- 17 Kasım 2011
- 243
- 5
-
- Konu Sahibi LadySubaru
LAdysubaru seni bana Allah mı gönderdi
Esmer bi cilde sahibim ve hiç kozmetik ürünleri kullanmadım cildime bu zamana kadar,27 yaşındayım. Sadece zeytinyağlı sabunla banyodan banyoya yıkadım ve nemlendirici sürdüm oda arko krem, ve malesef 4-5 yıldır her banyoda kese yaptımyani cildime o kadar özensizimki. Geçen yaz düğününm var diye niveanın havuç yağını cildime sürüp güneşin alnına yatınca elmacık kemiklerim kahverengi leke doldu üstelik bayağı büyük lekeler ÇOk ünlü bir hastanenin dermatolağına gittim cilt soyucu leke açıcı krem verdi ama banamısın demedi. tedavi cevap vermiyor ya lazer yada kimyasal peeling açar senin cildini dedi ( Cİldim çok kuru ne olur bana neler yapmam gerek yardımcı olurmusun? bidaha asla bu şekilde güneşlenmeyeceğim. zaten artık şu mevsimde bile sabahlaerı güneş koruyucumu sürmeden çıkmıyorum hatta günde 2 defa dışardaysam 3-4 defa tazeliyorum.. Aklım başıma geldi ama lekeli kuru ciltli ne yapacağını bilmeyen birisi oldum çıktım kendime güvenim kalmadı depresyondayım
bana bakar mısın cnm cildim sarkıyor soluk qibi görünüyor denemedigim bişe kalmadı argan yagı düşünüyordum ama sahte die vazgeçtimm hangisini önerirsinn
Çok teşekkür ederim tatlımyazdıklarınız cilde iyi gelen şeyler.
takipteyim. :)
Yazdıklarından şu anda elimde kayısı çekirdeği kremi buğday yağı ve biberiye yağı var...
Buğday yağı lekelere iyi geliyorsa bende cildimi iyice bi temizleyip süreyim...
Bu aralar sularımızda bi problem var sıcak akmıyor bu yüzden sıcak bi duş alıp siyah noktalarımdan kurtulamıyorum (su ısıtıp buhara tutmakta çok sıkıcı geliyor..) ama acilen kurtulmam lazım burnum çileğe dönücek yakında
Bunun içinde en kısa çözüm nedir bi fikrin varmı :)
Bu aralar doğal şeylere takmış durumdayım bende ama bazen uygulamak çok zor geliyor fakat kendimi salmamam lazım...
kayısı yağı muhteşem kokuyor ve yumuşacık yapıyor cildi ama tüylenmeye sebep olduğunu duymuştum var mı öyle bi durum?
Canım o ayrıma bende tam varabilmiş değilim ama biz tedbiri elden bırakmayıp kayısı çekirdeği yağı kullanalım en iyisi
ya kayısı çekirdeği yağı da tüylendirirse?
çünkü zaten tüylü bi yüzüm var çoğaldığını düşünemiyorum kabus olurdu=)
kreme hemen e vitamini koydum.cildim ışıl ışıl oldu sayende.teşekkürler
gözaltı morlukları için ve cilt tonunu açıcı içinde tavsiyelerin varmı
denemek için yaptığım için garnıer esas bakım kremine yaptım.
kremin kalitesi önemli midir?
yaa cicişlerr benn bi konuda takıldımm şimdii bu yağ karışımını göz çevremize sürerseek yağ bezeleri oluşmazmıı ?ayrıca uzun zamndr bepanthnle e vitamini ni bende kullandımm göz altlarımada sürmüştm sanki bi morarma oldu bu konuda bilgisi olan varmıı
sonunda bulabildmm burda yeniyimde zor oldu birazmorluklar evet önceden yoktu ben e vitaminiyle bepanthni karıştırıp sürnce arttı biraz sanki dedimm çünkü 3 aydr çok geç saatlere kadar pc başında kalıyorum bu yüzdende artmış olabilir diğper yandan cildime çok iy geldi parlak ışıltılı dahası sağlıklı gözüküyo
Bu hafta ben de denemeyi düşünüyorum bunu canım bulabildgimi bulup alıcamm gelişmeleri de yazarımm.
Canım hoşgeldin yağ alırken lütfen markaya dikkat et inanılmaz bir rant pazarı var ve bir çok firma likit parafin ve ayçiçek yağı ile seyreltiyor yağları.:2:
Hiç bir markanın mümessili değilim ama kendi aktarımın canlı canlı gösterdiği örnekve uyarılar ile şunu söyleme ihtiyacı hissediyorum ''karden'' ve ''mecitefendi'' dışına yağ alma.
Evigen bulma konusunda sıkıntı yaşamazsın zaten