-
- Konu Sahibi LadySubaru
en ama een kısa zamanda kremi ve e vitamınını alıp başlamalıyım.canım bişey sorcam sen bu yağ karışımınını ne zaman sürüyosün yüzüne.kremin üstüne sürülmez heralde
Bunu bende denemek istiyorum ama burda malzemeleri bulmak zor.
Konuya abone aldim, yazin trde denerim insallah
Insallah canim beniim...
Gozenekler s.kilasinca zaten cildim daha purusszu gorunur kendimi daha iyi hissederim
bunu gördüğüm iyi oldu mutlu oldum ama sanırım uzun bi süre yüzüme bişey süremiycem arkadaşlar mahvoldu çnkü yüzüm
yaaa harikaymış buu ben de kara üzüm çekirdeği kremini nemlendirici olarak kullanıyorum onun içine katayım bari e vitaminini
göz altlarım kırışmaya başladı
maskeleri de 1-2 defa yapıyorum sıkılıp bırakıyorum
bu iyi geldi çok teşekkürler paylaştığın için =)
Neden tatlım? Anlatırsan yardımcı olabilirim
canım benim cildim aşırı hassas nemlendirici sürmesem gerilir pul pul olur sürsem sivilce olur eczaneden noviderm aldım bayan önerdi memnun kalırsın dedi bu arada akne sorunum da yok dediğim gibi bişey sürersem yada tek tük bazı dönemlerde çıkar. siyah noktalarım var burnumun üstünde hafif de gözeneklerim var. boreade 12 , matlaştırıcı krem ve scrub verdi. matlaştırıcı krem sivilcelenme yaptı boreade 12 mahvetti. yüzüme sürdüğüm anda yanma kaşıntı oluyodu hemen yıkıyodum dayanamıyodum eczaneye gittim noviderm güzellik uzmanını telefonla aradılar o da normal olduğunu içinde aha bulunduğunu zamanla cildimin alışacağını söyledi . akşam eve geldim duşa girdim scrubla yıkadım çıktım boreade 12 sürdüm nasıl yanıyo yüzüm nasıl kaşınıyo anlatamam sonra terlemeye başladı bi baktım aynaya her yerim sinek ısırığı gibi kabarmış . bu gün doktora gittim alerji olmuş yüzüm ürünlerden advantan ve nutraplus diye iki krem verdi karıştırıldı kremler bide tablet verdi pazartesi de kontrole çağırdı çok üzgünüm mahvoldu yüzüm
Çok geçmiş olsun tatlım umarım biran önce toparlar cildin işte bu sebeplerden kozmetik ürünlere güvenmiyorum bende vichy ürünlerinde böyle sorunlar yaşadım.
Hem sağlığımız bozuluyor hemde avuç dolusu para döküyoruz
Lütfen doktorunun yazdığı ilaçları düzenli kullan ve sonrasında benim gibi doğal ürünlere yönel.
Alerjin geçtikten sonra yağ karışımı ve yine benim yazdığım e vitaminli nemlendiricinin cildine sıkıntı yaratmadan besleyeceğini düşünüyorum cilt yapılarımız hassasiyet olarak aynı çünkü
gerçekten mii canım seninde m bişey sürünce sivilcen çıkıyodu :))
Yüzümdeki bir kaç siyah noktayı sıkıp sivilce oluşumuna sebep olmuştum eczanedeki sözde güzellik uzmanının ısrarıyla vichy kullanmak gibi bir hataya düştüm canım bende.
Meğer cildi beslemek gerekiyormuş sonradan anladım.
Mesela cildim yağlıya dönük karma bu yüzden yağlı bakımlar sivilce siyah nokta yapar zannediyordum ki sıkı araştırma ve denemeler sonrası alakası olmadığını
cildimin bunları sünger gibi emdiğini canlandığını farkettim ve bu 2 formülü oluşturdum
Diğer mesajlarımda da belirttiğim gibi peeling yapıp cildi ölü hücrelerden arındırmakta çok önemli
(kese yapmayı kastetmiyorum! cildi hırpalamaya sebep oluyor)
çok teşekkür ederim deniycem canım ama dedim ya benm cildim herseye sivilcce yapıyo paptya yağı sivilcelere iyi gelirken bana sivilce yapmıştı bebk ürünleri kullanmam gerekiyomş :))
ya ben anlayamadımsadce nemlendiricinin içine e vitamini koyuyoruz dimi:S peki diğer yağları ne yapıyoruz:S bide cildim kuru gibi uygun olurmu ki:S
Canım güzel bir noktayı işaret ettin farketmeden, en büyük sıkıntılardan biri aldığımız yağların katkısız olması.
Kullandığın yağın saf olduğunu sanmıyorum yoksa sivilce yapmaz.
Aktarım eski komşumuz çıktı meğer ellerinde büyümüşüm ve ''karden'' markadan başka yağ vermiyor bana diğerlerinin karışım olduğunu söylüyor aklınızda olsun dikkat edin
çok saol canım sen şimdi ne öneririsin benim cildime :)
bilgiler için çok tşk ederim
bemiks ampul var şuan elimde, evigen yerine kullanabilirmiyim bunu?
birde garnier karma ciltler için olan bi krem var, onun içine katsam olurmu ki?
pek kozmetik kullanmıyorum artık,içim rahat etmez biliyorumda
bepanthen krem var yada onun içinemi koysam
bende yıllarca kozametiğe bir ton para döküp hiç faydasını görmeyen biriyim. şimdilerde kantaron yağı, bepanthen krem, madecassol krem kullanıyorum ve aşırı derecede memnunum. gözenek sıkılaştırıcı bu yöntemde hoşuma gitti