Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Alnım yüzüme göre renk olarak biraz daha koyu canım ,bana önerebileceğin bi yağ ,karışım vs. var mı?
Birde cildim çok mat,renksiz .. parlaması için ne yapmam lazım ..?
Göz altlarındaki morluklar içinde bir tavsiye verirsen duacın olurum :18:

araştırmalarım sonucu biberiye yağının ve kayısı çekirdeği kreminin ( veya yağının )kıllanmaya müsait ciltlerde kıl yapabileceğini öğrendim o yüzden bu yağlardan vazgeçip nar çekirdeği yağı ,kara üzüm çekirdeği, yağı limon yağı ve buğday yağını ( pirinç kepeği bulamadım ) karıştırıp bugünden itibaren gün aşırı akşamları yüzüme sürücem gelişmeleri yazıcam umutluyum inşallah çok güzel lekesiz bir cilde sahip olucam ...:KK16:

Alnım yüzüme göre renk olarak biraz daha koyu canım ,bana önerebileceğin bi yağ ,karışım vs. var mı?

Lady'nin Laktik asitli tonik tarifini deneyebilirsin. Eğer daha önce soyucu birşey uygulamadıysan cildine tca uygulayabilirsin ve Lady'nin verdiği pirinç kepeği, nar çekirdeği yağı karışımını uygulayabilirsin. Ladynin tca konusunun linkini veriyorum. Bir göz at istersen.

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

Son düzenleme:
cilt serumundan ben memnun kalmadım, bol bol sürüyorum gene de kuru kalıyor cildim

Bilmiyorum sende su içmiyormusun ama, benim cildim çok kurudur. Hiç su içmezdim. Serumu sürdüğümde benimde kupkuruydu. Ama zaten serum dışa değil, cildin derinine etki ediyor. Çabuk çekmesi sorun değil yani. Ama ben bir kaç haftadır bol bol ve düzenli su içmeye başladığımdan beri, cildime birşey sürdüğümde pürüzsüz bir yüze sürüyorum. Serumda o zaman daha iyi geliyor. Onun için en önemli olan su'yu düzenli, yeterli miktarda içmeyi alışkanlık edinmemiz gerekiyor. Bu etkiyi gördükten sonra artık suyu daha istekle içiyorum. :KK1:

Canim bi sorum daha olucak bi yag karisimlari soyulma yapiyor mu ?yapiyorsa bu soyulma gunluk yasami etkileyecek kadar buyuk bi soyulmam mi ??:))

Soyulma yapmıyor, günlük yaşamı kesinlikle etkilemiyor. Yağları gece sürüyoruz. Sabah kesinlikle yıkıyoruz yüzümüzü. Gece sürdüğümüz yağdan arındırmamız gerekiyor.

Canim bi sorum daha olucak bi yag karisimlari soyulma yapiyor mu ?yapiyorsa bu soyulma gunluk yasami etkileyecek kadar buyuk bi soyulmam mi ??:))

Hayır tatlım soyulma yapmıyor :KK34:

ladycim biraz araştırmalar sonucu şu karışımı yapmaya karar verdim cildim karma bazen cok kuru bazen hafif yağlı gözenekli sivilceli, siyah noktalı ve sivilce lekeleri mevcut ( yazınca çok dehşet verici oldu :p )

limon kabuğu yağı ( sıkılaştırmak için )
pirinç kepeği yağı
nar çekirdeği yağı
kara üzün çekirdeği yağı
biberiye yağı ( sivilceye iyi geliyormuş)
ozon yağı

şimdi hepsinden ikişer kapak şeklinde bir karışım yapıcam belki biberiyeyi bir kapak fazla koyarım bunların hepsini karıştırmam sorun olurmu acaba çokmu ağır bir karışım olur ?

Tatlım limon kabuğu gibi yağlar cildi tahriş edebilen yağlar, bence kullanma.
Biberiye yağı yine cilde saf şekilde uygulanmaması gereken yağların başında geliyor.
Bu çok sert bir karışım olur:KK45: :KK34:

Var tabii tatlım, pirinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağları sana gayet uygun:KK16:
Göz altı ve çevrene hindistan cevizi yağı ile pirinç kepeği ve nar çekirdeği yağını eşit karıştırıp geceleri uygulayabilirsin.
Sabah biraz şişlik oluşturabilir korkma, zamanla o tepki ortadan kalkıyor ve lütfen içten dışa masaj yaparak uygula:KK54:

araştırmalarım sonucu biberiye yağının ve kayısı çekirdeği kreminin ( veya yağının )kıllanmaya müsait ciltlerde kıl yapabileceğini öğrendim o yüzden bu yağlardan vazgeçip nar çekirdeği yağı ,kara üzüm çekirdeği, yağı limon yağı ve buğday yağını ( pirinç kepeği bulamadım ) karıştırıp bugünden itibaren gün aşırı akşamları yüzüme sürücem gelişmeleri yazıcam umutluyum inşallah çok güzel lekesiz bir cilde sahip olucam ...:KK16:

Limon yağı veya limon kabuğu yağları çok sert yağlar bence kullanma.
Pirinç kepeği yağıyla ilgili özel mesaj atıyorum sana şimdi :KK34:

Bilmiyorum sende su içmiyormusun ama, benim cildim çok kurudur. Hiç su içmezdim. Serumu sürdüğümde benimde kupkuruydu. Ama zaten serum dışa değil, cildin derinine etki ediyor. Çabuk çekmesi sorun değil yani. Ama ben bir kaç haftadır bol bol ve düzenli su içmeye başladığımdan beri, cildime birşey sürdüğümde pürüzsüz bir yüze sürüyorum. Serumda o zaman daha iyi geliyor. Onun için en önemli olan su'yu düzenli, yeterli miktarda içmeyi alışkanlık edinmemiz gerekiyor. Bu etkiyi gördükten sonra artık suyu daha istekle içiyorum. :KK1:

Kesinlikle katılıyorum:KK16:

kızlar ürünleri temin ettiğimiz yerde indirim başlamış :KK9:
:KK9:kızlar hedef belli çabuk koş koş koş:KK1:

lady cim,
nerelerdesin :) ben senin topiclerini okumaktan gözümü bozcam yakında...:) bir ricam var bu bakımlarımızı güncellesek mi...aklım karmakarısık oldu benim tekrar ...bir de tca peelinge başlamak için ekimi beklemelimiyiz?:KK55::KK55:

Lady merhaba ,
Uzun zamandr takip ediyorum seni yaptigin bakimlarn faydasni goruyor olman cok guzel olmali ben hala bakimimi duzene sokamadm marketten alinan kozmetik ürünleri asla iyi gelmiyor cildime sivilce cikaryor kizark sekilde...bi ara la roche posayin jelini aldm kasindirdi ve temizlik hissi uyandrmadi en son cilinuqueyi kullandm jeli iyiydi en az bukuruttu cicildim tepki vermedi ama bi daha almadm yinede 60liraya deger mi emin değilim cildim sabunlari sevmyor ama doayi denemedm hic kuru hassas bir cilde hangu sabunu tavsiye edersn? Ve de nemlendirici olarak melisa kremini onermissin parlama yapmiyordr ins? Siyah nokta sorunm az da olsa sadece burnmda var bölgesel olarak kil maskesi mi denesem? Son olarak ozon yağı sonbaharda gelir demissn umutla bekliyorm cnku gozaltimda morluk var.Cildim kuru ppulpul goruntusu olan cok hassas bi cilt laktik asit tonigni kullanmak istiyorum korksam daa:)

lady cim,
nerelerdesin :) ben senin topiclerini okumaktan gözümü bozcam yakında...:) bir ricam var bu bakımlarımızı güncellesek mi...aklım karmakarısık oldu benim tekrar ...bir de tca peelinge başlamak için ekimi beklemelimiyiz?:KK55::KK55:
Havalar hala sıcak tatlım güneş kendini hissettiriyor bence ekim ayını beklemek en doğrusu.
Kedi sana güzel bir düzenleme yapar bu mesajı görünce, bir bakım programı yapmış 10 numara 5 yıldız:KK9::KK12:

Lady merhaba ,
Uzun zamandr takip ediyorum seni yaptigin bakimlarn faydasni goruyor olman cok guzel olmali ben hala bakimimi duzene sokamadm marketten alinan kozmetik ürünleri asla iyi gelmiyor cildime sivilce cikaryor kizark sekilde...bi ara la roche posayin jelini aldm kasindirdi ve temizlik hissi uyandrmadi en son cilinuqueyi kullandm jeli iyiydi en az bukuruttu cicildim tepki vermedi ama bi daha almadm yinede 60liraya deger mi emin değilim cildim sabunlari sevmyor ama doayi denemedm hic kuru hassas bir cilde hangu sabunu tavsiye edersn? Ve de nemlendirici olarak melisa kremini onermissin parlama yapmiyordr ins? Siyah nokta sorunm az da olsa sadece burnmda var bölgesel olarak kil maskesi mi denesem? Son olarak ozon yağı sonbaharda gelir demissn umutla bekliyorm cnku gozaltimda morluk var.Cildim kuru ppulpul goruntusu olan cok hassas bi cilt laktik asit tonigni kullanmak istiyorum korksam daa:)
Tatlım merhaba. Laktik asitli tonik cildini pul pul soyacağı için görüntü değişmez. Cilt temizliğinde ben sebamed in kompakt sabununu kullanıyorum ve çok memnunum sana da tavsiye ederim, hem çok güzel makyaj çıkarıyor hemde temizlik hissini alıyorum. O ürünlere dünya para dökmene gerek yok.

Göz altını toparlamak için haftada 2-3 defa türk kahvesinin telvesini cildine sürüp kuruduğunda nazikçe ovarak çıkart ve soğuk su ile yıka yüzünü (telveyi göz altlarına ve kaş altlarında da sürebilirsin hatta o kısımlara daha yoğun sür)

Melisa kremi güzel bir nemlendirici ve hatta bence yeni çıkan cilt serumunu da al ben pek sevdim bu serumu:KK16:

Aaa kahve gozaltimi daha koyulastirir gbi hissesiyordum morluk var ya:)) ) deneyeym o zaman smdi yarina kadar indirim uzatilms kuru hassas cilde hangi yaglari tavsiye edersn cank yarna kadar yarn öğle saatlernde siparis vericem. Sac maskesinden de cok memnunsun onu da alicamm tesekkurler

ladycm gilikolik ve ascorbic asit aldım ascorbici her gün sulandırarak yüzüme sürücem gilikolikte haftada 3 sefer nasıl bir uygulama tavsiye edersin birde bunları kullanırken mutlaka güneş kremi kullanmalımıyım ?

Lady merhaba ,
.bi ara la roche posayin jelini aldm kasindirdi ve temizlik hissi uyandrmadi en son cilinuqueyi kullandm jeli iyiydi en az bukuruttu cicildim tepki vermedi ama bi daha almadm yinede 60liraya deger mi emin değilim cildim sabunlari sevmyor ama doayi denemedm hic kuru hassas bir cilde hangu sabunu tavsiye edersn?

benimde hassas bir cildim var sabunla temizleyince çok kurutuyor gbime geliyor yıllardır hep temizeme jelleri kullanıyorum aven nin sivilce karşıtı jelini kullanıyordum ama oda baya kurutma yapabiliyor sonra darphinnin jel köpüğünü aldım içinde bitki özleri varmış vee inanılmaz güzel 68 lira fıyatı yüksek genelde temzleme jelleri pahalı oluyor ama buradakş çoğu kişi sebemadi kullanıp çok memnun tercih senin

Hanımlar cildimiz için argan yağının peşine düşmemizin sebebi içerdiği yüksek e vitamini değil mi?

Argan yağı öyle anlatıldığı gibi mucize bir yağ falan değil inanıp boşa para harcamayın!
Güzide Duran'ın cildi argan yağıyla falan değil kimyasal peeling uygulaması ile soyularak düzeltildi!

Yüksek oranda E vitamini içeren yağlarımız varken, eczaneden de e vitamini alabilirken, neden başka ülkelerin yağlarına ve içinde ne olduğunu bilmediğimiz yüksek vaatler yüksek fiyatlarla satılan nemlendirici, kırışıklık, sivilce önleyici kremlere dünyanın parasını verip üstüne sorunumuzu çözemiyoruz ki:KK4:

İki çözüm geliştirdim.:KK17::KK12:

1) Tüm cilt tiplerine uygun nemlendirici:

Cildinize uygun memnun olduğunuz nemlendiriciniz varsa içine 2-3 ampul evigen ( E vitaminidir eczaneden alabilirsiniz) veya doa kozmetik saf e vitamini satıyor onu alıp ekleyin öyle kullanın.
Layd Subaru ben nemlendiricimden memnun değilim ne alacağım ne yapacağım? diyorsanız (Ben aktarda gördüğüm mecitefendi'nin ''kayısı çekirdeği kremi '' ve ''kara üzüm çekirdeği kremi''nden aldım. Eski nemlendirici kabımı güzelce dezenfekte edip iki kremden 1 er çorba kaşığı ekleyip 2 ampul evigeni ilave ettim oldu bana nemlendirici):nazar:

Bu hafta artık saf e vitamini ekleyip kullanmaya başlıyorum, Evigen 'in içeriği %6 saf e vitamini içerdiği için artık bence yetersiz.

2) 1.Cilt besleyici lekeleri açıcı yağ karışımı :

''pirinç kepeği yağı + hodan yağı + nar çekirdeği yağı+ üzüm çekirdeği yağı'' ( buğday yağını çıkarıp 'pirinç kepeği yağı' kayısı çekirdeği yağını çıkartıp nar çekirdeği yağı ekledim):nazar:
bunları da başka bir şişede ''hodan yağını 3 kapak'', ''pirinç kepeği 2 kapak'' ve diğerlerini bir kapak koyarak başka bir şişede karıştırın düzenli olarak
(cildinizin ihtiyaç durumuna göre sizler belirleyebilirsiniz ben şu ara haftada 1 gece karışımı ve 1 gece nar çekirdeği 1 gece pirinç kepeği yağı sürüp yatıyorum ''elimdeki karışımın bitmesini bekliyorum yakında buğday yağını bırakıp 2 gece sadece pirinç kepeği yağı ile yapacağım, buğday yağı biraz yapışkan bir his bırakıyor, pirinç kepeği yağı buğday yağından daha üstün özelliklere sahip amaç leke rengi açmak ve cilt tonunu dengelemek'') gece temiz cilde masaj yaparak veya nemli pamuğa damlatarak sürüp yatın.

2. Cilt besleyici lekeleri açan Yağ karışımım (Artık bunu kullanıyorum)

Kara üzüm çekirdeği yağı, Nar çekirdeği yağı, Pirinç kepeği yağı, hepsinden 2şer kapak başka bir şişede karıştırdım haftada 2 gece uygulayıp uyuyorum

Ozon yağına başladım kızlar hem ciltteki dolaşımı hızlandırıyor hem lekelerde de etkili, özellikle göz altı morluklarından şikayeti olanlara tavsiyemdir, yorgunluğuda silip atıyor:21:

(Cildim karmadan yağlıya dönük yağ karışımları kullanmak ciltleri yağlandırmaz, kuru ciltleri daha çok besler):nazar:

Sabah yüzünüzü temizleyiciniz ile yıkayıp (Ben ''kükürtlü sabun, nane sabun, zencefil sabun, okaliptus sabunu, süt bal sabun''larımdan birini kullanıyorum
göz makyajı dahil çok güzel temizliyor cildimi aktarlarda mevcut) E vitamini ilave ettiğimiz nemlendiricinizi uygulayın 10 gün sonra değişim neymiş adım adım görün..:KK9:

Alacaklarınızın Özeti:

E vitamini (evigen) ampulü (eczaneden)

E vitamini (tokoferol) 10ml (doa kozmetik) <-- melisa kremime artık bunu ekliyorum
Pirinç kepeği yağı (doa kozmetik)
Nar çekirdeği yağı
Kara üzüm çekirdeği yağı
Kil

Kayısı çekirdeği kremi (aktar)
Kara üzüm çekirdeği kremi

(Sıkışmış gözenekler duru aydınlık lekesiz pırıl pırıl bir cilt ki alnımdaki mimik kırışıklığını ciddi şekilde azalttı ):nazar:

Kısaca yağ karışımı ile geceleri cildimizi besleyip, gündüzleri nemlendiricimizin içindeki e vitaminimizle günlük nem ve yenilenme ihtiyacını karşılıyoruz.
Kil maskesini de öneririm, ben haftada 1-2 defa yapıyorum.

Tarif 1: Bir çay bardağı suya 1 çay kaşığı lavanta eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır.
1 Yemek kaşığı kile, pürüzsüz krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen lavanta suyu ilave edilir.
Cilde kalın bir tabaka halinde karışım bitene kadar üst üste sürülür, 10-15 dk sonra hafif kurumaya geçtiğinde yumuşak hareketlerle ovarak çıkartılır cilt ılık su ile durulanır.

Tarif 2: Bir çay bardağı suya 2-3 tomurcuk gül eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır.
1 yemek kaşığı kile demlenen gül suyu, pürüzsüz krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen gül suyu ilave edilir.
Cilde kalın bir tabaka halinde karışım bitene kadar üst üste sürülür, 10-15 dk sonra hafif kurumaya geçtiğinde yumuşak hareketlerle ovarak çıkartılır cilt ılık su ile durulanır.

Tarif 3: Bir çay bardağı suya 1 tutam ıhlamur eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır.
1 yemek kaşığı kile demlenen ıhlamur suyu, pürüzsüz krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen ıhlamur suyu ilave edilir.

:KK28:Kızlar size sık kullandığım bir önerim daha var.
Cildinizi cansız ve pul pul hissediyorsunuz acil dışarıya çıkmanız gerekli ama yüzünüz kızarmadan peeling yapmalısınız.

Hemen kalkıp kendinize tercihen şekersiz yada az şekerli bir Türk Kahvesi yapın için ve telvesini kat kat cildinize sürün (göz altlarınız dahil)
Kahve telvesi kurusun cildinizde ve parmak uçlarınızı kullanarak dairesel hareketlerle yüzünüz ovmaya başlayın telvenin fazlası dökülsün.
Fazla kısım döküldükten sonra yüzünüzü su ile durulayın, peeling yapılmış canlanmış yumuşacık bir cilt işte karşınızda
:KK16:

Tabi cildimi 50+ faktörlü güneş koruyucu ile koruyorum lütfen leke gidermek amacındaysanız yeni leke oluşumunu önlemek ve var olan lekelerin renginin koyulaşmasının önüne geçmek için gündüz güneş koruyucu kullanın, yağ bakımlarını gece yapın.

Kulaklarımı bol bol çılatırsınız...:KK9:
Benim sizlerin kulaklarını çınlatmamı istemiyorsanız:KK9: yazdıklarımı ve ileriki sayfalarda sorulara verdiğim cevapları lütfen okuyup sorunuzun cevabı yoksa sormanızı rica ediyorum ki konu tekrar üzerinden devam etmesin:nazar:, farklı soruları olan arkadaşları fazla fazla sayfa okutmak zorunda bırakmayalım:KK1::21:

Rica ediyorum sağda solda okuduğunuz duyduğunuz sözde formülleri topiğe yazmayınız ki (onları paylaşabileceğiniz başka topikler mevcut!) o sözde formüllerin yayılmasını, bilgi kirliliğini engelleyelim kafalar karışmasın.:KK31:

Bir ricam daha olacak konu içinde konu dışı sorular sorup tavsiyeler vermeyiniz. Lütfen konu dışında yorum yapmayalım ki okuyacak soru soracak kullanım yorumlarını paylaşacak arkadaşlara fazla fazla sayfa okutmayalım:KK34:

Benim yazdığım konu dışında gelen sorulara cevap vermeyeceğim.

Benim gibi gamzeli arkadaşlarım lütfen gamzelerinizin üstüne gelmeyecek şekilde uygulayın, hodan yağı gamzelerimi doldurdu :KK53: o kısma sürmediğimde geri geldiler:KK14::KK1:
(hodan yağı kırışıklık değil yağ dokusu eksikliğine etki ediyor, mesela gamze gibi)

Hodan yağını hamile arkadaşlarımız doktora danışmadan kullanmamalılar. (Hodan yağımın kutusunda böyle bir uyarı var)

E vitaminine alerjisi olan yada alerji yapabilecek tipte cilde sahip arkadaşlarım bileğinizin iç kısmında deneme yapmasını kızarıklık yoksa kullanmalarını rica ediyorum ki sorun yaşamayalım.

Kesinlikle hiç bir marka ve firmanın temsilcisi değilim, sadece kullanıp memnun kaldıklarımı sorunumu çözenleri öneriyorum bu tarzda suçlamalar yapacak arkadaşların kalbini kıracağımı da ayrıca belirtmek isterim!

Detay bilgilendirmelerime de aşağıdan takipçim olarak (gmail sahibi olmanız yeterlidir) ulaşabilirsiniz:KK17:

www.....................com

Karışımlarım ve oranları aşağıdaki mesajımda:KK16:
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...i-parfumleri-kullananlar-37.html#post25467562
ve son güncel hali
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...irebir-hala-kullaniyorum-78.html#post29278606

Tca Pelling deneyimim aşağıdaki mesajımda:KK16:
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

O bakımdı şu bakımdı derken bu durakta durmayalımda:KK1:

Eki Görüntüle 449195

:KK16:Saygılar:KK42:
merhaba canım... benim de sorularım olacak sana..
benim cildimdeki kılcal damarlar çok yüzeyel, bu nedenle en ufak bişeyde kızarıyor.sıcak,soğuk,dokunma,hatta duygu değişiminde bile(gülme,ağlama,sinirlenme,heyecan..) oyüzden bişey kullanmaya çok korkuyorum.daha önce bir dermokozmatik markanın ürünleri allerji yapmıştı.şimdi dermacos diye bir markanın kızarıklık karşıtı ürünlerini kullanıyorum. faydası oldu sayılır kızarıklıklarımda azalma var ama tamamen geçmiş değil tabiki. bunun yanında alnında kocaman bir güneş lekesi, çenemde de sivilce lekeleri var. güneş kresiz asla dışarı çıkmam aslında.. cilt tipimi uzun uzun anlattım ki bu şartlarda önerdiğiniz yağları kullanmam uygun olur mu? bu yağları kullanırsam kızarıklık karşıtı ürünleri bırakmam mı gerekiyor? ne dersiniz? cevabınızı merakla bekliyorum

Selam kızlar size bir kaç sorum olacak ilk başta ben yurtdışında yasiyorum bu doa nin urunleri türkiye mağazalarda satıliyormu ben bu yağları nerden temin edeceğim üç hafta sonra tr ye geleceğim acaba nerden bulabilirim bide yüzumde sivilce izleri ve siyah noktam var ne önerirsiniz umarım yazımı görüp cevapladınız şimdiden teşekkür ederim:KK16::KK16:

ladycm gilikolik ve ascorbic asit aldım ascorbici her gün sulandırarak yüzüme sürücem gilikolikte haftada 3 sefer nasıl bir uygulama tavsiye edersin birde bunları kullanırken mutlaka güneş kremi kullanmalımıyım ?

benimde hassas bir cildim var sabunla temizleyince çok kurutuyor gbime geliyor yıllardır hep temizeme jelleri kullanıyorum aven nin sivilce karşıtı jelini kullanıyordum ama oda baya kurutma yapabiliyor sonra darphinnin jel köpüğünü aldım içinde bitki özleri varmış vee inanılmaz güzel 68 lira fıyatı yüksek genelde temzleme jelleri pahalı oluyor ama buradakş çoğu kişi sebemadi kullanıp çok memnun tercih senin

Onerinizi dikkate alicam arastiricam tesekkur ederm evet köpük olmasi cok iyi. Kuru ciltlere jel iyi gelmyor pek. Daha da kurutuyor

merhaba canım... benim de sorularım olacak sana..
benim cildimdeki kılcal damarlar çok yüzeyel, bu nedenle en ufak bişeyde kızarıyor.sıcak,soğuk,dokunma,hatta duygu değişiminde bile(gülme,ağlama,sinirlenme,heyecan..) oyüzden bişey kullanmaya çok korkuyorum.daha önce bir dermokozmatik markanın ürünleri allerji yapmıştı.şimdi dermacos diye bir markanın kızarıklık karşıtı ürünlerini kullanıyorum. faydası oldu sayılır kızarıklıklarımda azalma var ama tamamen geçmiş değil tabiki. bunun yanında alnında kocaman bir güneş lekesi, çenemde de sivilce lekeleri var. güneş kresiz asla dışarı çıkmam aslında.. cilt tipimi uzun uzun anlattım ki bu şartlarda önerdiğiniz yağları kullanmam uygun olur mu? bu yağları kullanırsam kızarıklık karşıtı ürünleri bırakmam mı gerekiyor? ne dersiniz? cevabınızı merakla bekliyorum

Benimkide ayni sorun doktora gitmedim ama yüzüm ince hissediyorum bende sicakta sogukta cok kizaririm. Bakim urunlerinin kisa surede etki ettigini düşünerek kendimle baristim mecburen :)

Selam kızlar size bir kaç sorum olacak ilk başta ben yurtdışında yasiyorum bu doa nin urunleri türkiye mağazalarda satıliyormu ben bu yağları nerden temin edeceğim üç hafta sonra tr ye geleceğim acaba nerden bulabilirim bide yüzumde sivilce izleri ve siyah noktam var ne önerirsiniz umarım yazımı görüp cevapladınız şimdiden teşekkür ederim:KK16::KK16:
Doa urunlerini internetten alıyoruz magaza satilmyor .
Bende bugun indirimin son gunuymus birseyler aldim.
Kara uzum çekirdeği aldim lady acaba direk surmemde sakinca olur mu?
Melisa kremi, hindistan cevizi yağı, keratinli maske aldm. Sozlume de yağlı saclara ozel sampuan aldk umarim guzeldir:)lavanta sabunu aldik bir de indirim sebebyle sanirim sabunlar tükenmisti resmen... ilk alisverism umarim beğeniriz. Ozon yağının gelmesini bekliyorum göz altima hareket gerekk

Son düzenleme:
Benimkide ayni sorun doktora gitmedim ama yüzüm ince hissediyorum bende sicakta sogukta cok kizaririm. Bakim urunlerinin kisa surede etki ettigini düşünerek kendimle baristim mecburen :)

bende kafaya takmıyorum ama bazen sinir bozucu olabiliyor.. hangi bakım ürünleri kısa sürede etki ediyo merak ettim.. ben bahsettiğim kızarıklık karşıtı ürünleri yaklaşık 3 aydır kullanıyorum yeni yeni fayda görmeye başladım desem yeridir.

Ben umudu bastan kestim olabilir tabi:) sicak cay icsem kizariyorum hemen buna care yok sanirm yuzumuz ince:KK43: ama dedigin gbi urunlerle bir nebze yatistirilabilr

X