Yaaaa şifa gibi geldin varyaaa :)) ama bişsey sormak ıstıyorumm
1.şimdi benım cıldım sıvılceye yatkın şuan sıvılce yok ama çıkar her an
bu yaglar yag sonucta ya sıvılce yaparmı ?..
2.clean clearın nemlendırıcsını kullanıyorum e vıtamınını ıcıne koyucaz sanırım makyaj altına kullansam bı sorun çıkar mı ?
3.ben bide yuz rengi ve lekeler için ıhlamur çayı ve elma suyuunun karısımını uyguluyorum 2 gun oldu ama yuzum pasparlak oldu bunuda bırakmak ıstemıorum nasıl bır prgram ızlemelıyım yardımcı olurmusun bana rıca etsem :))
1)Tatlım benim cildimde ve kullanan diğer arkadaşlarımda siveilce problemi yaşamadık
2)Koy tatlım sorun yok mükemmel bir makyaj altı bazı oluşturuyor ama nemlendiricini sürdükten yarım saat sonra yani cildin nemlendiriciyi emdikten sonra makyajını yapmanı öneririm yoksa pudra fondoten allık tutunamıyor ciltte
3)Canım cilt rengini buğday yağı ve e vitamini bir süre kullandıktan sonra dengeleyecek bence o kullandıklarına devam etme, benim önerilerimi düzenli uygula.
slm kızlar........
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!!!
Kedimden dolayı bende bu sıfata girebilirim sanırım
Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun
hodon yagı cilde dolgunluk verıomus aman iyiki okumusum bunu benım cıldım zatemn dolgunn
oyzden hodonu çıakrdımm ben
Tatlım benimde cildim dolgun ama öyle aşırı bir dolgunluk yapmıyor hodan sadece gamzelerimden oluyordum
hodanı çıkartmanı tavsiye etmem ciltteki sıkılık kaybı olmasın ve kaslar için ekledim ben onu
tatlım ben bu ıhlamur karılımını suurp yuzum emdıkten sonra tonık gbi bsey zaten bu yag karışımını sursem nasıl olur
Canım bence bu şekilde karıştırma ki cilt yağları emebilsin. Örnek: akşam 8 de ıhlamur karışımını sür gece yatacağın zaman yıka temizle yüzünü yağ karışımını sür yat. Yada sabah uyandığında ıhlamur karışımı diye bahsettiğini uygula. Bu arada bu ıhlamur karışımı nedir ne işe yarar
canım benim nemlendiricim la roche posay effacla duo ile avene cleanance matlaştırıcı krem onların içine mi katayım e vitaminini, peki tüyleri güçlendirme konusunda ne diyorsun e vitamini avya tüylerini güçlendirir diyorlar ya ondan korkuyorum biraz
birde aşırı yağlı bir cildim var benim korktum şimdi böyle bir sürü yağ deyince nasıl yüzüme süreceğim falan, sence ne yapayım?
Hiç tedirgin olma tatlım tam dikkat etmedim ama 2 ayı geçti kullanıma başlayalı benimde cildim yağlıya dönük ve sarı sarı ayva tüylerim var ikisinde de sorun yaşamadım
Cildinize lütfen bol bol değil yeterli miktarda sürün hafif yukarıya doğru da masaj yapmayı ihmal etmeyin
Cilt nemlendiriciyide yağ karışımınıda sünger gibi emiyor çok şaşırmıştım
iyide ben zoretanin kullanmıyorum elma sirkesini buhar banyosu için suya katıyorum diğerlerinide kilin içine ayrıca pudrayı da aktif sivilceler için söyledim benim şu anda sivilcm yok hepsi kurudu ve döküldü illa sabun kullancam diyorsan cildin kurus ise dove salatalık özlü sabun kullan karma yada yağlı ise kükürtlü sabun kayısı sabunu bal özlü sabun kullanabilirsiniz bu saydığın şeyleride haftada 1-2 defa yapıyorum
Ya güzelim ne dengesiz cevaplar bunlar!!!
Sen daha bir kaç gün önce ki yorumlarında sabun kullanılamaz cilde diye muhalefet olmadın mı?
Dün bir sabun kullanımı hakkında konu açmadın mı!!!!
Şimdi sabun önerisinde bulunuyorsun!
Rica ediyorum şu kendince uygun önerilerine devam etme!
Doktor kontrolünde kullanılması gereken cilt soyucu kremleri şeker gibi ikram ettiğin mesajlarınıda, cilt bakımında yazdığın tüm konu ve yorumlarınıda takip ediyorum!
Burada bizlerden yaşça çok küçük kardeşlerimizin senin yazılarını doğru kabul edip cilt yapılarını bozabilecek olmalarından aşırı tedirginim!
Malum onlar şimdi yanaklarındaki minicik bir kızarıklığı çıban gibi görürler.
Tekrar lütfen diyorum sana, cilt yapın çok problemli ve sen çözüm bulabilmiş olmadığın halde aklındakileri çok doğru çok geçerli şekilde ne burada ne diğer topiklerde yazma.
Gittiğin cilt doktorunun söylediklerinden dışarıya da çıkma.