Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
aklımda bir soru daha var.bu yağları gündüz değilde gece sürmek en iyisi herhalde.güneşte leke yapmasın diye.e vitamini de nemlendiricimize koyuyoruz demişsin ya o da güneşe çıkınca lekelenme yapmaz değil mi? yoksa gece nemlendiricimizin içine katalım.

Evet canım buhar maskesi pek iyi bir şey değil ama cildi biraz yumuşatıp siyah noktaların çıkmasını kolaylaştırdığı için sık sık yapardım önceden :)
Eksik malzemelerim var onları hafta içi tamamlayım bende bakımlarıma başlarım :)
Birde aklıma gelmişken sorayım bi fikrin varmı bilmiyorum ama batık izleri için buğday yağı etkili olurmu acaba....çünkü ben batık oldumu iğneyle delip çıkartıyorum sonra orda daha koyu renkte izler kalıyor :) bende acaba dedim işe yararmı ki bu buğday yağı bu izlerede:)))Düz mantık gidiyorum bazen :)

Canım hiç bir fikrim yok ama mutlaka işe yaradığı yer vardır

Evet tatlım yağ karışımını gece kullanıyoruz lekelenme yapabilecek yağlar güneşe çıkmamakta yarar var bunları sürüp. Bildiğim ve şahsi tecrübem kadarıyla e vitamini gündüz sıkıntı yaratmıyor gece de gündüzde kullanabilirsin ama gözlemlemeyi ihmal etme

Canım batık izleri için peeling tavsiye ederim yumurta akı şeker kombini kullanabilirsin Sonrada buğday yağı uygulayabilirsin

Yaaaa şifa gibi geldin varyaaa :)) ama bişsey sormak ıstıyorumm
1.şimdi benım cıldım sıvılceye yatkın şuan sıvılce yok ama çıkar her an
bu yaglar yag sonucta ya sıvılce yaparmı ?..
2.clean clearın nemlendırıcsını kullanıyorum e vıtamınını ıcıne koyucaz sanırım makyaj altına kullansam bı sorun çıkar mı ?
3.ben bide yuz rengi ve lekeler için ıhlamur çayı ve elma suyuunun karısımını uyguluyorum 2 gun oldu ama yuzum pasparlak oldu bunuda bırakmak ıstemıorum nasıl bır prgram ızlemelıyım yardımcı olurmusun bana rıca etsem :))

hodon yagı cilde dolgunluk verıomus aman iyiki okumusum bunu benım cıldım zatemn dolgunn oyzden hodonu çıakrdımm ben

tatlım ben bu ıhlamur karılımını suurp yuzum emdıkten sonra tonık gbi bsey zaten bu yag karışımını sursem nasıl olur

canım benim nemlendiricim la roche posay effacla duo ile avene cleanance matlaştırıcı krem onların içine mi katayım e vitaminini, peki tüyleri güçlendirme konusunda ne diyorsun e vitamini avya tüylerini güçlendirir diyorlar ya ondan korkuyorum biraz

birde aşırı yağlı bir cildim var benim korktum şimdi böyle bir sürü yağ deyince nasıl yüzüme süreceğim falan, sence ne yapayım?

iyide ben zoretanin kullanmıyorum elma sirkesini buhar banyosu için suya katıyorum diğerlerinide kilin içine ayrıca pudrayı da aktif sivilceler için söyledim benim şu anda sivilcm yok hepsi kurudu ve döküldü illa sabun kullancam diyorsan cildin kurus ise dove salatalık özlü sabun kullan karma yada yağlı ise kükürtlü sabun kayısı sabunu bal özlü sabun kullanabilirsiniz bu saydığın şeyleride haftada 1-2 defa yapıyorum

1)Tatlım benim cildimde ve kullanan diğer arkadaşlarımda siveilce problemi yaşamadık
2)Koy tatlım sorun yok mükemmel bir makyaj altı bazı oluşturuyor ama nemlendiricini sürdükten yarım saat sonra yani cildin nemlendiriciyi emdikten sonra makyajını yapmanı öneririm yoksa pudra fondoten allık tutunamıyor ciltte
3)Canım cilt rengini buğday yağı ve e vitamini bir süre kullandıktan sonra dengeleyecek bence o kullandıklarına devam etme, benim önerilerimi düzenli uygula.

slm kızlar........ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!!!

Kedimden dolayı bende bu sıfata girebilirim sanırım Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun

hodon yagı cilde dolgunluk verıomus aman iyiki okumusum bunu benım cıldım zatemn dolgunn oyzden hodonu çıakrdımm ben

Tatlım benimde cildim dolgun ama öyle aşırı bir dolgunluk yapmıyor hodan sadece gamzelerimden oluyordum hodanı çıkartmanı tavsiye etmem ciltteki sıkılık kaybı olmasın ve kaslar için ekledim ben onu

tatlım ben bu ıhlamur karılımını suurp yuzum emdıkten sonra tonık gbi bsey zaten bu yag karışımını sursem nasıl olur

Canım bence bu şekilde karıştırma ki cilt yağları emebilsin. Örnek: akşam 8 de ıhlamur karışımını sür gece yatacağın zaman yıka temizle yüzünü yağ karışımını sür yat. Yada sabah uyandığında ıhlamur karışımı diye bahsettiğini uygula. Bu arada bu ıhlamur karışımı nedir ne işe yarar

Hiç tedirgin olma tatlım tam dikkat etmedim ama 2 ayı geçti kullanıma başlayalı benimde cildim yağlıya dönük ve sarı sarı ayva tüylerim var ikisinde de sorun yaşamadım
Cildinize lütfen bol bol değil yeterli miktarda sürün hafif yukarıya doğru da masaj yapmayı ihmal etmeyin
Cilt nemlendiriciyide yağ karışımınıda sünger gibi emiyor çok şaşırmıştım

Ya güzelim ne dengesiz cevaplar bunlar!!!
Sen daha bir kaç gün önce ki yorumlarında sabun kullanılamaz cilde diye muhalefet olmadın mı?
Dün bir sabun kullanımı hakkında konu açmadın mı!!!! Şimdi sabun önerisinde bulunuyorsun!
Rica ediyorum şu kendince uygun önerilerine devam etme!
Doktor kontrolünde kullanılması gereken cilt soyucu kremleri şeker gibi ikram ettiğin mesajlarınıda, cilt bakımında yazdığın tüm konu ve yorumlarınıda takip ediyorum!
Burada bizlerden yaşça çok küçük kardeşlerimizin senin yazılarını doğru kabul edip cilt yapılarını bozabilecek olmalarından aşırı tedirginim!
Malum onlar şimdi yanaklarındaki minicik bir kızarıklığı çıban gibi görürler.
Tekrar lütfen diyorum sana, cilt yapın çok problemli ve sen çözüm bulabilmiş olmadığın halde aklındakileri çok doğru çok geçerli şekilde ne burada ne diğer topiklerde yazma.
Gittiğin cilt doktorunun söylediklerinden dışarıya da çıkma.

Son düzenleme:

elma suyu ve ıhlamur çayını karıştırıp yüzünemi sürüyorsun nasıl yapıyorsun tarif edermisin.Lekelere iyi geliyormu ? benim de siilce izlerim var çok moralimi bozuyorlar

elma suyu ve ıhlamur çayını karıştırıp yüzünemi sürüyorsun nasıl yapıyorsun tarif edermisin.Lekelere iyi geliyormu ? benim de siilce izlerim var çok moralimi bozuyorlar

Tatlım ben lekelerin için geceleri temiz cildine buğday yağı sürüp yatmanı ve benim yaptığım e vitaminli nemlendiriciyi kullanmanı tavsiye ederim.
Şu an devam eden sivilce sorunun var mı?

bugün evicap marka e vitamini aldım.ve bunu nemlendiricime katıp kullanacam.acaba bu vitamin değişik yerlerde de kullanılabilir mi? mesala maskelerde,göz kreminde.prospektüsünde bebeklere kullanıldığı da yazmış.acaba nasıl kullanılıyor? yiyeceğine mi katılıyor?

Evicap ne tarz bi vitamin tatlım? ben evigen ampul kullanıyorum.
Ağız ve beslenme yoluyla kullanılabilir mi bilemiyorum bunu bir hemşire, eczacı yada doktor arkadaşımız cevaplayabilir.
Eğer evigen gibi cam ampulde işe tabi ki maske ve göz kreminde de kullanabilirsin diye düşünüyorum
Ekstra göz kremi kullanmana da bence gerek yok yazdığım nemlendirci karışımı onun yerinide mutlaka tutacaktır

Kbakmayin alinti yapamiorum telden griorum biraz karisik olucak.. Lady cok tsk ederim sorularima cvp verdgn icin tavsiyelrini dinlicem ihlamur soran ark canim ihlamuru kaynat icine limon sik istedgn miktarda yuzun. Kurysa bir damla degilse sik bi cay kasigi sonra bir tane elmanin suyunu cikar onuda icine dok dolapta muhafaza et her hfte yenile bunu aksamlari yuzunu yikadktan sonra sur bunu pamukla gozunun altna surme hem yuz rengi aciyormus hem lekelri ben kullanili 3gun oldu ama yuzumu cok guzel yapti pasparlak bebek gbi oldu ben bunun yaninda bi leke gderici krem kullaniodum iki haftadr mukemmel bi krem izlerim geciyor son olarak _UA topici mesgul etme sama sapan dusuncelernle

Rica ederim tatlım elimden geldiğince, bilgim tecrübem doğrultusunda her zaman yanıtlamaya devam edeceğim.
Canım limonu cilde uygulamak ne kadar doğru olur ki ben kullanmak taraftarı değilim, neticede sitrik asit pek masum değil.
Ihlamur ve elma suyu olabilir tabi.
Ben ua12 yi topiklerde yakalayıp uyarmaktan bıkmadım o da yazdığı yanlışlara doyamadı.
Onay, alkış, ilgi almak uğruna ilginç karışımlar servis ediyor.
Tek korkum yaşça küçük üye kardeşlerimizin bu bilinçsiz yazılarını doğru kabul edip uygulamasıdır
Buraya yazdığımız her öneri bir sorumluluk neticede.
En son ''pomatların içine e vitamini ekleyin yanıklara sürün hiç derdiniz kalmaz'' derken yakaladım, şaka gibi.
Yanık merhemlerinin içine doktor edasında eklemeler yapıp garantiler vermek!
Etken maddeleri ve oluşabilecek reaksiyonları umursamadan!
au12 plastik cerrahi uzmanı olacakmış ama yarı yolda canı sıkılıp geri dönmüş, ya sabır ya selamet

Tatlım ben lekelerin için geceleri temiz cildine buğday yağı sürüp yatmanı ve benim yaptığım e vitaminli nemlendiriciyi kullanmanı tavsiye ederim.
Şu an devam eden sivilce sorunun var mı?

geçti sivilcelerim ama tüy sorunu var yüzümde tüyleri de beslemezmi bu yağlar ?

Canım yağlı karışım işe yarar argan yağı şart değil bu yağın bu kadar popüler olmasının tek sebebi içerdiği yüksek oranda e vitamini bende bunu nemlendiricime e vitamini katıp çözdüm kısaca nemlendiricide kullanmalısın ve lütfen düzenli uygula hem nemlendirici hem yağ karışımını. Kil maskesi de yap içine biraz buğday yağıda ekle zamanla toparlayacaktır.

peki evigen ampülü aldımm bepanten kremine katıp olur mu bugday yagı da ekleyimm birlikte ne dersin cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…