-
- Konu Sahibi LadySubaru
Nemlendiriciyi ısrarla tavsiye ediyorum bizlerin en büyük sıkıntısı nemlendirci
Canım tüyler yağ ile krem ile kuvvetlenmez bunu iddia edenler bence gidip bir hormon testi yaptırsın öyle konuşsun, renk koyulaşmasını (badem yağı ve yağlar..) sağlar buna bir şey diyemem, evigen e vitaminidir hücre yenilenmesi için bünyeye lazımdır.
Ben bephanten in içinde kullanmıyorum, kullanan arkadaşımızdan da olumsuzluk okumadık henüz.
büyük ihtimalle hormonlar ters yüz oldu hapı bırakınca.neticede vücut böyle tepki verdi.hiç hoş olmadı.
Hanımlar lütfen konu dışına çıkmayalım birbirinize özel msj atıp konuşmanız daha doğru ki forumda konu dışına çıkmak yasak, nezaketen bende cevap verdim ama en başta bilgilenmek isteyen diğer arkadaşlara konu dışı bir sürü yazı okutmayalım lütfen
cnm ya ben yine bişey sorcam sanabikmadın umarım. hodan yağını yusat diye markadan tedarik edebildim. kokusunu sorcaktım. ıkokusu neye benziyor?biraz badem yağı gibimi kokuyor? bendeki öyle sanki. gerçi bademin kokusunu tam hatırlamıyorum. .
canım bu bb krem nasıl bişey? sen hangi markayı kullanıyosun?
Teşekkür ederim canım
Ben whatsons'ta satılan mor ambalajlı olan jasmine bb'yi aldım.
Garnier bence başarılı ürün çıkaran bir firma değil, bir çoğunu denemişliğim var ama memnuniyetim sıfır
Jasmine i bende artık fondoten kullanmak istemediğim için aldım cildimin rengine tam uyum sağladı pırıl pırıl beyaz
Hayır canım alc doğadan diye bir marka ama firmayı ciddiyetsiz bulduğum için ürünlerini kullanmayacağım artık, çuha çiçeği yağı arıyorum içeriği, etkisi hodan yağı ile aynı
Buğday yağını da çıkartıp pirinç kepeği yağı ekleyeceğim karışıma.
Canım pardon ya ben cvbı aradım başkası sormuşut :) göremeyince bidaha sordum
arayıp bulamadığınız cevap bu mu acaba? 273. Yanıt
arada kaydı sanırım kusura bakma. Teşekkür ederim ayrıca
bende bioderma photoderm akne 30 faktör kullanıyorum. özellikle yağlı cilt için. fena değil sivilce felan yapmıyor belki az bişey gün içinde yağlanıyor cilt. o da kendi yağı olsa gerek sıcaktan.
canım bende aynısından kullanıyorum doktor önermişti ama sanki kullanmaya başlayınca cildimin 2 yerinde ufacık yağ bezesi çıktı sende böyle bir etki yaptımı memnun kaldınmı
LadySubarucığım bende çok soru sordum ama cevabını göremedim sorayım dedim benim cildim hassas hemde yağlıya dönük karma çok çabuk kızarıyor sivilcelerden iz kalıyor acaba kil olarak beyazmı yoksa yeşil kilmi kullansam haftada kaç kere ve akşammı kullansam hani belki güneşe belli süre çıkmamak falan gerekebilirde şimdiden cevabın için teşekkürler ayrıca canım konuyu başka sohbetlerle dağıtmamana bayıldım çok düşüncelisin tekrardan teşekkür ederim :))
Canım sivilceli cilt için hep yeşil kil tavsiye edilir dikkat edersen uçuk bir yeşil tam yeşil değil zatenen güzeli akşam yap kil maskeni yıka sür nemlendiricini uyu ben genelde öyle yapıyorum
Benimde cildim pembe beyaz ve karma bazen haftada bir bazen 2 defa yapıyorum aslından cildimin ihtiyacına göre belirliyorum
Bir kaç değişiklik yapacağımı söylemiştim onlarda eklendiğinde okuyan ve okuyacakları usandırmamak için en iyi yol bu geldi aklıma
lady'cim bişey sormam lazım.bu dudak üsstü lekesi için biodermanın Bioderma White Objective Pen diye bi ürünü var.alsammı diye düşünüyorum.bu ürünü duydunmu,varmı bi fikrin?bana yardımcı olabilirmisin?
canım bende aynısından kullanıyorum doktor önermişti ama sanki kullanmaya başlayınca cildimin 2 yerinde ufacık yağ bezesi çıktı sende böyle bir etki yaptımı memnun kaldınmı
LadySubarucığım bende çok soru sordum ama cevabını göremedim sorayım dedim benim cildim hassas hemde yağlıya dönük karma çok çabuk kızarıyor sivilcelerden iz kalıyor acaba kil olarak beyazmı yoksa yeşil kilmi kullansam haftada kaç kere ve akşammı kullansam hani belki güneşe belli süre çıkmamak falan gerekebilirde şimdiden cevabın için teşekkürler ayrıca canım konuyu başka sohbetlerle dağıtmamana bayıldım çok düşüncelisin tekrardan teşekkür ederim :))
canım LadySubaru'nun affına sığınarak bu soruya hemen cevap verim; kızıyo ya konu dağılınca(haklı olarak tabii).
bioderma bende hiç sivilceye neden olamdı zaten arada bende kendiliğinden oluyo. ben sevdim bu ürünü daha kullandıkalrım acayip yağlandırmıştı yüzümü.
Kızlaaar vallahi elime alacağım terliği aaaüzülüyorum başlık amacı dışına çıkıyor lütfen özelden bu tarz sorular sorup cevaplar verelim