Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
selam beybii :KK1:
lavanta suyuna aşık oldum galiba :KK70:
cildim yatıştı güzel oldu :nazar:
acaba kil maskesini hergün problemli olan bölgeye, hafta 1 de tüm yüze uygulasak olurmu?

Ben öyle yapıyordum 2 gün öncesine kadar şimdi sivilce ilacı kullanıyorum diye bişey sürmüyorum yüzüme.
Her gün duş alıp burnumun üstüne kil maskesi yapıyordum haftada 2 kerede tüm yüzüme bi zararı olmadı.

selam beybii :KK1:
lavanta suyuna aşık oldum galiba :KK70:
cildim yatıştı güzel oldu :nazar:
acaba kil maskesini hergün problemli olan bölgeye, hafta 1 de tüm yüze uygulasak olurmu?

Tatlım kil cildin yağını emiyor evet mineral katkısı da veriyor tabi ama haftada 2 defa iyidir sayıyı yükseltme hassasiyet geliştirip tahriş edebilir:KK34:
Bende gingseng li kile vuruldum lavanta ve gül suyuyla çok güzel uyum sağlıyor:KK16:

Son düzenleme:
canım merhaba benim sorunum siyah noktaları sıktığım için çok ama çok ufak delik tarzı şeyler oldu burnumun üstünde ve yanaklarımda çok belli olmuyolar ama ben rahatsız oluyorum acaba bu sorunada iyi gelebilirmi

canım merhaba benim sorunum siyah noktaları sıktığım için çok ama çok ufak delik tarzı şeyler oldu burnumun üstünde ve yanaklarımda çok belli olmuyolar ama ben rahatsız oluyorum acaba bu sorunada iyi gelebilirmi

Benim gözenek sorunum var en iyi ne gelir acaba :44::44:

İlk mesajımda yazdıklarımı uygularsanız kil maskesi de yaparsanız zamanla toparlar:KK34:

Arkadaşlar aranızda yeniyim ama forumu üye olmadan da takip ediyordum.

Özellikle LadySubaru'ya çok teşekkürler. nun bilgilerinden çok yararlandım...

Hakkın geçti bana Helal et lütfen:)

Ladym ozon yağının sivilce üzerinde etkisini gördün mü ?
Ya yanağımda kocaman bir sivilce var ne yapsam geçer bilmiyorum :KK43::KK43:

Arkadaşlar aranızda yeniyim ama forumu üye olmadan da takip ediyordum.

Özellikle LadySubaru'ya çok teşekkürler. nun bilgilerinden çok yararlandım...

Hakkın geçti bana Helal et lütfen:)

Helal olsun tatlım işine yarıyorsa ne mutlu bana :KK9:

tatlım tonikle aran nasıl acaba :KK51:

Pek güzel anlaşıyoruz:KK1:

Ladym ozon yağının sivilce üzerinde etkisini gördün mü ?
Ya yanağımda kocaman bir sivilce var ne yapsam geçer bilmiyorum :KK43::KK43:

Geçiriyor canım sürebilirsin, sinek mi ısırdı sürebilirsin kaşıntı falan kalmıyor:KK9:

Helal olsun tatlım işine yarıyorsa ne mutlu bana :KK9:

Çok teşekkürler Lady... Ozon yağı almayı düşünüyorum ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum.. Yardımcı olur musunuz?

Canım haftada 2-3 gece cildine az miktar masaj yaparak süreceksin, eğer göz altına kullanacaksan yine 2-3 gece sürüp uyuyup sabah yıkayacaksın:KK54:
Aldığında özel msj at bana yine yardımcı olurum kullanım planını çizeriz.

biter korkusuyla stok yaptığımız yağların raf ömrü ne kadardır? Fikriniz var mı kızlar?

biter korkusuyla stok yaptığımız yağların raf ömrü ne kadardır? Fikriniz var mı kızlar?

Üzerinde yazıyordur mutlaka üretim ve son kullanma tarihi...

Muhtemelen 1 yıldır...

Direkt güneş ışığına maruz bırakılmadığı takdirde 1 senedir, yağ neticede:KK34:

kızlar doa nın tüy azaltıcı kremini deneyen oldu mu?

Güzelim (kararları bile bile) konu dışına çıkma lütfen...

Son düzenleme:
Tatlım kil cildin yağını emiyor evet mineral katkısı da veriyor tabi ama haftada 2 defa iyidir sayıyı yükseltme hassasiyet geliştirip tahriş edebilir:KK34:
Bende gingseng li kile vuruldum lavanta ve gül suyuyla çok güzel uyum sağlıyor:KK16:

tatlım bende de gingsengli kil var , evde mevlütlerde kullandığımız gül suyu var, acaba o gül suyu ile maske yapabilir miyim, yoksa farklı bir gülsuyundan mı bahsediyorsun acaba ?

X