Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Tatlım ya sirke ve limon cildi ciddi şekilde yorar asidik özellikte olduğu için kurutuyor cildini. Ben sana şimdi alternatif için mesaj atacağım:KK34:
Dedim ama posta kutun dolu fazla mesajlarını silmelisin.

evet canim kurutuyor ama benim cildim yagli, ve siyah noktalarim var. onlara biraz iyi geldigi içinde birakamadim kullanmayi.
mesaj kutumu bosalltim canim sabirsizlikla bekliyorum alternatif formulu :))

evet canim kurutuyor ama benim cildim yagli, ve siyah noktalarim var. onlara biraz iyi geldigi içinde birakamadim kullanmayi.
mesaj kutumu bosalltim canim sabirsizlikla bekliyorum alternatif formulu :))

Kil maskesi şart o zaman. Hemen gönderiyorum:KK34:

layd saf evigeni yüzümüze direkt uygulayabiliyor muyuz??

Uygulayabilirsin tatlım ama miktar olarak fazla gelir bunun için evigeni küçük bir şırıngaya çek istediğin kadarını kullan. (zaten hepi topu %6 oranında tokoferol var içinde tam bir hayal kırıklığı)
Bu şekilde hem hava alıp bozulmasını engellersin hem hepsini tüketmek zorunda kalmazsın :KK34:

subaru bu yağ karışımı yüzümü pamuk gibi yapıyor ya haftada 2 3 kez uyguluyorum acaba 4 5 e çıkarsam bir zararı olur mu :26:

Şu argan yağından uzak durun. Aldığım argan yağının kutusunda göz altlarına sürün yazıyor; sürdüm, göz altımda yağ bezeleri oluştu. Bepanten de yüzümde tüylenme yapıyor. Off offff!

$Fotoğraf-0015.jpg

Melisa kremi'nin kutusu çantada taşımak için biraz büyük olunca, hemde güneş koruyucumu da metal kaba koyunca paslanma olunca, minik kutu aradım. Bu kutuyu buldum, minicik 5'li. Eğer çantanızda ağırlıktan kurtulmak isterseniz. Lady Subaru'nun önerdiği bakımları yanınızda taşımak için ideal. Üsttekiler melisa kremim, alttaki güneş koruyucu kremim.

Eki Görüntüle 633346

Melisa kremi'nin kutusu çantada taşımak için biraz büyük olunca, hemde güneş koruyucumu da metal kaba koyunca paslanma olunca, minik kutu aradım. Bu kutuyu buldum, minicik 5'li. Eğer çantanızda ağırlıktan kurtulmak isterseniz. Lady Subaru'nun önerdiği bakımları yanınızda taşımak için ideal. Üsttekiler melisa kremim, alttaki güneş koruyucu kremim.

pardon birşey soracağım sen ne zamandır kullanıyorsun bu karışımla nemlendiriciyi ve şuanda nasıl yüznün durumu?? :26:

pardon birşey soracağım sen ne zamandır kullanıyorsun bu karışımla nemlendiriciyi ve şuanda nasıl yüznün durumu?? :26:

Benim cildim aşırı sorunlu bir cilt değil aslında, kuru bir cildim var, yazın çoğalan çillerim var, yanak ve burun bölgemde, yazın alnımda da çıkıyorlar ama şikayetim yok çillerimden, benim için sorun değil. Cildi temizleyip bakım yapınca zaten çillerimin rengi hafifliyor. Bakım yapmadığım zamana göre, daha aydınlık, daha nemli (önceden nemlendirici bile kullanmazdım) bir cildim var. 4-5 ay oldu galiba bakımları yapalı, memnunum, bakım programımı oturtmuş oldum, Lady Subaru sayesinde. Birde en önemlisi yüzüme her sabah güneş koruyucu sürüyorum. Tek sorunum aslında önceden cildimi nemlendirmediğim için göz kenarı ve alnımda çizgiler oluştu, (çizgilerin oluşmasının sebeplerinden biriside kendimi aşırı sıkmam, mimik kırışıklıklarına neden oldu ve gece yüzüstü yatmam. Yağlarla uzun süreli bir bakımdan sonra iyi gelir, sabretmeye çalışıyorum. Lady olmasaydı, böyle arayıp duracaktım ne yapsam diye. :KK9: Ladynin diğer konusunda tcayı gördüysen, tca uygulacağım, cildimi yenileme amacıyla. :KK9:

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

Benim cildim aşırı sorunlu bir cilt değil aslında, kuru bir cildim var, yazın çoğalan çillerim var, yanak ve burun bölgemde, yazın alnımda da çıkıyorlar ama şikayetim yok çillerimden, benim için sorun değil. Cildi temizleyip bakım yapınca zaten çillerimin rengi hafifliyor. Bakım yapmadığım zamana göre, daha aydınlık, daha nemli (önceden nemlendirici bile kullanmazdım) bir cildim var. 4-5 ay oldu galiba bakımları yapalı, memnunum, bakım programımı oturtmuş oldum, Lady Subaru sayesinde. Birde en önemlisi yüzüme her sabah güneş koruyucu sürüyorum. Tek sorunum aslında önceden cildimi nemlendirmediğim için göz kenarı ve alnımda çizgiler oluştu, (çizgilerin oluşmasının sebeplerinden biriside kendimi aşırı sıkmam, mimik kırışıklıklarına neden oldu ve gece yüzüstü yatmam. Yağlarla uzun süreli bir bakımdan sonra iyi gelir, sabretmeye çalışıyorum. Lady olmasaydı, böyle arayıp duracaktım ne yapsam diye. :KK9: Ladynin diğer konusunda tcayı gördüysen, tca uygulacağım, cildimi yenileme amacıyla. :KK9:

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

yağ karışımı çok güzel yumuşacık pürüssüz yapıyor ama ben yüzümü sabah yıkıyorum e vitaminli nemlendirici sürüyorum sanki yüzüm bir tuhaflaşıyor lekeleniyor daha fazla acaba güneş koruyucu kullanmadığım için mi bende tca düşünüyorum şu sivilceler geçse bir birde okul açılacak sanırım seneye kaldı :KK43: :KK43:

yağ karışımı çok güzel yumuşacık pürüssüz yapıyor ama ben yüzümü sabah yıkıyorum e vitaminli nemlendirici sürüyorum sanki yüzüm bir tuhaflaşıyor lekeleniyor daha fazla acaba güneş koruyucu kullanmadığım için mi bende tca düşünüyorum şu sivilceler geçse bir birde okul açılacak sanırım seneye kaldı :KK43: :KK43:

Yağ karışımını gece yapınca sabah mutlaka yıkaman gerekiyor ve güneş koruyucuyu da mutlaka kullanman gerekiyor. Hayatının bir parçası olması gerekiyor. Sabah cildini iyice temizle, koruyucunu, ihtiyacın olursa nemlendiricini sür. Güneş koruyucu alırken içeriğine dikkat et, iyi araştır. Hem uva hemde uvb'den korusun, içinde paraben olmasın.
Sivilceler için Lady sebamed'in yeşil sabununu öneriyor, bende aldım, sivilcem arada 1-2 tane çıkar, ama yinede kullanıyorum.

Son düzenleme:
Yağ karışımını gece yapınca sabah mutlaka yıkaman gerekiyor ve güneş koruyucuyu da mutlaka kullanman gerekiyor. Hayatının bir parçası olması gerekiyor. E vitaminini sabah kullanma, yine onuda yağ bakımınla değiştirmeli 1 gün yağ bakımı 1 gün e vitamini sür ama sabah kullanma, sabah sadece cildini iyice temizle, koruyucu veya nemlendiricini sür. Güneş koruyucu alırken içeriğine dikkat et, iyi araştır. Hem uva hemde uvb'den korusun, içinde paraben olmasın.

tamam canım ben yüzüme hani krem falan sürmezdim dedim acaba güneş koruyucu sürmediğimden mi böyle oldu ki öyleymiş çok sağol
tca yaparsan haber verirmisin sonuçlarını belki tam cesaret gelir bana da kalkar yaparım :KK1::KK1: bebek gibi bir cilt çıkıyormuş ne güzel

Yağ karışımını gece yapınca sabah mutlaka yıkaman gerekiyor ve güneş koruyucuyu da mutlaka kullanman gerekiyor. Hayatının bir parçası olması gerekiyor. Sabah cildini iyice temizle, koruyucunu, ihtiyacın olursa nemlendiricini sür. Güneş koruyucu alırken içeriğine dikkat et, iyi araştır. Hem uva hemde uvb'den korusun, içinde paraben olmasın.
Sivilceler için Lady sebamed'in yeşil sabununu öneriyor, bende aldım, sivilcem arada 1-2 tane çıkar, ama yinede kullanıyorum.

Bu arada ben sadece e vitami anladım, yorumumu düzelttim, tekrar bak istersen, ama tabiiki koruyucuyu kullan ve özellikle tca yapacaksan, tcadan sonra koruyucu kullanmayı alışkanlık haline getirmelisin. Mesela ben evden çıkmadan 15-20 dk önce güneş koruyucuyu sürüyorum, sonra gün içinde cildimin ihtiyacına göre, e vitaminli nemlendiricimi kullanıyorum.
TCA yapacağım zaman Ladynin açtığı tca konusuna yazacağım. :KK70:

Son düzenleme:
Bu arada ben sadece e vitami anladım, yorumumu düzelttim, tekrar bak istersen, ama tabiiki koruyucuyu kullan ve özellikle tca yapacaksan, tcadan sonra koruyucu kullanmayı alışkanlık haline getirmelisin. Mesela ben evden çıkmadan 15-20 dk önce güneş koruyucuyu sürüyorum, sonra gün içinde cildimin ihtiyacına göre, e vitaminli nemlendiricimi kullanıyorum.
TCA yapacağım zaman Ladynin açtığı tca konusuna yazacağım. :KK70:

tamam kullanırım bundan sonra teşekkür ederim :) takip ederim bende :)

bende istemiyorum ama sürmeyince hemen sivilce çıkıyor :KK50:
Tatlım sivilceye yatkın ciltlerde ph bozulması vardır ki sen bunu etil alkol kullanarak daha fazla bozarsın. Diğer arkadaşlarımıza önerdiğim gibi sana da sebamed in yeşil renk 150gr lık bi sabunu var. Cildi hem çok güzel temizliyor hemde ph a zarar vermiyor, kullanmalısın zamanla vazgeçilmezin olacak benim dolabımdan hiç eksik olmaz. Diğer sabunlarımla mutlaka dönüşümlü kullanıyorum. Bence bırak o karışımı sebamed toparlar cildini:KK34:
subaru bu yağ karışımı yüzümü pamuk gibi yapıyor ya haftada 2 3 kez uyguluyorum acaba 4 5 e çıkarsam bir zararı olur mu :26:

Zararı olmaz tatlım çünkü kullandığımız yağlar soğuk pres yağlar hatta daha çok yararı olur, masaj yaparak uygulamayı ihmal etme cilde.
Ve lütfen ertesi sabah cildini güzel temizle:KK34:

Şu argan yağından uzak durun. Aldığım argan yağının kutusunda göz altlarına sürün yazıyor; sürdüm, göz altımda yağ bezeleri oluştu. Bepanten de yüzümde tüylenme yapıyor. Off offff!

Çünkü kullandığınız yağ %100 argan yağı değil!
Firmalar bitki yağlarını pamuk yağı, ayçiçek yağı, likit parafin ilaveleriyle seyreltiyorlar, cildiniz hassas demek hemen tepki vermiş şanslısınız
Ve her bitki yağı göz altına sürülmemelidir, yapısı hafif, zincir yapısı düşük bitki yağları sürülebilir. Mesela macadamia yağı (Cadı fındığı yağı):KK34:

ya kızlar sipariş geçeceğimde acaba kredi kartıyla mı yapıyorsunuz yoksa kapıda ödememi ? kredi kartıyla yapmak istiyorum ama bir sorun olursa diyede korkuyorum acilinden cevap verebilirmisiniz

karışım şöyle alkol+gül suyu+salisilik asit+resorcine genede kullanmayımmı canım :44:

Tatlım sebamed e başla ve kullanım sayını azaltarak bırak pat diye bırakma :KK34: Cildinin tepkisini takip edelim önce..

ya kızlar sipariş geçeceğimde acaba kredi kartıyla mı yapıyorsunuz yoksa kapıda ödememi ? kredi kartıyla yapmak istiyorum ama bir sorun olursa diyede korkuyorum acilinden cevap verebilirmisiniz

Ben genelde k.kartı ile yapıyorum alışverişimi tatlım hiç sorun yaşamadım:KK34:

X