- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Benim de aklima sac geldi cok guzel olur gercektennsağol canım..valla kknın yarışmaları çok iyi oluyor. yemek yarışmaları mesela. bundan sonra kombin olacak. onu margo açacak. ben saç oje falan düüşünüyorum . bakalım zaman
Benim de aklima sac geldi cok guzel olur gercektenn
Arkadan yandan bi de onden cekim yapilsin, yuzler de dedigin gibi paintte kirpabilirzsaç süper olurda nasıl resimlenecek ki? yüzleri paintte boyarız artıkın
yüzü kapatırsınız. en güzel saç yada en güzel saç modeli. olabilirsaç süper olurda nasıl resimlenecek ki? yüzleri paintte boyarız artıkın
Arkadan yandan bi de onden cekim yapilsin, yuzler de dedigin gibi paintte kirpabilirzsac yarismasinda iddiali olabilirim
27 Kasım 2014 18:06 da oylama biter. ben kazananı ve nickleri yazarım2 numara kim hakikaten? Ne zaman sonuçlar belli olacak? Olana kadar 2 numara bana özelden mesaj atsana.
Cok merak ettim.. gozlerin lens mi? Hem esmersin hem de mavi gözlü.
Maşallah gercekten 2 numara makyajiyla bütünlük olusturmus..
2 numara kim hakikaten? Ne zaman sonuçlar belli olacak? Olana kadar 2 numara bana özelden mesaj atsana.
yüzü kapatırsınız. en güzel saç yada en güzel saç modeli. olabilir
aa 2 numaraya sulanıyor2 numara kim hakikaten? Ne zaman sonuçlar belli olacak? Olana kadar 2 numara bana özelden mesaj atsana.
ben burda albumlerde olanlardan başka kimseyi sima olarak tanimadigim için birine benzetemiyorumbirine mi benzettin yoksa kardeşimoluyor ya arada böyle ha buarada ben değilim yanlış anlaşılmasın...
aa 2 numaraya sulanıyor
onu ilk ben beğendim bi kere
o göz de hiç lense benzemiyorHahahaha
Tamam ya hepimiz kardesiz
o göz de hiç lense benzemiyor
eğer öyleyse çok hayal kırıklığı yaşarım :)
8 numaraya gitti oyum hayırlı olsun çok beğendim makyajını , arkadaşlar kimler nickleri nerde yazıyor ?
hahahaha....maşallah ama gerçekten...Eğer lens degilse sabaha kadar maşallah cekerim ki nazar degmesin
hahahaha....maşallah ama gerçekten...
buğday ten ,renkli göz harikadır her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?