Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

kelebek kardeş
yaklasık 4-5 aydır kullandıgım ıcın sorularına cevap vermek ıstedım
yağları eşit miktarda karıstırabılırsın ben yagların kapaklarını kullandım her yagdan 1 kapak cam bır şişeye
karısımı yüzün heryerıne suruyoruz (merak etme lekesız yerler daha da beyazlamıyor )
yağ karısımını kullandıgın zaman başka birşey kullanmıyoruz
ben ılk basladıgımda haftada 4 gece kullanıyordum Lady çok yorma cıldını demişti
yazın haftada 2 geceye düşürdüm şu an cıldım kurumaya basladı 3 e cıkardım
hoşgeldın aramıza

tşkleeeerr karadut çok güzel anlatmışın
hemen başlıyorum ozaman

Tatlım programın çok iyi aynen devam. Kendi isteğine göre ara ara arttır azalt ki cilt şaşırsın, alışmasın bakımlara
BB krem harici yüzümde olmadığı zamanlar cildimde spf 20 olan pure beauty'nin nemlendirici losyonu oluyor, yani mümkün olduğunca cildimi korumasız bırakmamaya çalışıyorum. Neticede şu ara güneş ışınları dik gelmese bile tv, bilgisayar, lambalar, telefon, tablet vs den uv alıyor cildimiz.
Sende benim gibi yap, %50 koruyucuyu nisan ayında alırsın

Göz çevresi için bol bol su içmeye dikkat et, göz çevrene ara sıra yoğurt ve süt sürmeni öneririm. Yine kuruluğun önüne baobab ve pure beauty'nin nemlendirici losyonu iyi gelir, yaşım 30 oldu temmuzda ve cildimde hiç kuruluk yok

Tatlım ben cildimi sebamed'in kompakt sabunuyla temzliyorum. Yaklaşık 7-8 yıldır hiç vazgeçmedim, tavsiye ederim. Sabah uyandığımda ilk iş yüzümü sebamed ile bir güzel köpürtüp yıkarım, eğer gece yağ bakımı yaptıysam cildime köpükleri -2-3dk bekletirim yüzümde. Gece mutlaka yine yüzümü sebamed ile yıkarım, bazen yağ bakımı yaparım, bazen sadece nemlendirici losyonumu, kremimi yada cilt serumumu sürüp uyurum. Bununla başla bakalım cildin biraz düzene otursun yine konuşalım

Tatlım kremlerden yarar görmezsin çünkü senin istediğin etkiyi kimyasal peeling'den başka bir şey vermez. Cildin soyulacak ki taze cilt ortaya çıkacak. Cilt temizliğin için sebamed kullan, benimde cildim karmadan yağlıya dönük ama ciddi düzene oturdu

Cilt ilk alışana kadar böyle tepkiler verebiliyor, bende olmadı ama bazı arkadaşlarımızda oldu ve geçtiler. O minik kabarcıkları takma aklına kalıcı değiller. bitkisel yağlardan hint yağı, badem yağı, susam yağı, ceviz yağı gibi yağların dışında olan bitkisel yağlar tüylenme yada tüylerde belirginleşme sebebi olmaz içiniz rahat olsun...

Çok seviyorum böyle yardımlaşmanızı, işte kadınların gücü
Tatlım karadut7 gibi birer kapak ayrı bir cam şişede karıştırıp gece (haftada 3 gece uygun olur) tüm yüzüne masaj yaparak uygula. Yağ bakımı yaptığın geceler krem vs kullanmana gerek yok

tşklerr ladycim.. cildim aşırının aşırısı hassas umarım yan etkiyle karşılaşmam..

merhaba kızlar... ben hala başlayamadım yağları kullanmaya.. çünkü tam yağların elime geçtiği sıralar yüzümde sivilce patlaması oldu. hem sayıca fazla hem ağrılı hemde beyaz ozamandan bu güne azaldı ama hala tam geçmedi. neden oldu nasıl oldu anlamadım ama sivilcelerimi tetikler diye başlayamadım.. hala meraktayım ve iyi sonuçlar almak için sabırsızlanıyorum.
bir de ara sıra kullanılan ürünleri değiştirmeliyiz gibi geliyo bana.kullandığım krem ve serumlar vardı. başta çok faydasını görmüştüm ama sonra gittikçe o etki azaldı.cildim ürüne alışmış gbi hissettim.sonra bu sivilcelar ortaya çıkınca nemlendiricimi değiştirdim ve cildimde biraz daha toparlanma farkettim.ara ara değişiklik cilde bile iyi geliyo

Ladycim, öncelikle cevap ve bilgilendirmelerin için çok çok teşekkürler. Bloğunu okurken glikolik asitin gece kremlerinde kullanıldığı bilgisini gördüm. Tabii kreme farklı kimyasal yöntemlerle mi? nasıl karıştırıyorlar bilmiyorum ama benim melisa kremim var içine birazcık glikolik asit katsam?! gibi parlak bir fikir geldi aklıma :) olabilir mi böyle??? (azıcık da E+A vitamini belki ) sadece geceleri için düşünmüştüm. Böyle bir denemen oldu mu merak ettim de...gerçi zaten glikolik asitli tonik kullanıyorsun diyeceksin ama işte ne biliyim öyle bir kendi yüz losyonumu yapma heveslerine girdim nedense...mutlu oluyorum yaptıkça :)) eğer buraya kadar tamamsa içine bir kaç damla tea tree+lavanta da katabilir miyim? :B

çok oldu sorularım :x şimdiden binlerce teşekkür emeğin, ilgin,sevgin için :*

tşklerr ladycim.. cildim aşırının aşırısı hassas umarım yan etkiyle karşılaşmam..

Bunlarda yan etki diye bir sonuç söz konusu değil tatlım. Olsa zaten şimdiye kadar ben ve bir sürü kullanan kişi mutlaka yaşardık

Sivilceler ve yağlı ciltler için hep ne öneriyorum? Sebamed'in kompakt sabununu. Üşenmeyin alın şu sabunu ve sabah akşam temizleyin cildinizi düzenli. Her ay hormon dengemiz değişiyor (regl) denge değiştikçe sivilce olması normal ama bende artık regl dönemimde bile sivilce çıkmıyor Cilt temizliği önemli!

Tatlım o kremlere mutlaka farklı şekilde ekleniyor glikolik asit ve türevleri. Eğer biz eklersen kremi bozarız. Sen en güzeli tonik şekline devam et. E vitamini ekleyebilirsin sorun olmaz ben zaten bunu öneriyorum.

Yine kremine tea tree ve lavanta yağı koyabilirsin ama bu karışım halini gece kullan, gündüz çok parlama yapar ve çok yoğun bir kokusu olur. 2 yada 3 damla koy bu yağlar yoğun ve etkili yağlar olduğu için fazlası ciltte tahriş yaratabilir
Çoook öpüyorum, çekinmeyin sorun, bilgim tecrübem dahilinde elimden geldiğince yardımcı olurum her zaman

Merhaba lady.tarifine uyarak üzüm ve kayısı kremlerinin içine evigen kırdım. Biraz da madagasoll ekledim. 2gundur sabah akşam sürüyorum.cildimde siyah nokta, ergenlik sivilcelerinin lekeleri var.gözenekler de açılmaya başladı.ayrıca yağ butonları da var.bir hayli sıkıntılı yani.ne önerirsin başka?DDiğer tarifin izleri geçirir mi? Yavaş yavaş göz altındaki izlerim de belirginleşmeye başlıyor. Diğer topikteki karışımı uygulayayım diyorum.şu mayalı karışımı.sen napıyorsun gözaltına?

slm lady subaru...ncelikle size çok teşekkürler boyle faydali bilgileri bizlerle paylaşığınız için kendi adıma soyleyeyim çok büyük sevap kazanmaktasınız

slm ben kimyasal peeling ile ilgili yazdığınız yazıların hepspnı okudum ama cesaret edemedim.aslında bana en uygun olanı kimyasal eelin çünü cildimin soyulması şart çok derin olmasa da cukurlarım var yuzumde lekelrı ve sivilceleri saymıyorum bile.kimyasal peelinge cesaret edemediğim için bari su an sahip olduğum cildi daha da sorunlu hala getirmemek için sizin onerdiğiniz yağ ve nemlendiric kremleri uygulamaya karar verdim. çok da guzel anlatmıssın .yazılanları okuyorum su an 67. sayfadayım.bir kaç soru sormak istiyorum size. ncelikle bugune kadar surekli kullanıp da memnum kaldığım bir nemlendirici yok. doa daki kremlerde kalmamış ne zaman sipariş verebilir biliyor musunuz?yağları da doadan alacağım.aktardakı onerdiğiniz kremi alacam ya da bana baka nerebileceğiniz içine evigen karıştırabileceğim bir krem var mı? ayrıca ben glikolik asit de almak istiyorum % 10 luk ama saf olarak kullanmak istiyorum. esmerim % 10 yeterli midir?ayrıca ne kadar surede yuzumde tutacagım ve suyla sonlandırmam gerekir mi? hem glikolik asıt uygulayıp hem de bu onerdiğiniz yağ ve kremi ve kil maskesini uygulayabilir miyim? guneş kremi ile çok geç tanıştım daha doğrusu zen gsterip kullanmaya başladım su an babe nın 50 faktorunu kullanıyorum. şimdiden çok teşekkür ederim cvpların için

ama cnm sen ayrı bir tca başlığı adı altında tca yı ovgülerle bahsediyorsun. tca nın avde uyglanabileceğini yamışsın yanlış anlama amacım sizi eleştirmek değil sadece fikriniz nasıl değişti de tca uygulamaya karar verdiniz merak ettim sadece. teşekürler şimdiden.

Ki biliyorsunuz ben tca kullanımına karşıyım, diğer tca başlıklarında kullanan arkadaşların lekelendiğini çok okuduk.
Tca laktik asit gibi masum değil, cilt tipini tanımadan uzaman gözetiminde olmadan yapılmaması gereken bir uygulama olur, işin ucunda cildi yakmak gibi geri dönüşü olmayan sonuçlar almakta var. Ben cesaret edenleri hayretle izliyorum neticede cilt yapılarımız ve cilt kalınlıkları hepimizde farklı.
Tca nın verdiği sonucu laktik asitli tonikten 1 senede alıp cildi yormamak, riske etmemek en mantıklısı.

bir yazını da bu yorumu yapmışsınız lady sadece meraktan soruyorum siz nasıl karar verdiniz tca ya bu kadar karsı iken uzman gzetimin de yapılmalı derken bir an da nasıl değişti fikriniz:44: ben cesaret edemedim de

kızlar nemlendiricime karıştırmak için saf e vit, şampuanıma karıştırmak için b vit aldım.. acaba nemlendiriciye e ve b vitaminini berabber karıştırsam nasıl olur?deneyen var mı.. birbirine etkileişimi falan nasıl acaba? cesaret edemedim ama merak ediyorum

B vitaminini biz saç bakım yağlarına kullanıyoruz, b vitamini zaten suda çözünüyormuş, onun için lavanta, papatya suyu gibi sularla karıştırmak gerekiyor, saç bakımı karışımı yaparken. Cilt bakımında sadece e vitaminini kullanıyoruz.

hmmm çok tşkr ederim bu detayı bilmiyodum, çok iyi oldu

ben de sinemaki otu ve badem yagı ile karıstırıp suruyorum saçıma çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…