22 tl yapıyo canım 20 yaparım evet 7 tl tutar yine birkaç ürün daha bak istersen uygun olanlardan
Eki Görüntüle 1130750 Eki Görüntüle 1130751
kızlar elimde birer tane bu babydoll dan var sadece 1 kez kullanıldı birde beyazı var
Resim temsilidir ama bu ürünün aynısı ip ve dantel oldukları için fotoğraf çekince modelleri belli olmuyor
kızlar elimde birer tane bu babydoll dan var sadece 1 kez kullanıldı birde beyazı var
Resim temsilidir ama bu ürünün aynısı ip ve dantel oldukları için fotoğraf çekince modelleri belli olmuyor
bedeni ve fiyatı ne
bedeni ve fiyatı ne
Tüm Ürünler 38 sayfada var çok uygun hepsi onun dışında birkaç ayakkabı parfüm ve babydolları ekledim... 2 gün için nakit sıkıntısındayım çok uyguna vericem hepsini....
Canım bende 5 dk engeline takıldımda buradan yazayım dedim.
o beğendiklerim için verdiğin fiyat bana uyuyor kargosuyla birlikte 20 tl havale yapsam ptt kargo ile gönderebilirmisin
şubeden teslim alırım sen ödersin kargosunu 5 tl yi geçmez zaten şubeden alıcağım için.
Hummel eşofman vardı birde siyah onun beden ve son fiyatı ne olur?
başka alt eşofman varmı elinde?
converse orjnal kotusuyla gönderilecek 37 numara
new blance 37 numara çok az kullanıldı
bayan korse +selülit giderici