-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.881
B vitaminini biz saç bakım yağlarına kullanıyoruz, b vitamini zaten suda çözünüyormuş, onun için lavanta, papatya suyu gibi sularla karıştırmak gerekiyor, saç bakımı karışımı yaparken. Cilt bakımında sadece e vitaminini kullanıyoruz.
Merhaba lady.tarifine uyarak üzüm ve kayısı kremlerinin içine evigen kırdım. Biraz da madagasoll ekledim. 2gundur sabah akşam sürüyorum.cildimde siyah nokta, ergenlik sivilcelerinin lekeleri var.gözenekler de açılmaya başladı.ayrıca yağ butonları da var.bir hayli sıkıntılı yani.ne önerirsin başka?DDiğer tarifin izleri geçirir mi? Yavaş yavaş göz altındaki izlerim de belirginleşmeye başlıyor. Diğer topikteki karışımı uygulayayım diyorum.şu mayalı karışımı.sen napıyorsun gözaltına?
cnm lady subaru bayadır girmediği için ve takip ettiğim kadarıyla sen de bilgili oldugun için bu konuda sana sormak istedim. ben aktarda mecitefendinin kremlerini bulmadım ladynin önerdiği. elimde başka nemlendirici de yok e vitamini ile karıştırabileceğim:44: acaba sabamedin kremini alıp içine e vitamini karıştırsam iyi bir nemlendirici elde etmiş olur muyum ki:26: ya da bana önerebileceğin başka nmlendirici var mı? bu arada doa daki melisa ve fesleğen kremleri de bitmiş galiba satış yapılamıo
cvbın için şimdiden teşekkürler
sevgili lady elma sirkesi ile glikolik asit karıştırıp tonik olarak kullansak zararı olur mu, yada sadece elma sirkesi
Merhaba lady.tarifine uyarak üzüm ve kayısı kremlerinin içine evigen kırdım. Biraz da madagasoll ekledim. 2gundur sabah akşam sürüyorum.cildimde siyah nokta, ergenlik sivilcelerinin lekeleri var.gözenekler de açılmaya başladı.ayrıca yağ butonları da var.bir hayli sıkıntılı yani.ne önerirsin başka?DDiğer tarifin izleri geçirir mi? Yavaş yavaş göz altındaki izlerim de belirginleşmeye başlıyor. Diğer topikteki karışımı uygulayayım diyorum.şu mayalı karışımı.sen napıyorsun gözaltına?
slm ben kimyasal peeling ile ilgili yazdığınız yazıların hepspnı okudum ama cesaret edemedim.aslında bana en uygun olanı kimyasal eelin çünü cildimin soyulması şart çok derin olmasa da cukurlarım var yuzumde lekelrı ve sivilceleri saymıyorum bile.kimyasal peelinge cesaret edemediğim için bari su an sahip olduğum cildi daha da sorunlu hala getirmemek için sizin onerdiğiniz yağ ve nemlendiric kremleri uygulamaya karar verdim. çok da guzel anlatmıssın .yazılanları okuyorum su an 67. sayfadayım.bir kaç soru sormak istiyorum size. ncelikle bugune kadar surekli kullanıp da memnum kaldığım bir nemlendirici yok. doa daki kremlerde kalmamış ne zaman sipariş verebilir biliyor musunuz?yağları da doadan alacağım.aktardakı onerdiğiniz kremi alacam ya da bana baka nerebileceğiniz içine evigen karıştırabileceğim bir krem var mı? ayrıca ben glikolik asit de almak istiyorum % 10 luk ama saf olarak kullanmak istiyorum. esmerim % 10 yeterli midir?ayrıca ne kadar surede yuzumde tutacagım ve suyla sonlandırmam gerekir mi? hem glikolik asıt uygulayıp hem de bu onerdiğiniz yağ ve kremi ve kil maskesini uygulayabilir miyim? guneş kremi ile çok geç tanıştım daha doğrusu zen gsterip kullanmaya başladım su an babe nın 50 faktorunu kullanıyorum. şimdiden çok teşekkür ederim cvpların için
ama cnm sen ayrı bir tca başlığı adı altında tca yı ovgülerle bahsediyorsun. tca nın avde uyglanabileceğini yamışsın yanlış anlama amacım sizi eleştirmek değil sadece fikriniz nasıl değişti de tca uygulamaya karar verdiniz merak ettim sadece. teşekürler şimdiden.
Canım o soyucu ilaçlarda en az 1 sene sürede yapar bu soymayı ki cildi aşırı kızartması hassaslaştırmasıda cabası oluyor ki bu ilaçları önceki mesajımda yazdığım gibi cildiye uzmanı önermeli ve gelişimi takip etmeli.
Eğer cildimi uygun şekilde korurum dersen elbette %40lık laktik asitle de tonik yapabilirsin, ben gerektiği şekilde koruduğum için 40lık ile yaptığım toniği kullanıyorum.
Tca farklı bir asit ondan tonik yapılamaz!
Ki biliyorsunuz ben tca kullanımına karşıyım, diğer tca başlıklarında kullanan arkadaşların lekelendiğini çok okuduk.
Tca laktik asit gibi masum değil, cilt tipini tanımadan uzaman gözetiminde olmadan yapılmaması gereken bir uygulama olur, işin ucunda cildi yakmak gibi geri dönüşü olmayan sonuçlar almakta var. Ben cesaret edenleri hayretle izliyorum neticede cilt yapılarımız ve cilt kalınlıkları hepimizde farklı.
Tca nın verdiği sonucu laktik asitli tonikten 1 senede alıp cildi yormamak, riske etmemek en mantıklısı.
...................................................................................................................................................................
ben tca yı bu kadar savunan sizin bu yazınızı gorunce şok oldumtekrar soylüyorum amacım sizi eleştirmek değil sadece sizin fikrinizi bu kadar değiştiren ve tca ya bu kadar karşıyken ve mutlaka uzman gozetimin de olmalı derken bir an da evde de tca yapılabilir demeniz şaşırttı beni
Bende 2 senedir hala aynı soruları gördükçe şok olup, nasıl tekrar tekrar yanıtlamakan, açıklamaktan sıkılıyorum bir bilsenizHaziran, temmuz ayında bunu kullanmak isteyen arkadaşları durdurmak için ne dememi beklerdiniz? Gerektiği kadar, beni tatmin edecek araştırmasını, incelemesini yaptım ve kullandım. Tam olarak neresine şok oldunuz? Siz ömrü hayatınızda hiç fikir değiştirmemişsiniz demek ki ne ilginç. Ayrıca tca ile ilgili konu başlığım varken buraya yazmanız ekstra tuhaf olmuş. Lütfen konu dağıtmayalım, tca sorunuzu tca başlığımda sorun
Hayır tatlım ters düşebilir.
Ben göz altına sadece nemlendirici ve saf e vitamini kullanıyorum. Bunları kullanın eyvallah ama cildinizi uygun temizleyin acilen bir sebamed kompakt sabun edinin
Yo var hem doanın hemde pure beuty'nin nemlendiricisini kullanıyorum. Glikolik asit kullanırken kil maskesi kullanmak doğru olmaz, 10dk tutup yıkarsınız
Bende 2 senedir hala aynı soruları gördükçe şok olup, nasıl tekrar tekrar yanıtlamakan, açıklamaktan sıkılıyorum bir bilsenizHaziran, temmuz ayında bunu kullanmak isteyen arkadaşları durdurmak için ne dememi beklerdiniz? Gerektiği kadar, beni tatmin edecek araştırmasını, incelemesini yaptım ve kullandım. Tam olarak neresine şok oldunuz? Siz ömrü hayatınızda hiç fikir değiştirmemişsiniz demek ki ne ilginç. Ayrıca tca ile ilgili konu başlığım varken buraya yazmanız ekstra tuhaf olmuş. Lütfen konu dağıtmayalım, tca sorunuzu tca başlığımda sorun
teşekkürler cvbınız için...tabi ki bu başlık altında bu soruyu sormamam gerekirdi haklısınama ben de bu yazıyı bu topikten alını yaparak sorudum yani ister istemez farklı topikler altında sorulmaması gereken sorular sorulabiliyor tabi ki fikir değiştirdiğim oldu sadce ben galiba tca başlığını önce okuyup bitirdim daha sonra bu krem ve yağlar topiğini okudum o yüzden garipsedim galiba kusura bakma peki siz ce hangisi daha etkili glikolik asit mi yoksa kil maskesi mi? kil maskesin de galiba birebir soyulduğuna şahit olamaıoz kille birlikte gidiyor ölü deriler dimi neyse karar verince ya kili ya da glikolik asite başlıcam teşekkürler lady bi de son sorum şu olacak ben başından beri okudum bu topiğin başlarda sadece pirinç kepeği kara üzüm çekirdeği ve nar çekirdeği yağı varken sonlara doğru bir sürü yağları önerdin kafam karıştı:44: son olarak şöyle bir derleme yapıp karışımları yazabilir misin dodaki fesleğen ve melisa kremini almak istdiğimde haber ver çıkıyor önüme sepete ekle yok acaba üye mi olmama gerekiyor bilemedim ben onu
Hayır tatlım ters düşebilir.
Ben göz altına sadece nemlendirici ve saf e vitamini kullanıyorum. Bunları kullanın eyvallah ama cildinizi uygun temizleyin acilen bir sebamed kompakt sabun edinin
Yo var hem doanın hemde pure beuty'nin nemlendiricisini kullanıyorum. Glikolik asit kullanırken kil maskesi kullanmak doğru olmaz, 10dk tutup yıkarsınız
slm sevgili lady.senden acil cvp bekliyorum rica ileben % 20 lik laktik asıt bulamadım sitede bitmiş galiba.bu yüzden % 10 luk laktik asit aldım.bu oran ile nasıl bir tonik hazırlayabilirim acaba bu orana ne kadar lavanta suyu eklemeliyim cnm:44: şimdiden çokkkkk teşekkürler ladyyyyy
ladyciğim güneş kremim bitti ama aynısından almayı düşünmüyorum, çok yağlı his bırakıyor sevmiyorum, cildim yağlıya dönük karma, güneş kremi alacağım, izmirde yaşıyorum ne alsam acabaa:44:
okurken aklıma takıldı bu bahsedilen yağlar(kayısı çekirdeği yağı,üzüm yağı) ciltte sivilce yapmıyor mu? yağ sonuçta.
slm..% 10 luk lktik asiti saf olarak kullanabilir miyim? bir zararı olur mu? yoksa tonik olarak mı hazırlanması gerek? lütfennn bir cvpp(((((((((((((((((((((((((((((((((((
ben 20ml % 10 luk laktik asit aldım.bunu lavanta suyu ile karıştırarak tonik yapmak istiyorum.ama oranları bilmiom yani 20 ml %10 luk laktik asitin içine ne kadar lavanta suyu karıştırmalıyım?? bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.lady de girmiyor ne zamandır cvp alamadım((( bir de yüzümde sivilce yaraları var yani kurcaladım sivilcelerimi onların üstüne bu laktik asitli toniği uygulasam sorun olur mu? yağları kulllanmaya başladım...lütfen bir bilgisi olan varsa cvp yazsın:26:
Sivilceleri kurcaladıysan sürmemelisin. 20 ml'lik şişeye %10luksa laktik asit, 40 ml lavanta suyu karıştırabilirsin. % arttıkça lavanta suyuda artacak.
çomçokkkk teşekkür ettimmsivilce yarlarımın kapanmasını bekleyip daha sonra uygulamaya başlayacağım aktif sivilcenin olması sorun değil galiba dimi:44: laktik asitli toniği uyguladıktan sonra yüzümü yıkamama gerek yok diye biliom doğru mu acaba:44: