Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

evet bende pirinç suyunun cildi beyazlattığını duymuştum. bir ara uyguluyordum sonra gözüme kaçtı yıkarken alerji yaptı gözümde bıraktım.
ama ciddi anlamda etki yaratmıştı. pirinç sabunu varmış birde aktarlarda onu kullanmayı düşünüyorum bende. piriinç kepeği yağıda etki eder kesinlikle.
senin formülünü de deneyeceğim mutlaka
teşekkür ederimm

Ladycim, acaba şu anki cildini görme şansımız var mı? :) Çünkü ben gerçekten değişimi merak ediyorum. Öncesi-sonrası şeklinde olmasa da olur. Yani cildinin şu an ne durumda olduğunu gösteren bir tanecik fotoğraf da olur.

ladysubaru hemşehrim benimde cildim karma kil maskesi mutlaka yaparım temizleyip, kremin içine evigen ampül koymak zaten suna dumankaya'nın önerisi ve gerçekten işe yarıyor hatta ben bazen sadece evigein sürerim cildime.

bir arkadaş ıhlamurdan bahsetmiş bu aralar yapmıyorum ben ama maranki'nin sitesine bakın ıhlamuru kaynatıp suyuyla yüzü yıkamak cildi yeniler dedi kendisi

birde yaş maya yoğurt maskesini ısrarla öneriyorum cildi kaymak gibi yapıyor bu arada tarif suna hanımın

Canım benim cildim problemli değil farka gelirsek daha canlı daha duru güneş lekeleri azalmış ama görmek istiyorsanız elbette resim atarim

Suna Dumankaya'nın önerisi mi pek tv ile aram olmadığı için yine haberim yok
E vitaminini cildine tek uyguladığında aldığın tepki nasıl?
Canım dumankaya, maranki vs kendilerine pek itibar etmemeliyiz diye düşünüyorum çok fazla türediler herkes bir şey söylüyor:44:

Son düzenleme:
Canım dediğin gibi gayet duru ve güzel bi cidin var maşallah nazar değmesin
Fondoten falan yok dimi:)
Ben 2 senedir fontoden kullanıyorum ama artık kullanmak istemiyorum.

Canım teşekkür ederim ama çalışma günü ve malesef bu resimde fondoten var
Bende kullanmak istemiyorum cildim beyaz saçlar sarı makyajsız da olmuyor bu sebepten bb krem aldım ve cildimin bakımını, 50faktör koruyucu kremimi ihmal etmiyorum

Anladım canım ama fondoten olmasına rağmen duru.
Ben sürünce mat duruyor cildim böyle ışıl ışıl değil.

Anladım canım ama fondoten olmasına rağmen duru.
Ben sürünce mat duruyor cildim böyle ışıl ışıl değil.

Canım işte nemlendiricinin önemi ve beslenmiş peeling, kil maskesi ile ölü hücrelerinden arınmış cildin görünüşüne benden size örnek

Son düzenleme:
Canım işte nemlendiricinin önemi ve beslenmiş peeling, kil maskesi ile ölü hücrelerinden arınmış cildin görünüşüne benden size örnek

Ne unuttum diyordum:)
Kil maskesi tabiki:)))
Bir şey daha alıcaktım ama ne diye düşünürken kil maskesi demişsin:)
Onuda alırırım en yakın zamanda:)
Bu kil maskesini nasıl yani hazır maskeler var ya öyle mi yoksa sadece kil alıp kendin mi hazırlıyorsun :)

Kendimiz hazırlamak bana daha mantıklı geliyor gül suyu, gül yağı, buğday yağı vs gönül rahatlığıyla karıştırabiliriz
İçtiğimiz türk kahvesinin telvesini atmıyoruz, napıyoruz (göz altlarımız dahil) yüzümüze sürüp hafif kurudumu çok bastırmadan ovarak çıkartıyoruz
Yine pırıl pırıl bir cilt

hangi fondöteni kullanıyorsunuz ?

Esas ben teşekkür ederim canım, bakımın faydalarını yazmak bazen yetersiz kalıyor görsel eklemek daha etkilidir

Yazdığın şeylere itimadım tamdı, hatta ben de malzemeri almaya başladım. :) Fotoğraf görmek motivasyon açısından iyi olur diye düşündüm, öyle de oldu gerçekten. :) Eksiklerimi tamamlayıp başlıycam bakıma.

Tecrübe kesinlikle çok önemlidir sende lütfen cildinin tepkisini iyi takip et. Yakında bir kaç değişiklik yapacağım yağ karışımında

Tecrübe kesinlikle çok önemlidir sende lütfen cildinin tepkisini iyi takip et. Yakında bir kaç değişiklik yapacağım yağ karışımında

Tavsiyelerin ve yardımların için teşekkür ederim canım. :) Takipteyim.

Esas ben teşekkür ederim canım, bakımın faydalarını yazmak bazen yetersiz kalıyor görsel eklemek daha etkilidir

canım senin cildin çok güzelmiş zaten. benim sorunlu bir cildim var sivilceler sivilce lekeleri, güneş lekeleri, bugday yağı, üzüm yağı bunları denedim ama fayda görmedim. bende duru bir cildim olsun lekelerden kurtulayım istiyorum ama olmuyor, cildiye bile fayda etmedi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…