GözdeButik :) Kalan Tüm Ürünler İçin 78. Sayfaya Bakın

Neyse canım havaleyi yaptım zatende tişört ve taytta olasaydı hazır kargo çıkmışken onlarada bakardım şimdi tek yüz yıkama jeli için tekrar havale yapmıyım zahmet verdim sanada

Arkadaşlar ben gözdeden ürün aldım daha önce kendisini tanımıyorum fiyatların düşük olmasına bakmayın herşey tertemiz yeni gibi kk da alışveriş yapıp memnun olduğum sayılı kişilerdendir

Son düzenleme:

Ay çok teşekkür ederim canımmmmmm zaten sadece fazlalıktan ve bu ara ihtiyaçtan satıyorum.Kendi giymiyceğim şeyleri asla satışa sunmamm :) Memnun kalmana çok sevindim canım tişört ve tayt için yarın tekrar bakim bi istersen aklımda yok varsa bişeyler çekerim fotosunu bakarsın canım

Bazılarından aldıklarımı içime sinmediğinden kullanamadım senden gelenler mis gibiydi tertemiz hepsinide kullanıyorum

Bazılarından aldıklarımı içime sinmediğinden kullanamadım senden gelenler mis gibiydi tertemiz hepsinide kullanıyorum

Bende o yüzden güvenemediklerimden hiç alışveriş yapmıyorum canım ne kadar hijyeniktir bilemiyo insan bunları duymak çok mutlu etti beni:)

Bende o yüzden güvenemediklerimden hiç alışveriş yapmıyorum canım ne kadar hijyeniktir bilemiyo insan bunları duymak çok mutlu etti beni:)

Bende birçok kişiden aldığımı poşetten çıkardığım gibi geri koydum ve adetini 1 tl den başka siteden sattım

Bende birçok kişiden aldığımı poşetten çıkardığım gibi geri koydum ve adetini 1 tl den başka siteden sattım

Kul hakkına girmek resmen yaptıkları ya üç kuruş kazanmak için bin bahaneyle ürün satıyolar benim 1 tl ye satııklarım hiç giymediğim bana olmayan ya da tarzım olmayan şeyler oluyo bakıyorum bazılarının sayfalarına garip garip ürünler ben onları silme bezi yapmam :)))

buyruuuunn hanımlarr

kızlar flastan rengi tam çıkmadı normal kırmızı çok hoş duran bir babydoll üstteki resmin aynısı böyle çekince üstte nasıl durduğu belli olmadığı için temsili resminide koydumm. üstelik tülü çok esnek her bedene uygun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…