Merhaba Lady
ilk sayfadaki tariflerinin bir kısmını uygulamaktayım. e vitaminli melisa kreminden çok memnunum, annem de kullanmaya başladı, o da çok memnun.
Yüzümü nar, kil, bal-süt, kahve sabunlarıyla dönüşümlü olarak yıkıyorum. ardından gül suyu ya da lavanta suyunu sürüyorum. kuruluk dışında çok problemli bir cildim yok zaten. ama zamanla sorunlar çıksın istemediğimden kozmetik bakım ürünlerinden uzak duruyorum.
sayende çok şey öğrendim, bilinçlendim, çevremdekileri de bilinçlendirdim. Sağol :)
yalnız yağ kullanımından korkuyorum biraz. elimde nar çekirdeği, kara üzüm çekirdeği, pirinç kepeği, macademia, argan, hindistan cevizi, she butter yağları var. hindistan cevizini vücüdum ve sac uclarıma kullanıyorum , she butteri dudağıma ve elime. diğer yağları yüzüm için aldım. (yaşım 27 ve zamanla kırışıklık, leke oluşmasın diye) özelliklerini az çok biliyorum sayende. Ama dediğim gibi biraz korkuyorum, bu yağları kullanınca yüzümde beze oluşur mu? kıllanma yapabilir mi?
bu yağların hangileri göz çevresinde güvenle kullanılabilir, ya da başka bir yağı mı önerirsin? (bazı yağların içerdiği asitlerden dolayı göz çevresine sürülmemesi gerekir diye duydum) göz çevreme ne idüğü belirsiz kimyasal krem sürmedim hiç ve sürmek de istemiyorum. ama hiç bir şey sürmediğimden kuruluk oluşuyor göz çevremde de.
Bir de havalar ısınıyor, şişelerdeki yağları buzdolabına mı koymalıyım artık? hindistan cevizi yağını koydum zaten dolaba.
çok şey sordum ladycim, kusuruma bakma.
doa ile de sayende tanıştım, tüm ürünlerim oradan ve hepsi harika
tekrar teşekkür ederim :)