- 27 Ağustos 2009
- 1.745
- 28
-
- Konu Sahibi LadySubaru
Canım yağlı karışım işe yarar argan yağı şart değil bu yağın bu kadar popüler olmasının tek sebebi içerdiği yüksek oranda e vitamini bende bunu nemlendiricime e vitamini katıp çözdümkısaca nemlendiricide kullanmalısın ve lütfen düzenli uygula hem nemlendirici hem yağ karışımını. Kil maskesi de yap içine biraz buğday yağıda ekle zamanla toparlayacaktır.
peki evigen ampülü aldımm bepanten kremine katıp olur mu bugday yagı da ekleyimm birlikte ne dersin cnm
Laf aralarında dil alışkanlığıyla problemli bir cildim var dediğimde hani nerde ne problemi diye soruyor karşımdaki insanlar.o kadar işime yaradı yani.ayrıca bişey farkettim,kayısı çekirdeği yağı ellerime mükemmel etki etti,daha önce doktora bile gitmiştim,o kadar kuruyor ki,yarılıp yarılıp kanıyor kendi kendine diye.o da özellikle sürmedim yani,yüzüme sürerken bulaşanı yıkamadım o kadar.ne yara var ne de kuruluk.
lady subaru sana çok teşekkür ederim,makyaj benim yüzüme ömrümde ilk defa bu kadar yakışıyor.cildime bir aydınlık geldi,yağlanması bile dengelendi.
Canım evigen aldım bepanthenin içine kullanıcam.
Bir de buğday yağı aldım diğerlerini başka zaman alıcam.
Bugünden itibaren başlıyorum. :)
Buğday yağını tüm yüzümüze yedire yedire mi sürücez:)
Hadi bakalım kolay gelsin
Canım hodan yağını çuha çiçeği yağı ile değiştirme kararı aldım içerikleri aynı, bulabilirsen hodan yağı yerine çuha çiçeği yağıda alıp kullanabilirsin.
Evet nemli bir pamuk yardımcı olacaktır
Tamam canım peki gözenekleri sıkıştırmada en etkili olan yağ hangisi bunlardan
Kesinlikle ihtiyacım olan bakım kürü.
Cildim aşırı kuru, kuruluktan pul pul oluyor ve çok kaşınıyor. Son zamanlarda sivilceye benzer pütürtüler oluştu. Renk tonu da dengesiz. Özünde çok güzel bir cildim var, ergenlikte hiç sorunum yoktu ama son zamanlarda gerek stresten, gerek yediklerimden, gerek hatalı bakımlardan baya bozuldu. En kötüsü de çok kaşınıyor, farkında olmadan yoluyorum iz bırakıyorum. Elimi gezdiriyorum cildimde, ne kadar kuru olduğunu hissedebiliyorum. Evigen aldım, şimdilik ilk tarifi deneyeceğim. Paylaşım için teşekkürler...
Benim de cildim çok kuru,bu aralar temizleyici olarak doğal sabunlara yöneldim
Kuru olduğu için sabun konusunda tereddütte kalsam da denemek istediğim birkaç sabun var
Sivilce sorunum yok,damla sakızlı sabunu merak ettim acaba kuru cildim için kullanabilir miyim?
Bir de buradan yorumlarını okuduğum ve denemek istediğim sabunlar defne sabunu ve pirinç sabunu
Hangisini kullanmalıyım kararsız kaldım
E vitaminini de deneyeceğim
Üşengeçliğe son verip sonunda evigenimi aldım:)
Evde kayısı çekirdeği kremimde vardı.
Yarısından biraz fazla kalmış içinde içine 2 ampul kırsam yeterli olur mu acaba..
Damla sakızlı ya da buğday özlü sabunumla hiç kuruluk sorunu yaşamadım ama benim cildim karma bunu dikkate almak lazım.
Ama kuru cilt için doa'dan süt bal ve argan sabunu sanırım en uygun seçenek olabilir
E vitaminini ısrarla tavsiye ediyorum ve 50+ faktör koruyucu kremle de güneşten korumaya başladım cildimi, kararlıyım herkes kararırken ben bu yaz ay gibi bembeyaz parlayacağım
Her yaz olduğu gibi ben de aynı şeyi yapacağım
Israrla her mevsim beyaz kalacağım
Hele hele izmir de beyaz olmak muhteşem
Aklıma gelmişken nemlendiriciye e vitamini yanında 3-4 damla gül yağı da tavsiye ederim muhteşem kokuyor
Damla sakızlı ya da buğday özlü sabunumla hiç kuruluk sorunu yaşamadım ama benim cildim karma bunu dikkate almak lazım.
Ama kuru cilt için doa'dan süt bal ve argan sabunu sanırım en uygun seçenek olabilir
E vitaminini ısrarla tavsiye ediyorum ve 50+ faktör koruyucu kremle de güneşten korumaya başladım cildimi, kararlıyım herkes kararırken ben bu yaz ay gibi bembeyaz parlayacağım
Canım yarısından biraz fazla derken bende olan 200ml den yola çıkarsam 100ml epey fazla durdukça vitaminin bozulma ihtimalini düşünerek sen onu benim gibi 2-3 yemek kaşığı şeklinde ölçüle kullan bitince yenisini yap, o zaman 2 ampul gayet yeterli
Sen de mi İzmirlisin :)
Nemlendirici olarak dermatoloğumun verdiği excipial lipo kullanıyorum çok yağlı bir krem
e vitaminini onun içine mi eklesem yoksa nemlendiricimi mi değiştirsem
Kozmetiklere de güvenemiyorum hiç
Canım benim kremim 50 ml lik ama :)
Canım benimkide mecitefendi:)
Ama ml olarak daha küçük. Ben onu set olarak almıştım duş jeli kremi ve sabunu elimde sabunu ve kremi kaldı işte:)
Şimdi hemen yüzümü makyajımdan arındırıp kremimi hazırlayıp sürücem:)
cildi beyazlatmak için bir formül mü paylaşıldı ben mi kaçırdım
birkaç sayfa gerisine baktım ama göremedim formülü . tekrar paylaşabilirmisin rica etsem