- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
açıkcası pek bğenmedim makyajlarıhele bazıları gelin konsepti değil sanki günlükkk
oyumu henüz kullanmadım 10 2 6 numara fena değil
gelin konseptini çok istemişlerdi daha güzel bekliyordumm
katılıyorum..herkes elinden geldigini yapmıs tabikide ama ozenilmemiş gibi duruyor
mutlaka oyledir tabi elinden geldiginde herkes ugrasmıs ama gelin makyajı deyince beklenti artıyor haliyle ben de yolıycaktım cekindim konsept sebebiyle:)1 küsur saat ugrastim ben makyaja ...
Bu lafi derseniz tabi aliniriz, ne demek pembe makyaj mi kaldi? Bunu daha once bicok kere soyledik gelin makyajinin bi siniri yoktur, ben hafif severim sen agir, o renkli sever bu daha sade, bunun olcusu yok. Ben bi daha kesinlikle katilmicam yarismalara, resmen emekler goz ardi ediliyor, bence cok acimasiz elestiriler... Elestiriye aciktim ama artik degilim, bu da ders olsun. Bu arada pembe makyaj yapan ben degilim.Bazi arkadaslar alinganlik yapiyor tabiyki prefesyonel beklemiyoruz gorundugu kadar kolay degil makyaj yapmak ama pembe gelin makyajimi kaldi bu devirde
Bu kadar neden elestirme ihtiyaci hissetti ki bazilari. Egleniyoruz surda, benim amacim benim makyajim tam gelin makyaji gibi dedirtmek degil ki, kimsenin degil. Ben de o renkli makyaji kullanmam gelin makyaji olarak ama arkadas begenmis yapmis cok da guzel yapmis eline saglik ama hic de demedim, bu nasil makyaj, bu devirde kaldi mi boyle makyaj, laflara bak.Adım Hıdır elimden gelen budur
Biz anca bu kadar yapabildik efendim.
El becerimiz ve zevklerimizle bu kadar oldu.
Hepsi de ayri ayri çok güzel .
Onu diyenlerden biri makyözdü mesela.Bi de ben katilsam daha guzel yapardim diyenler, keske katilsaydiniz biz de makyaj gorseydik.
GuzelmisBakınız imzam:)
Kabak tadi verdi artik bu muhabbet valla.Onu diyenlerden biri makyözdü mesela.
Makyöz de benden güzel yapıversin bi zahmet
Bu lafi derseniz tabi aliniriz, ne demek pembe makyaj mi kaldi? Bunu daha once bicok kere soyledik gelin makyajinin bi siniri yoktur, ben hafif severim sen agir, o renkli sever bu daha sade, bunun olcusu yok. Ben bi daha kesinlikle katilmicam yarismalara, resmen emekler goz ardi ediliyor, bence cok acimasiz elestiriler... Elestiriye aciktim ama artik degilim, bu da ders olsun. Bu arada pembe makyaj yapan ben degilim.
Aynen bu hayal kirikligini onlara yasatmaya hakkimiz yok degil mi? Bu makyajlari yapip gelin makyaji diye cikiyoruz ortaya ne kadar zevksizizçok haklısın canım, ben de katılmama kararı aldım. Zevkler değil teknikler yarışıyor diyoruz ama nafile, elimizde ne varsa onu kullandık diyoruz ne demode olmadığımız kaldı ne özentisiz olduğumuz maksat eğlenmekti diyoruz hayal kırıklığı yaşamış bazıları, bizde kimseyi üzmeyelim katılmayalım
Aynen bu hayal kirikligini onlara yasatmaya hakkimiz yok degil mi? Bu makyajlari yapip gelin makyaji diye cikiyoruz ortaya ne kadar zevksiziz
Canım herkesi memnun edemezsin ki, olumsuz eleştirilere bakıp neden geri duracakmışsın. Daha iyi yapacağını düşünen varsa katılsın hepimiz öğrenelim, bende sallarım en iyisini ben biliyorum ben yaparım diye, nasılsa katılmadım ispat etmek zorunluluğumda yok! Lafff.. takmana bile şaşırdımBu lafi derseniz tabi aliniriz, ne demek pembe makyaj mi kaldi? Bunu daha once bicok kere soyledik gelin makyajinin bi siniri yoktur, ben hafif severim sen agir, o renkli sever bu daha sade, bunun olcusu yok. Ben bi daha kesinlikle katilmicam yarismalara, resmen emekler goz ardi ediliyor, bence cok acimasiz elestiriler... Elestiriye aciktim ama artik degilim, bu da ders olsun. Bu arada pembe makyaj yapan ben degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?