- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir Gülşen Bubikoğlu makyajı ya da Türkan Şoray makyajı olabilirdi güzel tespit yasemin.Ben gelin makyajina oy verdim ama keske kategorilerde Yesilcam makyaji da olsaydi
Di mi yaa, ne guzel nostalji yasardikBir Gülşen Bubikoğlu makyajı ya da Türkan Şoray makyajı olabilirdi güzel tespit yasemin.
Bir sonraki oylamaya ikon makyajı veya karakter makyajı da konmalı bence :)Ben gelin makyajina oy verdim ama keske kategorilerde Yesilcam makyaji da olsaydi
Evet maalesef Neyse bu da olsun da sırasını savsın gelin makyajıFantastik makyaj açık ara arkada kaldı. Bu gidişle gelin makyajı forever olacak...
onu ben önerdimde. yapamayız dendi. yüz olmadan ortaya çıkmaz denince eklemedim. türkan şoray ,MM. demiştimBir sonraki oylamaya ikon makyajı veya karakter makyajı da konmalı bence :)
onu ben önerdimde. yapamayız dendi. yüz olmadan ortaya çıkmaz denince eklemedim. türkan şoray ,MM. demiştim
Turkan soray makyajı da sadece gozu buyuk olanlara olur haksizlik olur bence cunku kucuk gozlu biri turkan soray makyajı yapamazBir Gülşen Bubikoğlu makyajı ya da Türkan Şoray makyajı olabilirdi güzel tespit yasemin.
tamam okypetecımbugün oylama bitecek. gelin makyajı olacak sanırım. ben konu açacağım kurallarla ilgili . oylama bir bitsin..