Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Lady Subaru,
Senden çok şey öğrendim D** Kozmetik ürünleriyle sayende tanıştım pek çoğunu kullanıyorum ve hepsinden çok memnunum.(bütün markalar yazılırken niye yazılmaz anlamıyorum ama neyse)Özellikle Nar çekirdeği kara üzüm ve pirinç kepeğini karıştırıp kullanıyorum müthiş bir şey cildim aydınlandı ton farklılığı kalmadı.Ayrıca macademia yağıda başka bir güzel saçtada öyle.Saç için hindistan cevizi yağı vazgeçilmezim oldu.Merakımdan indirimde boabab yağıda aldım ama onda üstün bir farklılık göremedim.En müthişi OZon yağı ama kokusundan tüm ev halkı şikayetçi olduğundan kullanamıyorum ki kendisi göz altındaki yağ bezemi bir kerede yok etti.Fesleğen kremide ayrı bir güzel bir ara gaza gelip yaşta 35 i geçince panikle bir sürü para verip pahalı kremlerden almıştım ama hiç bir anlamı yokmuş hemen yağlarıma döndüm paraya yazık oldu sadece.Umarım olgun ciltler içinde güzel tavsiyelerin vardır bu yağlardan sanırım hindistan cevizi kırışıklıklara iyi geliyor yazılmıştı bir ara .Başka ne kullanabilirim? Birde e vitaminli kremimi göz çevresindede kullanabilirmiyim? İlla bir göz kremi kullanmak gerekir mi sence?Ben yağları göz altımada sürüyorum bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.Laktik asitli tonikde çok iyi.Birde glikolik asit deneyeceğim .
Hep yazmak istiyordum sana kocaman bir teşekkür borçluyum sayende en güzel cilt bakımı yolunu buldum.bloğun iş yerinden açılmıyor ama burayı sürekli takip ediyorum.Bilgilerinden bizi faydalandırmaya devam edersen sevinirim.Teşekkürler.

Lady
bloğundan göz çevresi için gece serumunu okudum
Çuha çiçek yağını bizim sitede bulamadım (isim yazmamam konusunda kedi uyarmıştı)
nerden bulcam şimdi bilemedim

cnmm zencefil sabunu kullandım sivilce yaptı nar çekirdeği sabunu kullandım kuruttu birde kara üzüm,nar çekirdek yağ ve pirinç kepegi aldım onları karıştırıp sürdüm kırışıklarımı açtı anlamadım düzenli kullanırken neden oluyor

süper süper ben yakın bi zamanda malesef bi ilac sonucu kurdeşen oldum ama akut hatta gecti cok şükür ama kabarckları kaldı dıstan gzukmuo elımı surunce elıme gelıo bunu uygulasam iyi gelir mi yoksa yapmim mi?

Yahu bu cildiye doktorları beni kahrımdan öldürecek cidden.
İzmir'de cildiye doktoru bana neden cildime neler kullandığım sorup, anlattıktan sonra iltifatlar yağdırdı acaba?!
Cildin ürettiği sebum salgısı ile bitkisel yağın ne bağlantısı varmış?
Keşke bu soruyu yapıştırsaydın o doktora sonra çıksın bakalım sorunun içinden..
Cildinde sivilce sorunu varsa ki hep diyorum bunların tedavisi ilaçla şarttır.
Bizler daha sonrasına bakım için takviyeler yaparız, mesela o doktoruna gidince sor ''laktik asit hangi bakteriyi öldürüyor ciltte'' diye
Sebamed sivilceli yada sivilceye meyilli, yağlı ciltler için çok iyi bir temizleyici kullanabilirsin.

kimyasal peeling yapıpta sonuç alan varmı

Kimyasal peeling başlığıma bakarsanız bu sorunuzun en net cevaplarını uygulayanlardan okuyabilirsiniz

Ah tatlım ne desem bilemedim, çünkü yaşamadım...
Eğer tedavi sürecin bitmişse, rahatsızlığın geçmişse kullanmaman için sebep yoktur

Merhaba
Çok doğru ilerliyorsun, ozon yağını es geçme tatlım onun etkileri özellikle olgun ciltlerde pek iyi. Yine olgun ciltlere nar ve pirinç kepeği yağı iyi geliyor ki zaten senin rutin bakım listende var.
E vitaminini tüm cildine bölge ayırmadan uygulayabilirsin.
Bence laktik asitli tonik bitsin öyle geç glikolik asite ki cildin yorulmasın.
%10luk glikolik asit alıp 2 günde bir sürüp uyursun
Teşekkür ediyorum çok öptüm

Lady
bloğundan göz çevresi için gece serumunu okudum
Çuha çiçek yağını bizim sitede bulamadım (isim yazmamam konusunda kedi uyarmıştı)
nerden bulcam şimdi bilemedim

Sorma güzelim bende çuha çiçeği yağının peşindeyim ama hala güvenilir şekilde alabileceğimiz bir yer bulamadım.
Bir yerden temin etmiştim ama seyreltilmişti beğenmedim...
Bulayım hepinize duyuracağım

güzel bir konuymuş ama şimdi çıkmam lazım aboneliklerime ekledim en kısa zamanda bakıcam..

Teşekkür ederim. Çok öpüyorum

Halbuki zencefil benim cildimi hiç kurutmuyor. Nar sabunu yağlı cilde daha iyi geliyor çünkü yağ fazlasını uzaklaştırıyor ciltten.
Okaliptus ve süt-bal sabununu pek seviyorum ben bu ara

şuan roaccutane tedavisi görüyorum bitmesine 1.5 ay var.Hodan yağı gamzelerinizi doldurmuş acaba sivilce çukurlarınıda doldurur mu ? ayrıca evde nar çekirdeği yağı pirinç kepeği yağı ve shea butter pirinç kepeği macadamia karışımı bir yağ hangisi cildimin kırmızılığını alır pürüzsüzleştirip izlri kapar sizce ?

merhaba lady cim hodan yağını sormak istiyorum kardeşim küçükken su çiçeği geçirmişti ve yüzünde hafif bi çukurluk kaldı oynadığı için bu yağ o çukuru doldurur mu eğer doldurursa nasıl kullanmak lazım

sorununu google'a basına amway yazarak bak emınım caresını bulacaksın satıs temsılcısıyım ıstersen uye olup gelısınden alırsın benım oglusumun sag bacagında ve yuzunde egzama vardı doktorun verdıgı krem bı ıse yaramadı bu sefer kortızonlu krem verdı onuda ben kullanmak ıstemedım amway ballı sampuan aldım ve onunla yıkadım cok sukur 1 ayda gectı k.i.b

bu tarz şeylerden çare aramayı çoktan bıraktım

medet aramak,care aramak yanlıs hıtap seklı bence ben sadece yardımcı olmak ıstedım dınlemek yada dınlememek sana kalmıs umarım sorunun ıcın bı 'Care' bulursun arkadasım:)

merhaba LadySubaru
formun neredeyse hepsini okudum. epey zamandır da takip ediyorum sizin tavsiyelerinizi ve yorumları,,,,,
benim yüzümde bugünlerde aşırı derecede güneş lekeleri oluşmaya başladı. zaten yüzümde fazlasıyla benler mevcut. güneş lekeleri git gide koyulaşıyorlar ve yüzümün her yerine yayılmak üzere, bu nedenle acilen müdahalede bulunmam lazım artık. son 1 aydır günde 2-3 kez sebamed 50 faktörlük güneş kremi kullanıyorum. esmer ve karma bir cilt yapısına sahibim. aşağıdaki ürünleri deo kozmetikten siparış vericem başka almam gereken varmı diye size danışmak istedim.

1- Saf e vitamini
2- Pirinç Kepeği Yağı
3- Hodan Yağı
4- Nar Çekirdeği Yağı
5- Karaüzüm Çekirdeği Yağı
6- Ozon yağı
7- Süt bal sabunu- nane sabunu

elimde Macitefendinin kayısı ve karaüzüm çekirdeği kremi var onların içine saf e vitamini eklicem,
ayrıca peelingi için Glikolik Asit Solüsyonu mu Laktik Asit mi almalıyım?
paylaşımlarınız için teşekkürler

Öncelikle güneş koruyucu krem almalısın. Esmer olduğun için 30 faktör yeterlidir sanırım. Yüzünde yeni leke oluşumuna engel olursun. %10'luk glikolik asit alabilirsin. Zaten bu asitleri kullanırsan mutlaka koruyucu kullanmalısın. Sen konuyu okumuşsun zaten biliyorsun ama ben yinede belirtmek istedim. :) (Bu arada uyarmak istedim firma ismi vermiyorum, ceza alabilirsin.)

Son düzenleme:

Tatlım maalesef hodan yağı sadece yağ dokusu eksikliğini dolduruyor. Sivilce çukurları, çiçek izleri gibi yerlerde işe yaramaz...
Bence pirinç kepeği yağı+ nar çekirdeği yağı karışımını kullan. Ayrıca saf e vitamini ile cildine haftada 2 gece bakım yap ki cilt toparlasın biran önce. Çok öpüyorum şimdiden geçmiş olsun

Doldurmaz tatlım. Ancak kimyasal peeling ile cildi soya soya derinliğine bağlı olarak zaman içinde geçebilir.
Sadece minik bir izi bu kadar takma aklına eminim o sana çok yakışıyordur

Liste güzel tatlım ama bence şu ara sadece %10 glikolik asit al kullan cildini kışa tca peeling uygulamasına hazırla.
Aynen güneş koruyucunu eksik etme ve kullandığın kozmetiklere dikkat et belki lekelenme sebein kullandığın bir fondoten, allık, krem vs bir üründen kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca benim gibi metal alerjisi olanlar dikkat etsin bu metal alerjisi lekelenme sebebidir.
Sen şimdi cildini koru ve kesinlikle direkt güneşe maruz kalma, ekim ayında tca uygulamaya başlarsın olan lekeler gider

lady subarumm jasmine bb krem bulamıyorum beennn

Üretimden kaldırıldı güzelim, şu an başka bir bb deniyorum biraz zaman geçsin fikrimi sonucu sizlere açıklayacağım

Kızlar üst damakta tam gömük diş operasyonu geçirdim, damağımda 16 dikiş var. Bu yüzden fazla giriş yapamıyorum, süreç zorlu geçiyor, bu yetmez gibi ameliyathane önünde beklerken klimadan üşüttüm. Geç olsa bile mutlaka cevap veririm.

Sevgiler...

tatlım sık yazamasamda sessiz takiptekim geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…