- 8 Nisan 2008
- 1.108
- 415
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.681
bana en iyi gelen yağ ları söyleyim . en baş hindistan cevizi yağı saç vücut ve yüz için her yerde kullanıyorum . she yağı ama az kullanıyorum çünkü çok yağlandırıyor .pirinç kepeği nar ve karaüzüm çekirdeği yağı (bunu cilt açıcı olarak kullanıyorum sabah kalkınca duru ve tazelenmiş bir cilt görüyorum) doa dan aldığım gerçek kille haftada 2 kez maske yapıyorum . haftada 3 kez göz altıma kuru maya ve ılık süt karışımı sürüp kuruyunca yıkıyorum. haftada 2 kez yumurta akı maskesi. arada bir kahve telvesi yada şekerle peeling. arada ozon yağı . gndüz kükürtlü veya keçisütlü sabunla yıkayıp ardından güneş kremi (ben DAYLONG kullanıyorum) ve onu cildim çekince saf e vitavini ve makademiya yağı karışımıyla nemlendiriyorum bazen de e vitaminli melisa kremimden srüyorum . tonik olarak lavanta veya gül suyu ve laktik asit karışımı kullanıyorum. doa da sülfatsız yüz yıkama jeli de gördüm ondanda alıcam . bir onu denemedim kusur kaldı =) şuan cildimde hiçbir sorun yok çok şükür . sizlerde kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız daha iyi olur arkadaşlar kimlere neler iyi gelmiş yada gelmemiş bilelim. buarada ben beyaz tenli kapkara kaşlı kapkara saçlı bir hatunum cildim de karma ( t bölgesi )
Kedi
yogurt suyunu tonık nıyetıne mi kullanıyorsun ?
ev yapımı mı olması gerekıyor ?
burayı takıp etmeye başladıgımdan beri hayatta yapmayacagım seylerı yapmaya başladım :)
yumurta akını yuzume surdum (ucuz-dogal ve etkılı) siyah noktalarım için oldukça başarılıydı
doa dan yağ ve kil siparişlerimi verdim beklemedeyim
yaptıkca geri dönüs yapacagım
vücuttaki güneş lekeleri için tavsiyeleriniz var mı?
herşey için teşekkürler
ldyciğim ve kızlar,
watsons ın bb kremi olan pure beautynin kremini alabilen veya şu sıralar mağazaarda gören var mı...forumda lady önermişti fakat ben sorduğumda o artık kalktı demiş olmalarına rağmen layd arayıp öğrendiğinde öyle birşey yok demişler...peki sizden herhangi biri gördü yada aldımı yakın zamanda...?
Öncelikle bir cildiye doktoruna muayne olman şart güzelim bu durumda ben öneri veremem
Watsons'ta satılan solait 50+ faktör ve sebamed'in 50+ faktörünü kullanıyorum ikisini de tavsiye ederim.
Karbonat yoğurt karışımı yapabilirsin 3-4 günde 1 koltuk altına
Merhaba candy,senin yorumunu yeni gördüm pure beautyi sormuşsun,ben daha pure beautyi bugün satın aldım watsonsdan.Daha önce KKde önerildiğini okumuştum bu yüzden aldım istanbulda bir alışveriş merkezinden.
Candy sana mesaj göndericektim ama 100 mesaj olduğu için gönderemiyorum en iyisi buradan yazıyım,hem bu başlığı takip eden diğer ladysubaru severlerde görürrica etsem nerden aldığnnı msj atar mısın bana?
Tatlım bişi yapma ve kaşıma mevsimlik alerji olabilir. Bende de bahar alerjisi var meselaladysubaru canım benim
ben yağ karışımını , kil maskemi ve fesleğenli melisalı e vitaminli kremimi düzenli yapıyorum
çok da iyi geldi
çok teşekkür ederim sana :)
yalnız özellikle bi yanağımda sivilceye benzemeyen kırmızı kabartılar var uzun zamandır
kabarıp kaşınıyo
sence bunlara ne yapmalıyım
Bugün cildiyeye çıktım.
Bi süredir sivilce problemim var dedim yüzüme baktı evet bi kaç izi de kalmış şuralarda da çıkmış 3-4 tane dedi ama çok ağır bi sivilce problemin yok hatta hafif bile dedi sana hafif bi ilaç yazalım bi ay sonra gel dedi ve bana eryacne diye bir ilaç verdi :)
Ladycim merhabasenin bu bakımlarını bir kaç haftadır uyguluyorum fakat düzensiz ne zaman aklıma gelirse,bazı sabahları ve akşamları laktik asitli tonik uygulayıp nemlendirici sürüyorum,bazende 2. maddede belirttiğin yağ karışımını uyguluyorum.Fakat artık hergün düzenli uygulamaya karar verdim .Şimdi laktik asitli toniğim ve tüm cilt tiplerine uygun nemlendiricim(1. maddedeki) bitti yeniden hazılıyıcam.Sana bir sorum olucak 1. maddedeki nemlendirici için mecitefendinin kayısı çekirdeği kreminden ve diğerinden 4er yemek kaşığı koyup karıştırdım (uzun süre kullanıyım diye) içinede doadan aldığım 10 mllik saf E vitamini ekliyicem ne kadar eklemeliyim sence sadece 10 mllik tek şişe yetermi yoksa 4 tane şişe E vitamini mi eklemeliyim?
bana en iyi gelen yağ ları söyleyim . en baş hindistan cevizi yağı saç vücut ve yüz için her yerde kullanıyorum . she yağı ama az kullanıyorum çünkü çok yağlandırıyor .pirinç kepeği nar ve karaüzüm çekirdeği yağı (bunu cilt açıcı olarak kullanıyorum sabah kalkınca duru ve tazelenmiş bir cilt görüyorum) doa dan aldığım gerçek kille haftada 2 kez maske yapıyorum . haftada 3 kez göz altıma kuru maya ve ılık süt karışımı sürüp kuruyunca yıkıyorum. haftada 2 kez yumurta akı maskesi. arada bir kahve telvesi yada şekerle peeling. arada ozon yağı . gndüz kükürtlü veya keçisütlü sabunla yıkayıp ardından güneş kremi (ben DAYLONG kullanıyorum) ve onu cildim çekince saf e vitavini ve makademiya yağı karışımıyla nemlendiriyorum bazen de e vitaminli melisa kremimden srüyorum . tonik olarak lavanta veya gül suyu ve laktik asit karışımı kullanıyorum. doa da sülfatsız yüz yıkama jeli de gördüm ondanda alıcam . bir onu denemedim kusur kaldı =) şuan cildimde hiçbir sorun yok çok şükür . sizlerde kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız daha iyi olur arkadaşlar kimlere neler iyi gelmiş yada gelmemiş bilelim. buarada ben beyaz tenli kapkara kaşlı kapkara saçlı bir hatunum cildim de karma ( t bölgesi )
kızlar dün ki deneyimimi tecrübemi sizinle paylaşmak istiyorum.glikolik asit %10luk almıştım üç dört gün önce de yüzümü sabunla yıkayıp sildim bunu pamukla .hiç yanma falan bişey olmadı .herşey güzel . dün tekrar yapıcaktım bu işlemi önce kil maskemiş yapayım ardından da onu dedim . Allahım maskeden sonra bir sürdüm yanıyo kızardı .bir korktum hemen yıkadım kremler falan .geçti allahtan. yani işin özü demem o ki kil gerçekten çok iyi demek ki ki gözeneklerim falan temizlenince direk etkisi arttı herhalde asitin .ben önceden 25lik tca oldum böyle kızarmadım :) yani cildi hassas olanlar kilden hemen sonra yapmasın bu tip şeyleri en azından biraz bekleyin .saygılar sevgiler bebek pürüzsüzlüğünde ciltler
Kedi
yogurt suyunu tonık nıyetıne mi kullanıyorsun ?
ev yapımı mı olması gerekıyor ?
burayı takıp etmeye başladıgımdan beri hayatta yapmayacagım seylerı yapmaya başladım :)
yumurta akını yuzume surdum (ucuz-dogal ve etkılı) siyah noktalarım için oldukça başarılıydı
doa dan yağ ve kil siparişlerimi verdim beklemedeyim
yaptıkca geri dönüs yapacagım
vücuttaki güneş lekeleri için tavsiyeleriniz var mı?
herşey için teşekkürler
merhaba lady
Formu neredeyse baştan sonuna kadar okudum. ben esmer tenliyim ve yüzümde baya bi güneş lekeleri var, her geçen yıl daha da koyulaşıyorlar. artık hergün güneş kremi kullanmaya başladım. sizin önerdiğiniz formülleride yapmaya karar verdim. (karaüzüm çekirdeği, nar çekirdeği ve pirinç kepeği )
bende sizin gibi izmirde ikamet ediyorum. siz doa kozmetik ürünlerini internetten mi sipariş veriyorsunuz yoksa bizzat doa kozmetiğin yerine mi gidiyorsunuz.?
Ladysubaru canım , yağları gündüz kullanmayın demiştin , acaba bunların içinde hindistan cevizi yağı ve shea butterde yer alıyormu benim cildimi nemlendirmede melisa yetersiz kalıyor bu ikisinin karışımı olan nemlendirmeden çok memnunum acaba gündüz evdeyken yani dışarı çıkmayacağım yada öğleden sonra çıkacağım günlerin sabahı yüzümü temizledikten sonra sürsem nasıl olur ?
ldyciğim ve kızlar,
watsons ın bb kremi olan pure beautynin kremini alabilen veya şu sıralar mağazaarda gören var mı...forumda lady önermişti fakat ben sorduğumda o artık kalktı demiş olmalarına rağmen layd arayıp öğrendiğinde öyle birşey yok demişler...peki sizden herhangi biri gördü yada aldımı yakın zamanda...?
canım çok saol ama ben taaa karşı taraftayım...buralardan bulabilen alan oldumu hiç kızlar...Candy sana mesaj göndericektim ama 100 mesaj olduğu için gönderemiyorum en iyisi buradan yazıyım,hem bu başlığı takip eden diğer ladysubaru severlerde görür.İstanbul ümraniyede ikeanın yanında açılan buyaka alışveriş merkezindeki watsonsdan aldım canım.
canım l-ascorbic asit aldım lekeler için iyi etmişmiyim bide ben bunu nasıl kullanayım :44:
benim cildimde güneş lekesi değil sivilce lekeleri var kulladığım ürünler cildimi kuruttu şimdi hem kuru hem sivilce izleri hemde siyah noktalı bi cildim var bana ne önerirsiniz sadece burnum yağlı.