- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.661
merhaba
ben 1. maddedeki krem karışımını uygulamak istiyorum ama yağlı bir cildim var. uygun olur mu acaba bana? parıl parıl parlayan bir cilt hiç hoşuma gitmiyor çünkü. :130:
Kedi çok güzel açıklamış tatlım. Memnun olduğun bir krem varsa e vitamini ekle. Eğer bir kremin yoksa melisa kremini tavsiye ederim
merhaba, ben doa kozmetikten sipariş vermek istiyorum
melisa kremi, kil, nar çekirdeği ve pirinç kepeği yağı alcam
başka almam gerekenler var mı
Ben laktik asitli tonikte kullanmanı öneririm
Lady'cim merhaba sipariş vermeden önce sana sormak istedim.
Melisa ya da fesleğen kremi sipariş vericem birde e vitamini.
Cildim çok hassas malesef herhangi bir reaksiyon vermesinden çekiniyorum. Sivilce vs. gibi sence melisamı, fesleğenmi sipariş edeyim ?
İçin rahat olsun tatlım bunlar sivilceye sebep olmaz zaten sivilce dediğimiz rahatsızlık bir bakteriden kaynaklıdır. Yada aylık hormon değişimlerimiz sebepli çıkar Bence melisa...
Ladysubaru canım acaba şu kolda ve sırttaki sivilceler için bir önerin varmı?
vücuttaki sivilceler için cildiyeye gitmiştim bana bir losyon verdi sivex adı 3.gün bastı sivilceler birhafta sonra iz bile kalmadı yanlız sadece sivilceli bölgeye ve az sür dedi cildiyeye gitmenizi tavsiye ederim.
Rana62 tatlım bence önce bir cilt hekimine muayne olmalısın. Sivilce neticede ya hormon dengesinin bozulmasından yada sivilceye sebep olan bakteriden kaynaklı çıkıyor. Şimdiden çok geçmiş olsun
ben açıkçası doğal yöntemlerle fayda görülebileceğine inanmıyorum çünkü kullandığımız hiçbir malzeme özünde doğal değil bu durumda fayda görmek imkansız
Pirinç kepeği yağı doğal değildir; çünkü pirinç doğal değildir...
Nar çekirdeği yağı doğal değildir; çünkü nar doğal değildir...
Laktik asit doğal değildir; mesela yoğurtta bulunur ya yoğurt yapaydır...
Glikolik asit doğal değildir; çünkü şekerin elde edildiği şeker kamışında bulunmaz...
E vitamini doğal değildir; gökten düştü ne olduğunu bilemiyoruz yanlışlıkla meyve sebzelere de bulaşmış
Çok afedersiniz de bu mudur yani?
Neye karşı olduğunuzu bir parça araştırmadan beyan etmeyin. Elbette özgür irade ama bunca kullanan fayda gören insana ayıp edersiniz. Kimyasallarınız ile başarılar diliyorum o halde size
Lady selam,
Bir konuda tavsiyene ihtiyacım var,sayfalarda rastlamadım ya da gözümden kaçmış olabilir bilemiyorum.
Oldukça yağlı bir cildim var,gözenekli ve de sivilce izli olabilecek en kötü cilt tipi yani.Bir de yüzümü ve boynumu ağda ile aldırıyorum ben ve maalesef o da sivilce yapıyor özellikle boynumda.Her gün düzenli olarak medikasol kullanıyorum izleri geçirsin diye ama etki etmiyor ve bu durum sinirimi bozuyor.
Cilt rengim biraz açılsın ve özellikle leke ve sivilceler gitsin istiyorum,ne önerebilirsin?
Şimdiden teşekkürler.
Ağda yaptırdığın için sana laktik asitli tonik yada glikolik asit öneremiyorum. Ama cilt temizliğini sebamed'in yeşil renkteki sabunu ile yapmanı tavsiye ederim. Pirinç kepeği + nar çekirdeği yağı + macadamia yağı karışımı ile haftada 3 gece masaj yap bakalım cildine sonucu takip edelim
Son düzenleme: