A ania.danya Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2008 99 2 19 Aralık 2009 Konu Sahibi ania.danya #1 Arkadaşım kullanıyor, lens kullananlar içinde öneriliyormuş, hijyenik şekilde makyajı temizlemesi ve allerjik etkiler olmaması için. Lid Care. Bende deneyeceğim. Paylaşayım dedim...
Arkadaşım kullanıyor, lens kullananlar içinde öneriliyormuş, hijyenik şekilde makyajı temizlemesi ve allerjik etkiler olmaması için. Lid Care. Bende deneyeceğim. Paylaşayım dedim...
W Womanizer Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2008 2.704 7 19 Aralık 2009 Konu Sahibi ania.danya #2 ben 5-6 yıl önce kullanmıştım gözkapaklarımda iltihaplanma olduğundan doktor bunla gözlerimi temizlememi söylemişti memnun kalmıştım
ben 5-6 yıl önce kullanmıştım gözkapaklarımda iltihaplanma olduğundan doktor bunla gözlerimi temizlememi söylemişti memnun kalmıştım
emma10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2009 2.946 0 1 Ocak 2010 Konu Sahibi ania.danya #3 ania.danya .!.: Arkadaşım kullanıyor, lens kullananlar içinde öneriliyormuş, hijyenik şekilde makyajı temizlemesi ve allerjik etkiler olmaması için. Lid Care. Bende deneyeceğim. Paylaşayım dedim... Genişletmek için tıkla... paylaşım için çok saol bnde numarlı lens kulanıorum ve göz makyajımı temizlemek için kullandığım ürünler hep gözümn beyaz kısmını kıpkırmızı yapıo en kısa zamnda alıcam söldğin kremi tekrardan çok teşkkürler..
ania.danya .!.: Arkadaşım kullanıyor, lens kullananlar içinde öneriliyormuş, hijyenik şekilde makyajı temizlemesi ve allerjik etkiler olmaması için. Lid Care. Bende deneyeceğim. Paylaşayım dedim... Genişletmek için tıkla... paylaşım için çok saol bnde numarlı lens kulanıorum ve göz makyajımı temizlemek için kullandığım ürünler hep gözümn beyaz kısmını kıpkırmızı yapıo en kısa zamnda alıcam söldğin kremi tekrardan çok teşkkürler..
tsemavi KüçükBaLIğıMlaSanaEmANtiz Kayıtlı Üye 7 Aralık 2011 1.559 123 19 Nisan 2012 Konu Sahibi ania.danya #4 hiçbiyerde yokmu bu lid care arkadaşlar bulamıyorum bilen duyan satan satıldıgı yeri bilen var mıııııııı ??????????
hiçbiyerde yokmu bu lid care arkadaşlar bulamıyorum bilen duyan satan satıldıgı yeri bilen var mıııııııı ??????????