Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

cnm lady subaru bayadır girmediği için ve takip ettiğim kadarıyla sen de bilgili oldugun için bu konuda sana sormak istedim. ben aktarda mecitefendinin kremlerini bulmadım ladynin önerdiği. elimde başka nemlendirici de yok e vitamini ile karıştırabileceğim:44: acaba sabamedin kremini alıp içine e vitamini karıştırsam iyi bir nemlendirici elde etmiş olur muyum ki:26: ya da bana önerebileceğin başka nmlendirici var mı? bu arada doa daki melisa ve fesleğen kremleri de bitmiş galiba satış yapılamıo
cvbın için şimdiden teşekkürler

slm cnm çevrimiçi olduğunu gördüm hemen sormak istedim madagasol ne işe yarıyor kremde bu bilgiyi kaçırdım galiba:44:

Özel mesaj olarak yazdım, marka vermek sorun olabilir. Şu an bende başka nemlendirici kullanıyorum ama içine e vitamini atmıyorum. E vitaminini akşam yağ ile karıştırıp sürüyorum.

sevgili lady elma sirkesi ile glikolik asit karıştırıp tonik olarak kullansak zararı olur mu, yada sadece elma sirkesi

Hayır tatlım ters düşebilir.

Ben göz altına sadece nemlendirici ve saf e vitamini kullanıyorum. Bunları kullanın eyvallah ama cildinizi uygun temizleyin acilen bir sebamed kompakt sabun edinin

Yo var hem doanın hemde pure beuty'nin nemlendiricisini kullanıyorum. Glikolik asit kullanırken kil maskesi kullanmak doğru olmaz, 10dk tutup yıkarsınız

Merhabalar. Başlığı vaktim oldukça takip ediyorum ama sayfa sayısı çok fazla olduğu için güncel formülü yakalayamadım. Sırf sizlere bunu sormak için siteye üye oldum hatta. :) Vaktiniz olduğunda son güncellenen formülü yazarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. :)

ladyciğim güneş kremim bitti ama aynısından almayı düşünmüyorum, çok yağlı his bırakıyor sevmiyorum, cildim yağlıya dönük karma, güneş kremi alacağım, izmirde yaşıyorum ne alsam acabaa:44:

la roche posayın yağlı ciltler. hassas ciltler için içerisinde yağ olmayan güneş kremi var ben kullanıyorum tavsiye ederim..biraz beyazlık yapıyor ama içeriği temiz olduğundan gözardı edinilebilir..

Merhaba, bir şey danışacaktım. 1 yıldır sebamedin yeşil sabununu kullanıyorum cildim karma. Tek tük sivilce çıkıyordu. Ama şu 1 haftadır alnım aşırı derecede yağlanmaya başladı. Beslenme alışkanlığımda bir değişim yok. Su bazlı bir nemlendirici kullanıyorum uzun süredir. Yani önceden ne yapıyorsam şimdi de aynı şeyleri yapıyorum. Nedeni ne olabilir ve nasıl geçer bu? Yardımcı olursanız çok sevinirim

okurken aklıma takıldı bu bahsedilen yağlar(kayısı çekirdeği yağı,üzüm yağı) ciltte sivilce yapmıyor mu? yağ sonuçta.

ben 20ml % 10 luk laktik asit aldım.bunu lavanta suyu ile karıştırarak tonik yapmak istiyorum.ama oranları bilmiom yani 20 ml %10 luk laktik asitin içine ne kadar lavanta suyu karıştırmalıyım?? bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.lady de girmiyor ne zamandır cvp alamadım((( bir de yüzümde sivilce yaraları var yani kurcaladım sivilcelerimi onların üstüne bu laktik asitli toniği uygulasam sorun olur mu? yağları kulllanmaya başladım...lütfen bir bilgisi olan varsa cvp yazsın:26:

slm..% 10 luk lktik asiti saf olarak kullanabilir miyim? bir zararı olur mu? yoksa tonik olarak mı hazırlanması gerek? lütfennn bir cvpp (((((((((((((((((((((((((((((((((((

Sivilceleri kurcaladıysan sürmemelisin. 20 ml'lik şişeye %10luksa laktik asit, 40 ml lavanta suyu karıştırabilirsin. % arttıkça lavanta suyuda artacak.

Sivilceleri kurcaladıysan sürmemelisin. 20 ml'lik şişeye %10luksa laktik asit, 40 ml lavanta suyu karıştırabilirsin. % arttıkça lavanta suyuda artacak.

çomçokkkk teşekkür ettimm sivilce yarlarımın kapanmasını bekleyip daha sonra uygulamaya başlayacağım aktif sivilcenin olması sorun değil galiba dimi:44: laktik asitli toniği uyguladıktan sonra yüzümü yıkamama gerek yok diye biliom doğru mu acaba:44:

Geçen gün Doktorum programında Ceyda Düvenci,programa çıkan uzmana, yüzüne e vitamini kapsülü alıp sürdüğünü söyledi.
Uzman da e vitamini ısı ile eriyen bir vitamin olduğu için bu şekilde kullanılmasının ciltte yağ bezelerine neden olacağını söyledi.

Sorun değil, sivilcelere iyi geliyor. Yüzünü yıkamana gerek yok, ardından krem veya bakım yağını sürebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…