Tatlım programın çok iyi aynen devam. Kendi isteğine göre ara ara arttır azalt ki cilt şaşırsın, alışmasın bakımlara
BB krem harici yüzümde olmadığı zamanlar cildimde spf 20 olan pure beauty'nin nemlendirici losyonu oluyor, yani mümkün olduğunca cildimi korumasız bırakmamaya çalışıyorum. Neticede şu ara güneş ışınları dik gelmese bile tv, bilgisayar, lambalar, telefon, tablet vs den uv alıyor cildimiz.
Sende benim gibi yap, %50 koruyucuyu nisan ayında alırsın
Göz çevresi için bol bol su içmeye dikkat et, göz çevrene ara sıra yoğurt ve süt sürmeni öneririm. Yine kuruluğun önüne baobab ve pure beauty'nin nemlendirici losyonu iyi gelir, yaşım 30 oldu temmuzda ve cildimde hiç kuruluk yok
Tatlım ben cildimi sebamed'in kompakt sabunuyla temzliyorum. Yaklaşık 7-8 yıldır hiç vazgeçmedim, tavsiye ederim. Sabah uyandığımda ilk iş yüzümü sebamed ile bir güzel köpürtüp yıkarım, eğer gece yağ bakımı yaptıysam cildime köpükleri -2-3dk bekletirim yüzümde. Gece mutlaka yine yüzümü sebamed ile yıkarım, bazen yağ bakımı yaparım, bazen sadece nemlendirici losyonumu, kremimi yada cilt serumumu sürüp uyurum. Bununla başla bakalım cildin biraz düzene otursun yine konuşalım
Tatlım kremlerden yarar görmezsin çünkü senin istediğin etkiyi kimyasal peeling'den başka bir şey vermez. Cildin soyulacak ki taze cilt ortaya çıkacak. Cilt temizliğin için sebamed kullan, benimde cildim karmadan yağlıya dönük ama ciddi düzene oturdu
Cilt ilk alışana kadar böyle tepkiler verebiliyor, bende olmadı ama bazı arkadaşlarımızda oldu ve geçtiler. O minik kabarcıkları takma aklına kalıcı değiller. bitkisel yağlardan hint yağı, badem yağı, susam yağı, ceviz yağı gibi yağların dışında olan bitkisel yağlar tüylenme yada tüylerde belirginleşme sebebi olmaz içiniz rahat olsun...
Çok seviyorum böyle yardımlaşmanızı, işte kadınların gücü
Tatlım karadut7 gibi birer kapak ayrı bir cam şişede karıştırıp gece (haftada 3 gece uygun olur) tüm yüzüne masaj yaparak uygula. Yağ bakımı yaptığın geceler krem vs kullanmana gerek yok