- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
-
- Konu Sahibi LadySubaru
selam beybii
lavanta suyuna aşık oldum galiba
cildim yatıştı güzel oldu
acaba kil maskesini hergün problemli olan bölgeye, hafta 1 de tüm yüze uygulasak olurmu?
selam beybii
lavanta suyuna aşık oldum galiba
cildim yatıştı güzel oldu
acaba kil maskesini hergün problemli olan bölgeye, hafta 1 de tüm yüze uygulasak olurmu?
canım merhaba benim sorunum siyah noktaları sıktığım için çok ama çok ufak delik tarzı şeyler oldu burnumun üstünde ve yanaklarımda çok belli olmuyolar ama ben rahatsız oluyorum acaba bu sorunada iyi gelebilirmi
Benim gözenek sorunum var en iyi ne gelir acaba :44::44:
Arkadaşlar aranızda yeniyim ama forumu üye olmadan da takip ediyordum.
Özellikle LadySubaru'ya çok teşekkürler. nun bilgilerinden çok yararlandım...
Hakkın geçti bana Helal et lütfen:)
tatlım tonikle aran nasıl acaba
Ladym ozon yağının sivilce üzerinde etkisini gördün mü ?
Ya yanağımda kocaman bir sivilce var ne yapsam geçer bilmiyorum
Helal olsun tatlım işine yarıyorsa ne mutlu bana
Çok teşekkürler Lady... Ozon yağı almayı düşünüyorum ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum.. Yardımcı olur musunuz?
Helal olsun tatlım işine yarıyorsa ne mutlu bana
Çok teşekkürler Lady... Ozon yağı almayı düşünüyorum ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum.. Yardımcı olur musunuz?
Canım haftada 2-3 gece cildine az miktar masaj yaparak süreceksin, eğer göz altına kullanacaksan yine 2-3 gece sürüp uyuyup sabah yıkayacaksın
Aldığında özel msj at bana yine yardımcı olurum kullanım planını çizeriz.
Canım haftada 2-3 gece cildine az miktar masaj yaparak süreceksin, eğer göz altına kullanacaksan yine 2-3 gece sürüp uyuyup sabah yıkayacaksın
Aldığında özel msj at bana yine yardımcı olurum kullanım planını çizeriz.
Tamam çok çok teşekkürler...
biter korkusuyla stok yaptığımız yağların raf ömrü ne kadardır? Fikriniz var mı kızlar?
Üzerinde yazıyordur mutlaka üretim ve son kullanma tarihi...
Muhtemelen 1 yıldır...
kızlar doa nın tüy azaltıcı kremini deneyen oldu mu?
Tatlım kil cildin yağını emiyor evet mineral katkısı da veriyor tabi ama haftada 2 defa iyidir sayıyı yükseltme hassasiyet geliştirip tahriş edebilir
Bende gingseng li kile vuruldum lavanta ve gül suyuyla çok güzel uyum sağlıyor