Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Canım ya ben bu ozon yağını sürdüm yüzüme az önce.
Yağı cıkarırken cok zorlandım buzdolanbının alt tarafına koysam olur mu :26:
Bir de ellerimden bile cok zor arındı kokusu haala duruyor sabah yüzümden nasıl arıncak acaba :KK53::KK52::KK52::KK52:

Canım ozonun soğukta muhafazası gerekiyor çünkü yağ sıcağı gördükçe ozon gazını bırakıyor yapısından.
Çay kaşığı ile çıkart az bir miktar tekrar dondurucuya koy:KK34:
Maalesef ozon gazının kokusu böyle bende alışamadım :KK9: ama yarım saat 1 saat sonra uçuyor merak etme:KK1:

canım bi sorum olcak yüz nemlendiricimizin içine evigen kırıyoruz ya kremin kullanım süresini kısaltır mı ve kremi buzdolabında mı yoksa normal bi dolapta mı saklamalıyız :KK54:

canım bi sorum olcak yüz nemlendiricimizin içine evigen kırıyoruz ya kremin kullanım süresini kısaltır mı ve kremi buzdolabında mı yoksa normal bi dolapta mı saklamalıyız :KK54:

Çok güzel fikir tatlım dolapta muhafaza etmek ama ben yüz boyun ve ellerime de uyguladığım için fazla sürmüyor bitmesi :KK9: hiç bu açıdan bakmadım mantıklı:KK42::KK9:

Aklımdayken eklemek istedim yaptığınız nemlendiriciyi ve yağlarınızı direkt olarak güneş ışığına maruz bırakmayın:KK54:

Son düzenleme:
öncelikle bu kadar güzel anlatıp, tek tek cevap verdiğiniz için teşekkürler.
benim bir kaç sorum var kremleri aldım vitamini karıştırdım bu kremi göz altına üstüne sürebilirmiyiz.
buğday yağını haftada kaç kere ve göz çevresine sürebilirmiyiz,bu yağ krem cildimde sivilce yapmaya başladı, bırakmak istemiyorum geçermi acaba.
ben daha önce bir çok çeşit sabun kullanmıştım san ki faydasını görmedim şimdi banyo sabunu kullanıyorum yalnışmı yapıyorum.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

öncelikle bu kadar güzel anlatıp, tek tek cevap verdiğiniz için teşekkürler.
benim bir kaç sorum var kremleri aldım vitamini karıştırdım bu kremi göz altına üstüne sürebilirmiyiz.
buğday yağını haftada kaç kere ve göz çevresine sürebilirmiyiz,bu yağ krem cildimde sivilce yapmaya başladı, bırakmak istemiyorum geçermi acaba.
ben daha önce bir çok çeşit sabun kullanmıştım san ki faydasını görmedim şimdi banyo sabunu kullanıyorum yalnışmı yapıyorum.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Rica ederim tatlım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum:KK17:
Yaptığın krem karışımını evet göz altlarına sürebilirsin sorun yaşatmıyor ama tek ricam bol süreyim çok etkisi olsun gibi bir mantıkla değilde yetecek miktarda sür:KK34:
Sanırım buğday yağın likit parafin yada pamuk yağıyla seyreltilmiş olanlardan şuradan anladım bende bir sürü yağ kullanıyorum sivilcelenme problemim yok, buğday yağından daha üstün ve etkili olan ''pirinç kepeği yağı'' kullanmanı önerebilirim:KK16: Hem sivilcelenme yapmayacak hem yine leke açacak ki onu göz altına da rahatlıkla kullanabilirsin:KK34:
Bende cildimi ve vücudumu sabun kullanarak temizliyorum tatlım nane sabunu, nar sabunu, okaliptus sabunu tavsiyemdir:KK76:

yok beybi :)
burun estetiği yaptırdım :)
diğer lekelerim için tca düşünüyorum.
bide burnumun üstünde kocaman su çiçeği izi var :KK43: bantlar çıkınca görücem nasıl olduğunu :KK43:

yok beybi :)
burun estetiği yaptırdım :)
diğer lekelerim için tca düşünüyorum.
bide burnumun üstünde kocaman su çiçeği izi var :KK43: bantlar çıkınca görücem nasıl olduğunu :KK43:

Hadi inşallah istediğin sonucu alırsın tatlım :KK71:
Tca dan daha hafif bişeyler araştırıyorum neticelensin bilgilendireceğim:KK16:

Biliyordum naneyi çok seveceğini:KK9::KK9::KK9::KK9: bende bayılıyorum ona

Nasıl ferah ferahh.
Bir de kurutmuyor böyle diğer sabunlar gibi değil yani.
Ya bir şey sorucam sabun bozulur muu?Ben eskiden nar sabunu almıştım ama başka bir firma.
Ama sabun böyle yumuşamış parmağım giriyo içine bastırınca falan.Buzluğa atsam düzelir mi,yoksa direk çöpe mi atayım bilemedim :44:

Nasıl ferah ferahh.
Bir de kurutmuyor böyle diğer sabunlar gibi değil yani.
Ya bir şey sorucam sabun bozulur muu?Ben eskiden nar sabunu almıştım ama başka bir firma.
Ama sabun böyle yumuşamış parmağım giriyo içine bastırınca falan.Buzluğa atsam düzelir mi,yoksa direk çöpe mi atayım bilemedim :44:

Canım fazla su gördüğünde sabunlar öyle oluyor özellikle az katkılılar.
Nane sabununu kullandığının dışında çok fazla suyla muhatap etme, altından fazla suyunun süzecek olukları yada deliği olan bir sabunluğa koy.:KK34:
Ben 1milyoncudan hususi gittim aldım, gözüm gibi bakıyorum :KK1:

Son düzenleme:
ladysubaru hodan yağının gamzelerini doldurduğunu yazmışsın..botoks görevi mi görüyor bu.tek başına kullanabilirim demi..kaşlarımın arasına lazım da

hatta dudaklarıma bile kullanabilirim belki doldunluk verir:)) sonuçtan haber ederim işe yararsa..ben aktara gidiyorum şimdi:)

X