GözdeButik :) Kalan Tüm Ürünler İçin 78. Sayfaya Bakın

Canım eşofmanlarıda netleştirelim ona göre ben ödemesini havale ile yaparım daha iyi olur benim için sanada uyarsa.

Eşofmanlar hangileri karışıklık olmasın foto eklersen onlarada bakayım.

sayfalarda yazan fiyatlardan değil ekstra indirimli vericem bugun ürünleri kızlar kaçırmaynn...

Pardon sanırım zaten şu an satış için anlaşma aşamasında bir alıcı varmış:)

Son düzenleme:
Pardon sanırım zaten şu an satış için anlaşma aşamasında bir alıcı varmış:)

Bakan arkadaş almazsa konusuruz o zamn :)). cc kremide arkadaşım almış bende almıştım yeni 2 kutu aynısından oldu o yüzden birini satıyorum sadece bikere bileğime sürdüm yani 11 tl oda

Son düzenleme:
Diğer tüm ürünler 38. Sayfada kızlar 2 gün için acil nakite sıkıştığım için bütün ürünleri çok uyguna veriyorum

kot 28-29 bedene olur eşormanlarda m bedene olur canım hummel olan s ama ben 38 40 giyiyorum(40 genelde) bana oluyo

Eki Görüntüle 1131190 Eki Görüntüle 1131191 Eki Görüntüle 1131192 Eki Görüntüle 1131193
Canım bunlar için 15 demiştin

bunuda ekleyelim
Eki Görüntüle 1131194 8.5 sanırım buda

23.5 yapıyor ben sana 30 tl havale yapayım ozaman sen kargosunu ödersin olurmu?
Kargo firmasını sen seç hangisi uygun gelirse onunla gönderebilirsin şubeden teslim alıcam bana yazarsın bende ona göre şube adı yazrım

tamam canım arasla göndericem ben kargosunu öder gönderirim adresi yaz sen yarın gönderim

Yarın kargoya gidicem kızlar siparişi netleşenler yazsın 2 gün sonra bu fiyatları bulamazsınızz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…