Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
LAdysubaru seni bana Allah mı gönderdi

Esmer bi cilde sahibim ve hiç kozmetik ürünleri kullanmadım cildime bu zamana kadar,27 yaşındayım. Sadece zeytinyağlı sabunla banyodan banyoya yıkadım ve nemlendirici sürdüm oda arko krem, ve malesef 4-5 yıldır her banyoda kese yaptım yani cildime o kadar özensizimki. Geçen yaz düğününm var diye niveanın havuç yağını cildime sürüp güneşin alnına yatınca elmacık kemiklerim kahverengi leke doldu üstelik bayağı büyük lekeler ÇOk ünlü bir hastanenin dermatolağına gittim cilt soyucu leke açıcı krem verdi ama banamısın demedi. tedavi cevap vermiyor ya lazer yada kimyasal peeling açar senin cildini dedi ( Cİldim çok kuru ne olur bana neler yapmam gerek yardımcı olurmusun? bidaha asla bu şekilde güneşlenmeyeceğim. zaten artık şu mevsimde bile sabahlaerı güneş koruyucumu sürmeden çıkmıyorum hatta günde 2 defa dışardaysam 3-4 defa tazeliyorum.. Aklım başıma geldi ama lekeli kuru ciltli ne yapacağını bilmeyen birisi oldum çıktım kendime güvenim kalmadı depresyondayım

bana bakar mısın cnm cildim sarkıyor soluk qibi görünüyor denemedigim bişe kalmadı argan yagı düşünüyordum ama sahte die vazgeçtimm hangisini önerirsinn

Yazdıklarından şu anda elimde kayısı çekirdeği kremi buğday yağı ve biberiye yağı var...
Buğday yağı lekelere iyi geliyorsa bende cildimi iyice bi temizleyip süreyim...
Bu aralar sularımızda bi problem var sıcak akmıyor bu yüzden sıcak bi duş alıp siyah noktalarımdan kurtulamıyorum (su ısıtıp buhara tutmakta çok sıkıcı geliyor..) ama acilen kurtulmam lazım burnum çileğe dönücek yakında
Bunun içinde en kısa çözüm nedir bi fikrin varmı :)
Bu aralar doğal şeylere takmış durumdayım bende ama bazen uygulamak çok zor geliyor fakat kendimi salmamam lazım...

kayısı yağı muhteşem kokuyor ve yumuşacık yapıyor cildi ama tüylenmeye sebep olduğunu duymuştum var mı öyle bi durum?

Canım iki karışımım da işine çok yarayacaktır nemlendirecekte bir yandan cildini hiç merak etme, e vitamini cildini yenileyecek buğday yağı lekelere bire bir ve haftada 1 gün kil maskesi yapmanı tavsiye ederim.

bana bakar mısın cnm cildim sarkıyor soluk qibi görünüyor denemedigim bişe kalmadı argan yagı düşünüyordum ama sahte die vazgeçtimm hangisini önerirsinn

Canım yağlı karışım işe yarar argan yağı şart değil bu yağın bu kadar popüler olmasının tek sebebi içerdiği yüksek oranda e vitamini bende bunu nemlendiricime e vitamini katıp çözdüm kısaca nemlendiricide kullanmalısın ve lütfen düzenli uygula hem nemlendirici hem yağ karışımını. Kil maskesi de yap içine biraz buğday yağıda ekle zamanla toparlayacaktır.

yazdıklarınız cilde iyi gelen şeyler.
takipteyim. :)
Çok teşekkür ederim tatlım Umarım benim memnun kaldığım kadar sizlerde memnun kalırsınız

Canım buhar maskesi pekte iyi birşey değil cildi gözenekleri çok gevşetiyor cilt kolay toparlayamıyor kendini lastik değil ki bence de yapma.
Kil maskesi yap tatlım düzenli peeling de tavsiye ederim siyah nokta oluşumunu güzel engelliyor bu ikisi
Biberiye yağını kullanırken dikkat et tatlım cildin yağ dokusunu eriten bir yağ o :2: ben nemlendiricimin içine 2-3 damla koydum sadece dezenfektan özelliğinden yararlanmak için
Nemlendiricim ve yağ karışımımdan çok memnunun sana da tavsiye ederim

kayısı yağı muhteşem kokuyor ve yumuşacık yapıyor cildi ama tüylenmeye sebep olduğunu duymuştum var mı öyle bi durum?

Canım o ayrıma bende tam varabilmiş değilim ama biz tedbiri elden bırakmayıp kayısı çekirdeği yağı kullanalım en iyisi

ya kayısı çekirdeği yağı da tüylendirirse?
çünkü zaten tüylü bi yüzüm var çoğaldığını düşünemiyorum kabus olurdu=)

Hiii canım benim allah korusun
Ben 2 aydan biraz fazla süredir kayısı çekirdeği kremi kullanıyorum çok şükür sıkıntı yok

kreme hemen e vitamini koydum.cildim ışıl ışıl oldu sayende.teşekkürler
gözaltı morlukları için ve cilt tonunu açıcı içinde tavsiyelerin varmı

kreme hemen e vitamini koydum.cildim ışıl ışıl oldu sayende.teşekkürler
gözaltı morlukları için ve cilt tonunu açıcı içinde tavsiyelerin varmı

Çok sevindim tatlım
Canım o yaptığın nemlendiriciyi göz altlarına da sür dolaşımı canlandırsın, ben yaptığım yağ karışımını kaş altına ve göz altlarıma da sürüyorum tavsiye ederim

denemek için yaptığım için garnıer esas bakım kremine yaptım.
kremin kalitesi önemli midir?
gözenek sıkılaştırıcı için sizin özel öneriniz varmı?
çok soru sordum

Son düzenleme:
denemek için yaptığım için garnıer esas bakım kremine yaptım.
kremin kalitesi önemli midir?

Cilt yapına uygun olsun yeterli tatlım amacımız fiyatı ve vaatleri yüksek olduğu halde işe yaramayan ürünlerden kurtulmak.
Ben aktardan aldığım kayısı çekirdeği krem ve kara üzüm çekirdeği kreminden 1 er çorba kaşığı nemlendirici kabıma koyup kırdım 2 ampul evigeni oldu bana mis gibi nemlendirici
Cilt yenilendikçe e vitaminiyle gözenekler toparlanacak zaten canım lütfen sende kil maskesi yap o da gözenek sıkıştırmada faydalı, tabi yağ karışımımında etkisi var. Benim 2 liyi dene bakalım süreci gözlemleyelim

Son düzenleme:
yaa cicişlerr benn bi konuda takıldımm şimdii bu yağ karışımını göz çevremize sürerseek yağ bezeleri oluşmazmıı ?ayrıca uzun zamndr bepanthnle e vitamini ni bende kullandımm göz altlarımada sürmüştm sanki bi morarma oldu bu konuda bilgisi olan varmıı

Canım benim cildim beyaz ve epey hassas polenler en büyük sıkıntım mesela her gün sürmedim göz altlarıma haftada 3 falandır yağ bezesi falan oluşmadı ki disk şeklinde makyaj temizleme pamuğunu ıslatıyorum fazla suyunu sıkıp yağ karışımımdan yeteri miktar döküp tüm yüzüme yediriyorum Beze oluşumunu tetikleyebilecek bir miktar değil bu.
Aklıma gelmişken yağ karışımını kullanacağınız zaman bir süre çalkalayın ki yoğunluğu farklı olan yağlar dipte kalmasın
Şimdi şu cümle önemli ''sanki'' mi? ve ''daha önce renk koyuluğu''n zaten var mıydı ? bende ve kullanan arkadaşlarda böyle bir şikayet oluşmadı çünkü

sonunda bulabildmm burda yeniyimde zor oldu biraz morluklar evet önceden yoktu ben e vitaminiyle bepanthni karıştırıp sürnce arttı biraz sanki dedimm çünkü 3 aydr çok geç saatlere kadar pc başında kalıyorum bu yüzdende artmış olabilir diğper yandan cildime çok iy geldi parlak ışıltılı dahası sağlıklı gözüküyo

Bu hafta ben de denemeyi düşünüyorum bunu canım bulabildgimi bulup alıcamm gelişmeleri de yazarımm.

Bak işte sorunu buldun Süre ilerledikçe daha da güzel ve sağlıklı hale geleceğine eminim cildinin

Bu hafta ben de denemeyi düşünüyorum bunu canım bulabildgimi bulup alıcamm gelişmeleri de yazarımm.

Canım hoşgeldin yağ alırken lütfen markaya dikkat et inanılmaz bir rant pazarı var ve bir çok firma likit parafin ve ayçiçek yağı ile seyreltiyor yağları.:2:
Hiç bir markanın mümessili değilim ama kendi aktarımın canlı canlı gösterdiği örnek ve uyarılar ile şunu söyleme ihtiyacı hissediyorum ''karden'' ve ''mecitefendi'' dışına yağ alma.
Evigen bulma konusunda sıkıntı yaşamazsın zaten

Tamam canım buna dikkat edicem çok sağol

lady subaru arkadaşım bende nival markalı cilt bakım yağı var.içindeki yağları söyleyeyim.buğday,jojoba,badem,menekşe,üzüm çekirdeği,pirinç kepeği,okaliptus,biberiye,yılan,kuşburnu yağları var.bunlarıda kullanabilirim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…