- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
-
- Konu Sahibi LadySubaru
bi kez daha inceleyeyim o halde yazdıklarını :) teeşkkürler ediyorum
Bişey daha sormak istiyorum doa ürünleriyle alakalı olarak.Bunları internettenmi sipariş ettiniz acaba?Bizzat gidip dokunamadan, sevemedenmı alacagız:)
arkadaşlar benim güneşten dolayı yüzümde isilik denen sivilceye benzer şeyler çıkmıştı..sonra sürekli makyaj yapmaktan dolayı kuru ve pul pul bi görünüm vardı bazı yerlerde..en çok ta göz altlarım canımı sıkıyordu çünk kuruduğu için kırışma başlamıştı..netten gördüğüm tarifleri uyguladım..şu yağ bu yağ derken evi yağ deposuna çevirdim..baktım olacağı yok yağlar bile nemlendiremiyor gittim cildiyeye..sadece 3 gün içinde verilen ilaçlarla cildim bebek gibi oldu...ben ki ünlü bir markadan 215 tlye kıyıp göz altı kırışıklığı için krem alan biriyim..ve işe yaramamıştır..yüzüme verilen ilaçtan çok az göz altıma sürdüm çok işe yaradı..ilaç herkeste aynı etkiyi yapmayabilir ondan isim vermicem ama sorun varsa cildinizde lütfen bi dermotoloğa görünün..kozmetikler ve doğal olduğu söylenen yağlardan daha etkili olcağını göreceksiniz.
ne varsa doğal şeylerde vardır
dermatolog benim cildimi mahfetti ilaçlar bir yere kadar ama sonrası için gene aynı sıkıntılar
ladynin de dediği gibi cildini temiz tutup güzelce bakımını yapıcaksın gerisi gelir zaten
canım yaptım maskeyi burnuma sürmedim ama şuan aşırı kızardım
Kil maskesi mi yaptın tatlım ?
evet ama aşırı kızardım:S lavanta suyuyla yaptım, üstüne lavanta suyunu toniklesem mi?
bide ben içine nar çek. yağı ve pirinç kep. yağı ekledim
canım ilk defa yaptım kurumadan yıkadım çok kaşındımannem kızdı zaten daha burnun düzelmedi iş getircen başına diye
öyle yapalım bakalım teşekkürler tatlım :)
benim yüzümde sivilce çok olmazdı sadece regli dışında bu sene çok oluyo renk bozukluğu gibide var sivilceler geçiyo izleri kalıyo geçmiyo siyah noktada var göz altımda morlukta var bu sene cildim çok kötü oldu izler için bepanten kullandım ama geçirmedi hangi nemlendiriciyi sürdüycem sivilce yapıyobenimiçin hangi tarifini önerirsiniz
Hadi bakalım hayırlı olsun bana.
Artık tarifler burada olacak, geniş açıklayıcı bilgisi
xxxx da