Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Bişey daha sormak istiyorum doa ürünleriyle alakalı olarak.Bunları internettenmi sipariş ettiniz acaba?Bizzat gidip dokunamadan, sevemedenmı alacagız:)

arkadaşlar benim güneşten dolayı yüzümde isilik denen sivilceye benzer şeyler çıkmıştı..sonra sürekli makyaj yapmaktan dolayı kuru ve pul pul bi görünüm vardı bazı yerlerde..en çok ta göz altlarım canımı sıkıyordu çünk kuruduğu için kırışma başlamıştı..netten gördüğüm tarifleri uyguladım..şu yağ bu yağ derken evi yağ deposuna çevirdim..baktım olacağı yok yağlar bile nemlendiremiyor gittim cildiyeye..sadece 3 gün içinde verilen ilaçlarla cildim bebek gibi oldu...ben ki ünlü bir markadan 215 tlye kıyıp göz altı kırışıklığı için krem alan biriyim..ve işe yaramamıştır..yüzüme verilen ilaçtan çok az göz altıma sürdüm çok işe yaradı..ilaç herkeste aynı etkiyi yapmayabilir ondan isim vermicem ama sorun varsa cildinizde lütfen bi dermotoloğa görünün..kozmetikler ve doğal olduğu söylenen yağlardan daha etkili olcağını göreceksiniz.

Bakım yapmak derken cildin asidik ve bazik dengesini dokusunu korumaktan bahsediyorum ben burada, elbette öncelikle doktora gideceksiniz.
Sizinki güneşe bağlı alerjiymiş belli ki (kırmızı font ile kendi mesajınızda işaretledim), artı yağlar cildi yumuşatır ama güneş alerjisine sahip cildiniz varsa sorununuzu tetikler, annemde mevcut ondan dolayı iyi bilirim
Ve her dermatoloğa güvenmemenizi tavsiye ederim, ilaç firmaları ve kozmetik firmalarıyla ürün anlaşmalarını biliyoruz, sadece anlatmak istediğim alerji ve iltihap oluşumu dışında cildinizin temizliğine özen gösterir yüzünüze sürü sürü kimyasal içeren kremler tonikler vs ler kullanmayıp doğal bakımlarla gözünüzde büyüttüğünüz problemleri çözebilirsiniz.

Nezaketen cevap verdim konuyu ilk açtığımda yazdığım mesajıma konu dışında yorum yapılmamasını özellikle belirtmiştim ezip geçtiniz, canınız sağolsun

---- Kil Maskesi ----

* 1 tatlı kaşığı Kil
* 4 tatlı kaşığı Gül Suyu veya Lavanta Suyu (elinde gül suyu, lavanta suyu olmayan normal su kullanabilir)

# Denedim kızlar kıvamı tam oluyor, tüm cildinize sürün ister hafif kuruduğunda ovarak çıkartık ister kuruduğunda eliniz su alıp yuvarlak hareketlerle durulayın.
(Tarifim Gingseng katkılı kil içinde geçerlidir)
Cilt tipinize göre haftada 2 gün yapabilirsiniz

---- Nemlendirici ----

* 2 yemek kaşığı Fesleğen Kremi yada Melisa Kremi ( 1 y. kaşığı fesleğen, 1 y. kaşığı melisa kremi şekilinde de olabilir)
* 1 ampul Evigen (e vitamini eczaneden alabilirsiniz)

# Eski nemlendirici kabınızı sıcak suyla ve deterjan ile güzelce dezenfekte edip durulayın, kremi koyup evigeni ilave edin iyice homojen olana kadar karıştırın oldu size çok güzel bir nemlendirici

Günlük yada gece kullanımına uygundur

---- Yağ Karışımı ----

* 1 y. kaşığı Pirinç Kepeği Yağı
* 1 y. kaşığı Nar Çekirdeği Yağı
* 1 y. kaşığı Kara Üzüm Çekirdeği Yağı

# Elinizde ki yağlara göre aynı ölçüler ile karışımı değiştirebilirsiniz, ben bu oranda karışım yaptım kullanıyorum

Haftada 2-3 gece yüzünüzü sabununuz ile yıkadıktan sonra tüm yüzünüze (4-5 damla yeterli gelir) parmak uçlarınızla aşağıdan yukarıya masaj yaparak uygulayın.

---- %20 Laktik Asitli Tonik ----

* 1 şişe %20lik Laktik Asit (1 şişesi 30ml)
* Aynı miktarda Gül Suyu yada Lavanta Suyu
* 5 damla Pirinç Kepeği Yağı
* 5 damla Nar Çekirdeği Yağı
* 5 damla
Kara Üzüm Çekirdeği Yağı
* 5 damla Lavanta Yağı

#Sabahları ve akşamları yüz, boyun bölgenizi bir pamuğa damlatıp silebilirsiniz

(oran sorunsuz soyma yapmıyor ama güneş koruyucu kullanmalısınız neticede mikro peeling yapıyor, içine eklediğim yağlar peeling yanında nemlendirme ve besleme, cildin yenilenmesine destek verecek)

Güle güle kullanın bakımlı arkadaşlarım

Orjinal mesajımın linki
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...i-parfumleri-kullananlar-37.html#post25467562

Son düzenleme:
ne varsa doğal şeylerde vardır
dermatolog benim cildimi mahfetti ilaçlar bir yere kadar ama sonrası için gene aynı sıkıntılar
ladynin de dediği gibi cildini temiz tutup güzelce bakımını yapıcaksın gerisi gelir zaten

evet ama aşırı kızardım:S lavanta suyuyla yaptım, üstüne lavanta suyunu toniklesem mi?
bide ben içine nar çek. yağı ve pirinç kep. yağı ekledim

1-2 damla yağlardan eklenebilir tatlım iyi yapmışsın.
Bende kızarma olmuyor ki tam kurumasını bekledim, demek cildin alışana kadar kil maskeni tam kurumadan yıka
Nemlendirici sür tonik yapmana gerek yok.

canım ilk defa yaptım kurumadan yıkadım çok kaşındım annem kızdı zaten daha burnun düzelmedi iş getircen başına diye

canım ilk defa yaptım kurumadan yıkadım çok kaşındım annem kızdı zaten daha burnun düzelmedi iş getircen başına diye

Bak onu hesaba katmadık cildinin alt tabakasında hala ödem olduğu için tepki vermiş olabilir, kaşınma normal ölü deriyi aldığı için oluyor
Bir süre pek yüklenme cildine, haftada 2 defa yağ bakımı kafi.

benim yüzümde sivilce çok olmazdı sadece regli dışında bu sene çok oluyo renk bozukluğu gibide var sivilceler geçiyo izleri kalıyo geçmiyo siyah noktada var göz altımda morlukta var bu sene cildim çok kötü oldu izler için bepanten kullandım ama geçirmedi hangi nemlendiriciyi sürdüycem sivilce yapıyo benimiçin hangi tarifini önerirsiniz

İşte tarif burada tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...n-birebir-hala-kullaniyorum.html#post24292603

Hadi bakalım hayırlı olsun bana.
Artık tarifler burada olacak, geniş açıklayıcı bilgisi
xxxx da

hayırlı olsun canım. en güzelini yapmışsın
peki seni takip edebilmemiz için bizimde mi blog açmamız gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb ben dediğiniz nemlendiriciyi yapmak isterim ama daha yeni ceradolin nemlendirici losyon aldım. ama siyah noktalar gözenekler ve bir türlü geçmeyen sivilce izleriyle aşım dertte bunlar için ne yapılabilir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…