Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
merhaba
ben 1. maddedeki krem karışımını uygulamak istiyorum ama yağlı bir cildim var. uygun olur mu acaba bana? parıl parıl parlayan bir cilt hiç hoşuma gitmiyor çünkü. :130:

Kedi çok güzel açıklamış tatlım. Memnun olduğun bir krem varsa e vitamini ekle. Eğer bir kremin yoksa melisa kremini tavsiye ederim

merhaba, ben doa kozmetikten sipariş vermek istiyorum
melisa kremi, kil, nar çekirdeği ve pirinç kepeği yağı alcam
başka almam gerekenler var mı

Ben laktik asitli tonikte kullanmanı öneririm

İçin rahat olsun tatlım bunlar sivilceye sebep olmaz zaten sivilce dediğimiz rahatsızlık bir bakteriden kaynaklıdır. Yada aylık hormon değişimlerimiz sebepli çıkar Bence melisa...

Ladysubaru canım acaba şu kolda ve sırttaki sivilceler için bir önerin varmı?

vücuttaki sivilceler için cildiyeye gitmiştim bana bir losyon verdi sivex adı 3.gün bastı sivilceler birhafta sonra iz bile kalmadı yanlız sadece sivilceli bölgeye ve az sür dedi cildiyeye gitmenizi tavsiye ederim.

Rana62 tatlım bence önce bir cilt hekimine muayne olmalısın. Sivilce neticede ya hormon dengesinin bozulmasından yada sivilceye sebep olan bakteriden kaynaklı çıkıyor. Şimdiden çok geçmiş olsun

ben açıkçası doğal yöntemlerle fayda görülebileceğine inanmıyorum çünkü kullandığımız hiçbir malzeme özünde doğal değil bu durumda fayda görmek imkansız

Pirinç kepeği yağı doğal değildir; çünkü pirinç doğal değildir...
Nar çekirdeği yağı doğal değildir; çünkü nar doğal değildir...
Laktik asit doğal değildir; mesela yoğurtta bulunur ya yoğurt yapaydır...
Glikolik asit doğal değildir; çünkü şekerin elde edildiği şeker kamışında bulunmaz...
E vitamini doğal değildir; gökten düştü ne olduğunu bilemiyoruz yanlışlıkla meyve sebzelere de bulaşmış

Çok afedersiniz de bu mudur yani?
Neye karşı olduğunuzu bir parça araştırmadan beyan etmeyin. Elbette özgür irade ama bunca kullanan fayda gören insana ayıp edersiniz. Kimyasallarınız ile başarılar diliyorum o halde size

Ağda yaptırdığın için sana laktik asitli tonik yada glikolik asit öneremiyorum. Ama cilt temizliğini sebamed'in yeşil renkteki sabunu ile yapmanı tavsiye ederim. Pirinç kepeği + nar çekirdeği yağı + macadamia yağı karışımı ile haftada 3 gece masaj yap bakalım cildine sonucu takip edelim

Son düzenleme:
ladycim canım doktora gittim hatta izmirde özel bir hastaneye ama devletten farkı olmadı şöyle anlatayım yüzümün kuruluğundan dolayı gittim bana seberoik egzama tanısı koydu ve bana elecon merhem ve bioderma ds+krem verdi eleconu 5 gün kullandım çünkü kortizonluymuş 1 hafta sonra cildim çok güzel olmuştu ama 2 hafta sonra tekrar eski cildime geri döndüm baya moralim bozuluyordu işte öyle durumlarda eleconu kullanıyorum ama fazlası zararlı olduğu için içim içimi yiyiyordu ama havalar ne zaman ısındı benim cildim düzeldi o zaman seberoik dermatit değilmiyim ki çünkü kaşınma falan hiç olmadı sadece pullanma oluyordu ve ara ara kızarıyordu işte o zaman
da koldaki ve sırttaki sivilceleride söyledim bana excipial hydro verdi ama hiç işe yaramıyor o yüzden sana bi sorayım dedim

ben açıkçası doğal yöntemlerle fayda görülebileceğine inanmıyorum çünkü kullandığımız hiçbir malzeme özünde doğal değil bu durumda fayda görmek imkansız

Ayçiçeği yağı ile seyreltilmiş,esanslı,raf ömrü uzasın diye içerisine bin bir türlü madde katılan yağlar kullanırsanız elbette fayda görmezsiniz. Bence "doğal" kelimesinin anlamını araştırmalısınız.

Teşekkür ederim canım. Benim asıl şikayetim zaten sivilcedense küçük pütürler Melisa sipariş veriyorum ozaman

cnmm geçen sene güneş kremini kullanıyordun solait 50 faktörlü bebe kremi aldım harika krem hemen emiliyor ama yalnız bunu şöylicem bronzlaşmak istiyorum yüzüm için 35 faktörlü alsam olur mu

canım benim ladysubarucum laktik asitli tonik i nasıl yapıcam :)

Konunun en başında var tatlım, mesaj linki olarak da verdiğim tarifler var ilk sayfaya bak, yada blog sayfamdan da bakabilirsin tariflere

E her kuruma seboreik egzamamıymış:44: Bence alsancak nevvar salih işgören devlet hastanesi cildiye bölümünden randevu al. Kardeşimi götürdüm geçen hafta tırnak batması için cildiye servisine doktorumuz hem benim hem kardeşimin cildini de çok beğendi Söyedim glikolik asit ve laktik asit kullandığımı çok şaşırdı ve onayladı anlattıklarımı. Ben o hastanedeki doktorları çok beğeniyorum ve durumunu aynı bana anlattığın gibi anlat bakalım onlar ne diyecek

cnmm geçen sene güneş kremini kullanıyordun solait 50 faktörlü bebe kremi aldım harika krem hemen emiliyor ama yalnız bunu şöylicem bronzlaşmak istiyorum yüzüm için 35 faktörlü alsam olur mu

Olur güzelim ama direkt güneşe maruz kalmadan, şemsiye altında güneşlen

merhabalar
Lady subaru vermiş oldugun bilgiler için çok teşekkürler

nemlendiricim bitmek üzereydi tarifinizi deneyeceğim
yağ karısımınıda yapmayı düşünüyorum

(E vitamini ben kapsül alıyordum ve iğne ile delerek haftada bir yüzüme sürüyordum
bunuda Rus Hatunlardan öğrendik :))
Antalya da yaşıyorum ve rusların daha çok yaşadığı semtimizdeki eczanesi olan bir arkadaş söylemişti )

göz altı için ekstra birşey önerirmisiniz?

cildim çok hassas beyazım ve çillerim güneşi görür görmez kendini gösterir

tesekkürler

arkadaşlar hindistan cevizi yağını ben çok kullanıyorum saçıma yüzüme göz altıma . şimdide yeğenim için organik olandan almak istiyorum sonuçta bebeklere bebe yağı kullanılıyor kimbilir içinde ne kimyasallar var . bizim bebiş 3 aylık ben onun da yüzüne vücuduna ve saç derisine süreyim diyorum . bebeği için bu yağı kullanan var mı yada bebeğe zararı olup olmadığını bilen varmı. ben kendime organik olanı aldım onada alıcam . ama tereddüt içersindeyim.

canımm banada yardımcı olur musun ? benimde yüzümde gözenekler var yanaklarımda ve alnımda çok kötü duruyor çukur gibi birde hala sivilcelerm var banada uygun bi formulun var mıı

baktım buldum canımcım :)
bu arada yağ karışımını, e vitaminli melisa ve fesleğen kremi karışımımı ve kil maskemi 1 er kez uyguladım
gelişmeleri yazıcam :)

Düzenli yaptığın sürece çok güzel etkilerini görürsün

Göz altlarına türk kahvesi telvesini öneririm ve Antalya aşırı güneş alan yerlerden olduğu için lütfen her gün güneş koruyucu (50+ faktör) sür uyandığın gibi ve gün içinde tekrarla

Doa kozmetiğin hindistan cevizi yağı organik güzelin çekinmeden kullanabilirsiniz. 2 tane arkadaşımın bebişine kullanıyorlar özellikle popsuna pişik olmasın diye, mesela sinek ısırığı falan olursa o kısımlara da kullanılabilir

Kesinlikle ''bebe yağı'' diye tabir edilen petrol türevi ürünleri kullanmayın!
canımm banada yardımcı olur musun ? benimde yüzümde gözenekler var yanaklarımda ve alnımda çok kötü duruyor çukur gibi birde hala sivilcelerm var banada uygun bi formulun var mıı

Tatlım sivilceler için önce cildiye servisine gidip muayne olmalısın, unutma sivilce bir bakteri sebepli hastalıktır.
Mesela cilt temizliğini sabah uyandığında ve gece uyumadan önce sebamed in yeşil renk bir sabunu ile yapabilirsin (eczanelerde ve çoğu markette var 13tl civarı 150gr)
Önce sivilcelerin geçsin eylül sonu tca yaparsın

[
Doa kozmetiğin hindistan cevizi yağı organik güzelin çekinmeden kullanabilirsiniz. 2 tane arkadaşımın bebişine kullanıyorlar özellikle popsuna pişik olmasın diye, mesela sinek ısırığı falan olursa o kısımlara da kullanılabilir

Kesinlikle ''bebe yağı'' diye tabir edilen petrol türevi ürünleri kullanmayın!

bende öyle tahmin ediyorum bebe yağı diyorlar ama ne var içinde kim bilir . doa ve botanik ecza her ikisindende alıyorum botanikte büyük şişe var ondan almıştım en son doanın sitesine gremeyince onuda beğendim mis gibi h.cevizi kokuyor . organik birde. o bebe yağlarını kullanırken içimiz rahat değildi bende halayım neticede en iyisi olsun isterim birde geçenlerde bebeğin cildi öpmekten =) kızarmıştı azcık she yağıyla h.cevizi yağını karıştırıp çekine çekine sürdüm birden bebeğin cildindeki kızarıklar söndü tabi minik prensesim elindeki eldivenlerle yüzünü silmese daha uzun ömürlü bir krem olacaktı ama neyse :)
ozaman ben ona ayrı alıp cildine kullanması için annesine veriyorum hemen ve bebe yağlarını da kullandırmıyorum ...

Son düzenleme:

İnceltilip sıvı hale getirilmiş vazelin veya o türevde bir madde var bebe yağlarının içinde. Çekinmeyin ister hindistan cevizi yağını ister shea butter ı sürebilirsiniz bebişe

ay seni yerde ararken gökte buldum ciciş :) benim cildim bi tuhaf yani t bölgem yaglı yanaklarım aşırı kuru. o t bolgem bıle pul pul oluyo sankı yuzum ölü hücrelerden hiç arınmıyor resmen banyo yapıyorum yüzüm temizlensin diye soyuluyo resmen ve hep kuru ne yapıyım ne edıyım bılemedım ben (((

Merhabalar

ürünleri doa dan sipariş verdim beklemekteyim

sıze ıkı sorum olacaktı

1-güneş koruyucuya ıhtıyacım var tavsıyenızı beklıyorum
(cildim karma )

2- koltuk altı beyazlatmak ıcın yaptıgınız bırsey varmı?

beyaz tenliğim bildim bileli koltuk altım tenime göre 2 ton koyudur
koltuk altıma 3 yıl önce lazer yaptırdım yapan yer açılır dedi (açılmadı)
açılmazsa kimyasal peelingle tek seansla acarız dedıler güvenemedim ki iyiki güvenmemisim
aynı yer tanıdıgımın tanıdıgına kimyasal peeling öenrmişler sonrada lazerlede açarız deyip kızın koltuk altını yakmıslar
(iyiki yaptırmamısım)

teşekkürler

Öncelikle bir cildiye doktoruna muayne olman şart güzelim bu durumda ben öneri veremem

Watsons'ta satılan solait 50+ faktör ve sebamed'in 50+ faktörünü kullanıyorum ikisini de tavsiye ederim.
Karbonat yoğurt karışımı yapabilirsin 3-4 günde 1 koltuk altına

ladysubaru canım benim
ben yağ karışımını , kil maskemi ve fesleğenli melisalı e vitaminli kremimi düzenli yapıyorum
çok da iyi geldi
çok teşekkür ederim sana :)
yalnız özellikle bi yanağımda sivilceye benzemeyen kırmızı kabartılar var uzun zamandır
kabarıp kaşınıyo
sence bunlara ne yapmalıyım

Bugün cildiyeye çıktım.
Bi süredir sivilce problemim var dedim yüzüme baktı evet bi kaç izi de kalmış şuralarda da çıkmış 3-4 tane dedi ama çok ağır bi sivilce problemin yok hatta hafif bile dedi sana hafif bi ilaç yazalım bi ay sonra gel dedi ve bana eryacne diye bir ilaç verdi :)

Ladycim merhaba senin bu bakımlarını bir kaç haftadır uyguluyorum fakat düzensiz ne zaman aklıma gelirse,bazı sabahları ve akşamları laktik asitli tonik uygulayıp nemlendirici sürüyorum,bazende 2. maddede belirttiğin yağ karışımını uyguluyorum.Fakat artık hergün düzenli uygulamaya karar verdim.Şimdi laktik asitli toniğim ve tüm cilt tiplerine uygun nemlendiricim(1. maddedeki) bitti yeniden hazılıyıcam.Sana bir sorum olucak 1. maddedeki nemlendirici için mecitefendinin kayısı çekirdeği kreminden ve diğerinden 4er yemek kaşığı koyup karıştırdım (uzun süre kullanıyım diye) içinede doadan aldığım 10 mllik saf E vitamini ekliyicem ne kadar eklemeliyim sence sadece 10 mllik tek şişe yetermi yoksa 4 tane şişe E vitamini mi eklemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…