Göz altı morluğu için günde sabah akşam birer su bardağı yeşil çay için.Ben sağlık için içmeye başlamıştım.Ama bir de farkettim ki gözaltı morluklarım hafifledi.Bir su bardağına bir tatlı kaşığı yeşil çay koyun.Üzerine kaynamış su koyun.Demlenmesini bekleyin.Ama çok fazla değil.5 dakikayı geçmesin.Yoksa tadı acı oluyor.5 dak bile çok bence.Yani2-3,4 dakika kadar.Sonra süzün ve ılık ılık için.Yalnız sallama poşet çay olmayacak.Ben liptonun paket içinde ama sallama olmayanından aldım.Aynı siyah çay gibi demlenecek şekilde olanından.Bu markayı öneririm.Memnun kaldım.Yeşil çayın pek çok faydası var.Vücudu sıkılaştırma,kabızlık varsa bağırsakları çalıştırıp metabolizmayı hızlandırma,cildi güzellştirme,geçlik ve dinçlik verme,antioksidan etkisi,kemik erimesine faydası gibi.Ben aslında yeşil çayı bu faydaları için kullanmaya başlamıştım.20 gündür içiyorum dediğim şekilde.Gerçekten faydasını da gördüm.Ayrıca gözaltı morluklarına da iyi geldiğini fakettim.Ben de sizin gibi çok çeşitli ürünler denemiştim ve çok param gitti.Siz de ne derece etkili olur bilmiyorum ama denemekte fayda var.Ben sadece kendi tecrübemi paylaştım.