Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
hayırlı olsun canım. en güzelini yapmışsın
peki seni takip edebilmemiz için bizimde mi blog açmamız gerekiyor?

Gmail sahibi olmanız yada almanız yeterli canım
Gmail girişinizi yapıp blog a gelmeniz ve fallowers kısmından takibe alabilirsiniz

mrb ben dediğiniz nemlendiriciyi yapmak isterim ama daha yeni ceradolin nemlendirici losyon aldım. ama siyah noktalar gözenekler ve bir türlü geçmeyen sivilce izleriyle aşım dertte bunlar için ne yapılabilir acaba?

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...n-birebir-hala-kullaniyorum.html#post24292603

İlk mesajımı ve diğer mesajları inceleyin, tüm sorularınızın cevabı onlarda, tekrar yazmayalım

Ladym iki gündür sehir dısındayım daha da kalıcam 4-5 gün hiçbir bakımımı uygulayamıyorum burda yanıma alamadım cunku yaglarımı
Evime dönünce ilk işim full bakım olucak

Ladym iki gündür sehir dısındayım daha da kalıcam 4-5 gün hiçbir bakımımı uygulayamıyorum burda yanıma alamadım cunku yaglarımı
Evime dönünce ilk işim full bakım olucak

İyi olmuş tatlım cilt şaşırır 4-5 gün sonra başladığında güzel tepki verir

Merhaba lady ben de seni okuya okuya biraz da kendim birseyler düşünerek söyle bir bakım uygulamaya çalışıyorum yanlış ve ya eksik birsey varsa yardımcı olur musun. Benim cildime cilt analizine girdiğim her zaman kuru diyorlar ben hep yağlı ciltler icin ürün aldım ama hep bir iki kullanıp attım. Düzenli nemlendirici kullanmak bende hemen sivilce yapıyor şimdiye kadar sadece olay ve amway bende sivilce yapmadı. Su anda nonique cilt temizleyici kullanıyorum noniquenin içeriği sitesinde yazıyor bana cok güvenilir geldi ama öyle ise yaramıyo gibi birsey doğal diye düşündüm aldım. Sık sık yüzüme avene sarıkiz ya da kendi yaptığım gülsuyu maden suyu karışımı sıkıyorum. Bunu yaklaşık üç senedir yaparım. Hafta da iki kez falan pirinç kepeği ve nar çekirdeği yağı karışımı sürüyorum gece. Aklıma gelince bazen de ozon. Ben bir yağ karışımı yapmıştım limon biberiye argan uzum çekirdeği daha neler neler melisa ya da fesleğen kremine bu karışımı ekliyorum öyle her gün banyo dan sonra sürüyorum. Banyo da artık sadece doa nin sabunlarini kullanıyorum. Zaten şampuan ve saç kremi doa. Banyo dan sonra saçlarıma gliserin su argan yağı hindistan cevizi yağı ile yaptığım suyu sıkıyorum. Kıl maskesini hafta da bir yapıyorum ama gül suyu ile sadece yurt da kaldığım icin çiçek kaynatmak zor bana. Haftada bir doa saç bakım yağı. Tonik olarak h2o kullanıyorum ama göz makyajımi onunla silince kirpiklerim dökülüyor yağsız göz makyaj temizleyici önerir misin lancome dediler ama cok pahalı talika da kullandım makyajı dağıta dağıta temizliyor sevmiyorum simdi avene aldım ama yağ var mi bilmiyorum. Bazıları badem yağı kullanıyor imis. Ama ben de hemen bir sürü beze oluyor. Gözlerim cok hassas ve lensler var. Yüzümde sebamed yağsız Güneş kremi ve hafta da bir kac gün gece yağ dışında nemlendirici kullanmak istemiyorum. Sadece su içerek dengeyi sağlarım gibi geliyor. Böyle bir yol izliyorum cilt icin bana tavsiyelerin olur mu. Cok uzun oldu kusuruma bakmayin.

Tatlım çok güzel bir program uyguluyorsun hiç bozma devam et.
Nemlendirici sorununu fesleğen kremine 2 tane evigen ampul (e vitamini) ilave ederek kullanabilirsin.
Birde göz altına, göz çevrene ozon yağından başka yağ sürme.
Kil maskesi de yap çünkü yağ bakımı yapıyorsun, hem gözeneklerini açar hem peeling yapmış olursun.
Bol taze sebze meyve ve sıvı tüketmeye özen göster

Aslında sen söyledikten sonra ben de o ampullerden istiyorum ama iki büyük şişe argan yağı almıştım öyle kolay bitmez ki ben de bitsin diye nemlendiricilere ondan sıkıyorum e vitamini niyetine :-D öyle yüze göze sürmekle bitecek gibi değil

O zaman arganı bacaklarına kullan mutlaka ama yüz nemlendiricine yağ koyma leke yapar bu mevsimde.

Son düzenleme:
yüzümde çok nadir tek tük sivilce çıkardı oda çook nadir yani ama bu iki haftadır kırmızı uçsuz sivilceler çıkıo ve yüzümde tamı tamına böle 6 sivilce var... bi kaçtanesinin izi kaldı diğerleride olduğu gibi duruyor...
Benim sorunum siyah noktalar ve çok olmamakla birlikte beyaz yağ bezeleriydi...
Ama iki haftadır yüzümü tanıyamıyorum...
Sabah kalktığım gibi yüzümü kükürtlü sabunla yıkıyorum... Ardından nemlendiricimi sürüyorum...
Hergün duş alıyorum ve her duştan sonra burnumun üzerine muhakkak kil maskesi yapıyorum... Haftada iki kerede tüm yüzüme sürüyorum....
On günden beri de üçlü yağ karışımımı aksatmadan her gece sürüyorum... onun öncesinde yine yüzümü sabunla yıkıyorum....
Göz altlarımada ozon yağını sürüyorum...
Ama nerde hata yapıyorum da bu sivilceler çıkmaya başladı...
Önceden böle olmazdı nadir çıkardı sivilce oda geçerdi izi kalırdı ama izi de kısa bi süre sonra yok olurdu...
Şimdi böyle değil...
Tatile gitmeden önce geciktirici kullandım tatildeyken ilk sivilcem çıkmaya başladı sonrada arkası geldi.Baştan adet olmadım diye böyle çıktı sandım ama olduktan sonrada sivilceler çıkmaya devam etti adetim bitti hala çıkıyor her geçen gün artırıyor yani...Sanırım doktora çıkmak zorunda kalıcam... Aksi gibi hiçte sevmem doktora gitmeyi...İyi gelen bi ilaç bilsem direk gidip eczaneden alıcam....
Aranızda böyle olan varmı kızlar?

Ah tatlım ya hormon dengeni bozmuşsun çok normal sivilce çıkması yüzünde (geciktiriciler hormon arttırma ve azaltma ile etki ediyor)
Mutlaka doktora git sana hem hormon testi yapar hemde uygun bir antibiyotik yazar

ben de dün akşam kil maskesi yaptım iki kişilik eşimi de maskeledim
senin tarifinden uyguladım Lady lavanta suyuyla

Ah tatlım ya hormon dengeni bozmuşsun çok normal sivilce çıkması yüzünde (geciktiriciler hormon arttırma ve azaltma ile etki ediyor)
Mutlaka doktora git sana hem hormon testi yapar hemde uygun bir antibiyotik yazar

Bi kaç sivilce daha eklendi...
Çok mutsuzum
Doktora sanırım pazartesi çıkıcam üşengeçlikten çıkamıyorum bi türlü...
Tabi bu süre içinde bakımlarımı ihmal etmiyorum ama

Bi kaç sivilce daha eklendi...
Çok mutsuzum
Doktora sanırım pazartesi çıkıcam üşengeçlikten çıkamıyorum bi türlü...
Tabi bu süre içinde bakımlarımı ihmal etmiyorum ama

Ama tatlım biran önce gitmen lazım üşenmek yok

blog açmak mükemmel bi fikir olmuş lady subaru. süpersin

Teşekkürler tatlım işlerim yoğun bu ara pek ilgilenemiyorum ama en kısa zamanda daha da güzelleşecek

Sen yapasın da güzel olmas mı.. :) kolay gelsin. Yardıma ihtiyacın olursa bis burdayız

Ama tatlım biran önce gitmen lazım üşenmek yok

Teşekkürler tatlım işlerim yoğun bu ara pek ilgilenemiyorum ama en kısa zamanda daha da güzelleşecek

Dünden beri benzalin kullanıyorum yatıştırdı sivilcelerimi biraz olsun rahatladım:)

valla pazartesiyi bekleyemedim dedim bi kaç gün bi kaç gündür eczaneden aldım ama çok iyi geldi.
Kocaman kırmızı sivilcelerimi yatıştırdı.

Canım sen yinede doktora git mutlaka, unutma temel sorun sivilce değil hormonel dengen bozuldu ihmal etme ki allah korusun daha büyük sorun yaşama

selam beybii
lavanta suyuna aşık oldum galiba
cildim yatıştı güzel oldu
acaba kil maskesini hergün problemli olan bölgeye, hafta 1 de tüm yüze uygulasak olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…