GözdeButik :) Kalan Tüm Ürünler İçin 78. Sayfaya Bakın

Orjinaller dimi canım kırmızıyı beğendim de, bende de new balance var 37,5 tam oluyor ama 37 sıkabilir. :/

kırmızı olan orjinal değil canım aslında arkadaşım orjinal sanıp almışta ben anlarım orjinal olup olmadığını değil ama çok rahat orjinalden tek farkı içindeki numara yazan yeri 37 38 e olur normalde 37.5 giyiyorum bende

A tamam sağ ol söylediğin için canım orjinalse düşünecektim bende de var orjinal çeşit olur diyerim diye düşündüm. Converse hoşmuş ben de krem rengi var ama beyaz da istiyorum, elim bollaşırsa kaçırmam inş :)

herşeyle kullanılıyo iyi oluyo diadermin cc kremide sormuşsun alırsan ikisini yaparım bişeyler canım

herşeyle kullanılıyo iyi oluyo diadermin cc kremide sormuşsun alırsan ikisini yaparım bişeyler canım

Canım evet onu da beğendim ama şu sıra nakit sıkıntısındayım o yüzden elim bollaşınca satılmazsa dönüş yapıcam sana,beğendm çünkü:)

hırka l ama m bedene uygun 5 hiç kullanılmadı leke marka pantolon 1 2 kez giyildi 4 tl kazak 1 kere giydim 38 40 bedene uygun 9 tl aynalı makyaj çantasıda 4 tl canm

4 ü son fiyat ne olur canım aras kargoyla alıcamda yine fiyat uyarsa
çünkü 7 tl de kargosu tutmuştu geçen defa
yine o civarda tutar kargosu sanırım

4 ü son fiyat ne olur canım aras kargoyla alıcamda yine fiyat uyarsa
çünkü 7 tl de kargosu tutmuştu geçen defa
yine o civarda tutar kargosu sanırım

22 tl yapıyo canım 20 yaparım evet 7 tl tutar yine birkaç ürün daha bak istersen uygun olanlardan

kızlar 2 gün içerisinde acil nakite ihtiyacım var bütün ürünleri çok uygun fiyatlardan veriyorum

kızlar elimde birer tane bu babydoll dan var sadece 1 kez kullanıldı birde beyazı var

Resim temsilidir ama bu ürünün aynısı ip ve dantel oldukları için fotoğraf çekince modelleri belli olmuyor

Son düzenleme:
bide bu var kızlar birazdan normal resminide atıcam

buyrun hanımlaarr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…