Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Laf aralarında dil alışkanlığıyla problemli bir cildim var dediğimde hani nerde ne problemi diye soruyor karşımdaki insanlar.o kadar işime yaradı yani.ayrıca bişey farkettim,kayısı çekirdeği yağı ellerime mükemmel etki etti,daha önce doktora bile gitmiştim,o kadar kuruyor ki,yarılıp yarılıp kanıyor kendi kendine diye.o da özellikle sürmedim yani,yüzüme sürerken bulaşanı yıkamadım o kadar.ne yara var ne de kuruluk.
lady subaru sana çok teşekkür ederim,makyaj benim yüzüme ömrümde ilk defa bu kadar yakışıyor.cildime bir aydınlık geldi,yağlanması bile dengelendi.

Canım yağlı karışım işe yarar argan yağı şart değil bu yağın bu kadar popüler olmasının tek sebebi içerdiği yüksek oranda e vitamini bende bunu nemlendiricime e vitamini katıp çözdüm:KK9: kısaca nemlendiricide kullanmalısın ve lütfen düzenli uygula hem nemlendirici hem yağ karışımını. Kil maskesi de yap içine biraz buğday yağıda ekle zamanla toparlayacaktır.:KK34:

peki evigen ampülü aldımm bepanten kremine katıp olur mu bugday yagı da ekleyimm birlikte ne dersin cnm

Canım umutcan bephantene evigen karıştırıp memnun kaldı.
Nemlendiriciye mi buğday yağı eklemeyi düşünüyorsun ben mi yanlış anladım:KK1:
Eğer öyleyse ben yeni yaptığım nemlendiricime 2-3 damla gül yağı ve 2-3 damla biberiye yağı ekledim deneme amaçlı ama bephantene in içinde ne tepki verir bilemiyorum.
Ama bazı geceler sadece buğday yağı sürdüğümdeki gözlemime göre biraz yapış yapış bir his bırakıyor buğday yağı bilgin olsun, deneme amaçlı az miktarda bephantene karıştırıp gözlemleyebilirsin:KK34:

Laf aralarında dil alışkanlığıyla problemli bir cildim var dediğimde hani nerde ne problemi diye soruyor karşımdaki insanlar.o kadar işime yaradı yani.ayrıca bişey farkettim,kayısı çekirdeği yağı ellerime mükemmel etki etti,daha önce doktora bile gitmiştim,o kadar kuruyor ki,yarılıp yarılıp kanıyor kendi kendine diye.o da özellikle sürmedim yani,yüzüme sürerken bulaşanı yıkamadım o kadar.ne yara var ne de kuruluk.
lady subaru sana çok teşekkür ederim,makyaj benim yüzüme ömrümde ilk defa bu kadar yakışıyor.cildime bir aydınlık geldi,yağlanması bile dengelendi.

Çok mutlu oluyorum sizlerden böyle memnuniyet ifadeleri okuduğumda:16
E vitamini takviyesi de yapmanı öneririm daha da güzelleşecek cildin:KK76::KK34::KK42:

Son düzenleme:
Canım evigen aldım bepanthenin içine kullanıcam.
Bir de buğday yağı aldım diğerlerini başka zaman alıcam.
Bugünden itibaren başlıyorum. :)

Canım evigen aldım bepanthenin içine kullanıcam.
Bir de buğday yağı aldım diğerlerini başka zaman alıcam.
Bugünden itibaren başlıyorum. :)

Hadi bakalım kolay gelsin :KK9::KK16:
Canım hodan yağını çuha çiçeği yağı ile değiştirme kararı aldım içerikleri aynı, bulabilirsen hodan yağı yerine çuha çiçeği yağıda alıp kullanabilirsin.

Buğday yağını tüm yüzümüze yedire yedire mi sürücez:)

Evet nemli bir pamuk yardımcı olacaktır:KK34:

Hadi bakalım kolay gelsin :KK9::KK16:
Canım hodan yağını çuha çiçeği yağı ile değiştirme kararı aldım içerikleri aynı, bulabilirsen hodan yağı yerine çuha çiçeği yağıda alıp kullanabilirsin.

Evet nemli bir pamuk yardımcı olacaktır:KK34:

Tamam canım peki gözenekleri sıkıştırmada en etkili olan yağ hangisi bunlardan

Kesinlikle ihtiyacım olan bakım kürü.
Cildim aşırı kuru, kuruluktan pul pul oluyor ve çok kaşınıyor. Son zamanlarda sivilceye benzer pütürtüler oluştu. Renk tonu da dengesiz. Özünde çok güzel bir cildim var, ergenlikte hiç sorunum yoktu ama son zamanlarda gerek stresten, gerek yediklerimden, gerek hatalı bakımlardan baya bozuldu. En kötüsü de çok kaşınıyor, farkında olmadan yoluyorum iz bırakıyorum. Elimi gezdiriyorum cildimde, ne kadar kuru olduğunu hissedebiliyorum. Evigen aldım, şimdilik ilk tarifi deneyeceğim. Paylaşım için teşekkürler... :KK71:

Tamam canım peki gözenekleri sıkıştırmada en etkili olan yağ hangisi bunlardan

Canım sadece yağ olarak yaklaşma gözenek sıkıştırmaya.
Nemlendiricinin içinde kullandığımız e vitamini, yağ karışımı ve cilt tipine göre kuru ise 2 haftada 1, yağlı ise haftada 1 defa kil maskesi yapmalısın ki bu üçlü kombin sana istediğin sıkılaşmayı getirecek:KK16::21:

Kesinlikle ihtiyacım olan bakım kürü.
Cildim aşırı kuru, kuruluktan pul pul oluyor ve çok kaşınıyor. Son zamanlarda sivilceye benzer pütürtüler oluştu. Renk tonu da dengesiz. Özünde çok güzel bir cildim var, ergenlikte hiç sorunum yoktu ama son zamanlarda gerek stresten, gerek yediklerimden, gerek hatalı bakımlardan baya bozuldu. En kötüsü de çok kaşınıyor, farkında olmadan yoluyorum iz bırakıyorum. Elimi gezdiriyorum cildimde, ne kadar kuru olduğunu hissedebiliyorum. Evigen aldım, şimdilik ilk tarifi deneyeceğim. Paylaşım için teşekkürler... :KK71:

Canım hemen o elleri yüzünden uzaklaştırıp lütfen e vitamini eklediğin nemlendiricini düzenli kullanmaya başla.
Cildinin yatıştığında da yağ karışımıyla beslersin, ilerleyen günlerde memnuniyetini okumak dileğiyle :KK16::21:

Benim de cildim çok kuru,bu aralar temizleyici olarak doğal sabunlara yöneldim
Kuru olduğu için sabun konusunda tereddütte kalsam da denemek istediğim birkaç sabun var
Sivilce sorunum yok,damla sakızlı sabunu merak ettim acaba kuru cildim için kullanabilir miyim?
Bir de buradan yorumlarını okuduğum ve denemek istediğim sabunlar defne sabunu ve pirinç sabunu
Hangisini kullanmalıyım kararsız kaldım
E vitaminini de deneyeceğim

Üşengeçliğe son verip sonunda evigenimi aldım:)
Evde kayısı çekirdeği kremimde vardı.
Yarısından biraz fazla kalmış içinde içine 2 ampul kırsam yeterli olur mu acaba..

Benim de cildim çok kuru,bu aralar temizleyici olarak doğal sabunlara yöneldim
Kuru olduğu için sabun konusunda tereddütte kalsam da denemek istediğim birkaç sabun var
Sivilce sorunum yok,damla sakızlı sabunu merak ettim acaba kuru cildim için kullanabilir miyim?
Bir de buradan yorumlarını okuduğum ve denemek istediğim sabunlar defne sabunu ve pirinç sabunu
Hangisini kullanmalıyım kararsız kaldım
E vitaminini de deneyeceğim

Damla sakızlı ya da buğday özlü sabunumla hiç kuruluk sorunu yaşamadım ama benim cildim karma bunu dikkate almak lazım.
Ama kuru cilt için doa'dan süt bal ve argan sabunu sanırım en uygun seçenek olabilir:KK34:
E vitaminini ısrarla tavsiye ediyorum ve 50+ faktör koruyucu kremle de güneşten korumaya başladım cildimi, kararlıyım herkes kararırken ben bu yaz ay gibi bembeyaz parlayacağım:KK76::KK1:

Üşengeçliğe son verip sonunda evigenimi aldım:)
Evde kayısı çekirdeği kremimde vardı.
Yarısından biraz fazla kalmış içinde içine 2 ampul kırsam yeterli olur mu acaba..

Canım yarısından biraz fazla derken bende olan 200ml den yola çıkarsam 100ml epey fazla durdukça vitaminin bozulma ihtimalini düşünerek sen onu benim gibi 2-3 yemek kaşığı şeklinde ölçüle kullan bitince yenisini yap, o zaman 2 ampul gayet yeterli:21::KK34:

Damla sakızlı ya da buğday özlü sabunumla hiç kuruluk sorunu yaşamadım ama benim cildim karma bunu dikkate almak lazım.
Ama kuru cilt için doa'dan süt bal ve argan sabunu sanırım en uygun seçenek olabilir:KK34:
E vitaminini ısrarla tavsiye ediyorum ve 50+ faktör koruyucu kremle de güneşten korumaya başladım cildimi, kararlıyım herkes kararırken ben bu yaz ay gibi bembeyaz parlayacağım:KK76::KK1:

Her yaz olduğu gibi ben de aynı şeyi yapacağım
Israrla her mevsim beyaz kalacağım :KK37:

Hele hele izmir de beyaz olmak muhteşem:KK16::KK1:
Aklıma gelmişken nemlendiriciye e vitamini yanında 3-4 damla gül yağı da tavsiye ederim muhteşem kokuyor:KK34:

Sen de mi İzmirlisin :)
Nemlendirici olarak dermatoloğumun verdiği excipial lipo kullanıyorum çok yağlı bir krem
e vitaminini onun içine mi eklesem yoksa nemlendiricimi mi değiştirsem
Kozmetiklere de güvenemiyorum hiç

Canım yarısından biraz fazla derken bende olan 200ml den yola çıkarsam 100ml epey fazla durdukça vitaminin bozulma ihtimalini düşünerek sen onu benim gibi 2-3 yemek kaşığı şeklinde ölçüle kullan bitince yenisini yap, o zaman 2 ampul gayet yeterli:21::KK34:

Canım benim kremim 50 ml lik ama :)

Sen de mi İzmirlisin :)
Nemlendirici olarak dermatoloğumun verdiği excipial lipo kullanıyorum çok yağlı bir krem
e vitaminini onun içine mi eklesem yoksa nemlendiricimi mi değiştirsem
Kozmetiklere de güvenemiyorum hiç

Evet İzmir:))
Ama yağlı bir krem nasıl nemlendirir ki:44:
Kesinlikle kozmetik ürünlere antipatim gelişti cildim hassas wichy cildimin tüm dengesini bozdu kesinlikle unutamam döktüğüm para da cabası, artık asla asla asla...
Mecitefendi kayısı kremi ve kara üzüm çekirdeği kremi tavsiye ederim, ben ikisini alıp eşit oranda karıştırıp kırdım evigeni oldu bana nemlendirici ki yağlandırmadan gerçekten nemlendiriyor:KK34:

Canım benim kremim 50 ml lik ama :)

Canım aynı ürünler değil sanırım ama ekle evigeni dene bakalım ellerine ve boynuna da uygula pamuk gibi yumuşaçık ol, çok uzun sürmez bitmesi memnun kalmazsan bakarız çaresine:KK34:

Son düzenleme:
Canım benimkide mecitefendi:)
Ama ml olarak daha küçük. Ben onu set olarak almıştım duş jeli kremi ve sabunu elimde sabunu ve kremi kaldı işte:)
Şimdi hemen yüzümü makyajımdan arındırıp kremimi hazırlayıp sürücem:)

Canım benimkide mecitefendi:)
Ama ml olarak daha küçük. Ben onu set olarak almıştım duş jeli kremi ve sabunu elimde sabunu ve kremi kaldı işte:)
Şimdi hemen yüzümü makyajımdan arındırıp kremimi hazırlayıp sürücem:)

Ay ben küçüğünü görüp almadığım için şaşırdım tabi :KK1:
Yüzünü güzelce arındır mesela duş sonrası uygula ki gözenekler açık ve temizlenmiş olsun, kil maskesi sonrası da uygulayabilirsin :KK34::KK9:
Hepinizi pamuk gibi nemli ve yumuşacık yapacağım:KK55::KK9::21:

cildi beyazlatmak için bir formül mü paylaşıldı ben mi kaçırdım :KK1:
birkaç sayfa gerisine baktım ama göremedim formülü . tekrar paylaşabilirmisin rica etsem

cildi beyazlatmak için bir formül mü paylaşıldı ben mi kaçırdım :KK1:
birkaç sayfa gerisine baktım ama göremedim formülü . tekrar paylaşabilirmisin rica etsem

Tatlım nemlendirip e vitamini ile cildin yenilenmesini tetikliyoruz, peeling ile ölü hücrelerden arınan cildi yağ karışımıyla da besleyip güneş koruyucumuzu da kullandıkmı gelsin aydınlık pırıl pırıl duru cilt.
Yeni olan tek şey yakında buğday yağını yenileyeceğim karışımdan çıkarıp pirinç kepeği yağı ekleyeceğim, leke açma konusunda buğday yağından daha başarılı olduğunu öğrendim :KK16: hem buğday yağının verdiği o yapışkan hisside vermeyecek.:KK34:
Deneyimlediğim gibi sizlerle yine paylaşacağım:21::KK3:

X