve şakaklar ama biraz pahalı bir işlem

Bi şey sorucam hani iki ayrı tarif vermişsin ya canım 1.sını 2.sı mı lekelrde daha etkili butun ve yanak bolgesı lekerı ıcın cevap verırsen sevınırım

Bakım planını kendi isteğine memnuniyetine göre arttırıp azaltabilir sıralama değiştirebilirsin tatlım neticede hepimizin bünyesi ve cildi farklı. Göz altlarına hindistan cevizi yağı kullanıp güzel sonuç alanlar oldu devam et, bazı geceler saf e vitaminiyle beraber karıştırıp sürebilirsin hindistan cevizi yağını.

Ben sebamed i ayrı bir seviyorum Ben memnunum cilt serumundan, cilt serumu denilen şey zaten yüzeyi değil cilt altını nemlendirmek içindir.

Tatlım bahsettiğin tarz gözenek kapatıcı ürünleri bence ne ara ne kullan cildinin dengesini bozar çünkü cilt o ürünlerin içindeki maddelere bir süre sonra alışıyor ve kullanımı bıraktığında daha geniş gözeneklerle karşılaşabilirsin.

sebamed compact sabunu kullanmanı tavsiye ederim cildinin ph'ı düzenlendikçe gözeneklerin de toparlar. Eczanelerde bulabilirsin, watsons, gratis, büyük maketlerde de var..

cilt serumundan ben memnun kalmadım, bol bol sürüyorum gene de kuru kalıyor cildim

Cildin değil cildinin yüzeyi kuru kalıyor gibi hissediyorsun :)
Dediğim gibi bu ürünler cilt altını nemlendirmek için, bizler hep cilt üstünü nemlendirmeye alıştığımız için ilk etapta tuhaf gelebiliyor.

Tatlım yaptırdığın işlemden sonra tca yapılabilir mi bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem:44:
Dudak üstüne sürülmez derken şunu vurguladım sadece tek bölgeye yaparsanız ciltte ton farkı oluşur. Tek bölge uygulaması yapabilmek için yazın güneşlenmemiş ve cildinize en az 2 defa tca yapmış olmanız en sağlıklısı olur.

Lütfen biraz araştır leke mezoterapisi sonrası tca yapılabilir mi diye

Bi şey sorucam hani iki ayrı tarif vermişsin ya canım 1.sını 2.sı mı lekelrde daha etkili butun ve yanak bolgesı lekerı ıcın cevap verırsen sevınırım

Tatlım deneyip kararı sen vereceksin hepimizin bünyesi cildi farklı

Canim bi sorum daha olucak bi yag karisimlari soyulma yapiyor mu ?yapiyorsa bu soyulma gunluk yasami etkileyecek kadar buyuk bi soyulmam mi ??:))

ladycim biraz araştırmalar sonucu şu karışımı yapmaya karar verdim cildim karma bazen cok kuru bazen hafif yağlı gözenekli sivilceli, siyah noktalı ve sivilce lekeleri mevcut ( yazınca çok dehşet verici oldu )

limon kabuğu yağı ( sıkılaştırmak için )
pirinç kepeği yağı
nar çekirdeği yağı
kara üzün çekirdeği yağı
biberiye yağı ( sivilceye iyi geliyormuş)
ozon yağı

şimdi hepsinden ikişer kapak şeklinde bir karışım yapıcam belki biberiyeyi bir kapak fazla koyarım bunların hepsini karıştırmam sorun olurmu acaba çokmu ağır bir karışım olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…